بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینها به هیچ عنوان نمیتونن نت جهانی رو قطع کنن نمیخواد دوستان نگران این باشن
:-o :

10547072817120016670.png

الان زیاد فرقی با حالت قطعی نداره .

شما ها هم چه بیکارایین ها نامحدود میخواین چیکار

من توی ساعات رایگان سرعتم 60 میشه ناراحت میشم شما چجوری صبح تا شب سر میکنین
کلی طول میکشه 200 مگ دانلود بشه من الان 14 دقیقه ای دانلود میکنم

شما خیلی پشتکار دارین !!! اصلا به من یا کس دیگه چه مربوط کی محدود داره کی نامحدود !!!!!

همینم مونده برم 30 40 50 تومن ماهی بریزم تو جوب درحالی که میونم با همین نامحدود نیازهای خودم و برطرف کنم !!!!

-------------------

شما کجایین !!!!! بازیها نسلشون منقرض بشه بحال من فرقی نداره !!!! بیشترین ضربه رو من میخورم که کارام تحقیقاتی هستن !!!میخوام کارهای تجاری شروع کنم !!! کسی که زندگیش به بازی میشه که ضرری تو دنیا نمیخوره ;)

كاهش تعرفه اینترنت پس از طی مسیر قانونی، اعلام می‌شود

موضوع اعمال كاهش تعرفه اینترنت در كشور در حال حاضر در كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مطرح و زمانی كه مسیر قانونی‌اش طی شود، اعلام و اطلاع‌رسانی خواهد شد.
رضا تقی‌پور وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات ، درباره میزان كاهش تعرفه اینترنت برای كاربران با بیان این كه برای این موضوع، مراحل دیگری نیز وجود دارد كه باید طی شوند، اظهار كرد: زمانی كه مراحل قانونی تكمیل شود، این مبحث اعلام خواهد شد.
او تصریح كرد: پیشنهاد كاهش 20 درصدی پهنای باند كه توسط شركت ارتباطات زیرساخت ارائه شد و میزان تاثیر آن در هزینه‌های كاربر نهایی به این موضوع بستگی دارد كه تركیب هزینه‌ها در حال حاضر به چه صورتی است.
وی ادامه داد:‌ برای این كه پهنای باندی به دست كاربر برسد، سهم‌های مختلفی وجود دارد كه بخشی از آن به زیرساخت مربوط است كه ما سعی كردیم در حوزه زیرساخت كاهش را انجام دهیم.
وزیر ارتباطات هم‌چنین درباره تغییر تعرفه مكالمات تلفن ثابت گفت: مخابرات پیشنهادش را به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی ارائه كرده كه باید كار كارشناسی برروی آن انجام و در دستور كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات قرار بگیرد و هرچه كه كمیسیون تصمیم گرفت، ابلاغ خواهد ‌شد.

[TD="colspan: 2"]وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تشریح ابعاد مختلف راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در کشور یکی از مهمترین محدودیتهای این پروژه را تخصیص اعتبارات سالیانه آن عنوان کرد و گفت: راه اندازی سریع این پروژه نیازمند آن است که این اعتبارات به صورت یکجا و در سال اول اختصاص یابد.[/TD]

[TD="colspan: 2"] رضا تقی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، بحث ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات (اینترنت ملی) را به عنوان نقطه و کانون اصلی فعالیتهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه پنجم توسعه برشمرد که نشان از اراده و عزم ملی برای توسعه فناوری اطلاعات و فراهم کردن زیرساختها و بسترهای لازم در زمینه های مختلف ارتباطی و نرم افزار دارد و اظهار داشت: شبکه ملی اطلاعات تا پایان برنامه پنجم توسعه عملیاتی خواهد شد.
راه اندازی اینترنت ملی 3500 میلیارد تومانی

وی یکی از محدودیتهای اجرای این پروژه را تخصیص اعتبارات به صورت سالیانه عنوان کرد و به مهر گفت: در صورتی که بتوانیم تمامی اعتبارات این پروژه را به صورت یکجا دریافت کنیم زمان بندی اجرای این پروژه به طور قطع تغییر خواهد کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اختصاص مبلغ 3500 میلیارد تومان را در شرایط فعلی و با نرخهای امروزی برای تحقق شبکه ملی اینترنت مورد نیاز دانست و گفت: در صورتیکه که این مبلغ به مرور در اختیار ما قرار گیرد هر سال بخشی از این پروژه عملیاتی خواهد شد.

راه اندازی اینترنت ملی با تجهیزات داخلی

تقی پور درباره تامین تجهیزات پروژه شبکه ملی اطلاعات نیز تاکید کرد: بنا براین است که در راه اندازی این شبکه از تجهیزات و به ویژه نرم افزارهای بومی استفاده شود.

وی اضافه کرد: طبیعتا در مواقعی که با توجه به تنوع و گستردگی تجهیزات به هر دلیل تولید داخلی شکل نگرفته است به ناچار از تجهیزات تولیدی معتبر شرکتهای خارجی استفاده خواهد شد.

راه اندازی اینترنت ملی برای حل مشکل پهنای باند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از اهداف اصلی راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را رفع اتکا به پهنای باند اینترنت بین الملل عنوان کرد تا چنانچه این پهنای باند به هر دلیلی چون اختلالات بین المللی و وجود اشکالات در درگاههای ورودی کشور محدود شد، این محدودیت به کاربران داخلی اعمال نشود.

وی به مهر گفت: در اینکه امروز سرعت دسترسی کاربران به اینترنت با فراز و نشیبهایی روبرو است شکی نیست و یکی از بحث های اصلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نیز همین موضوع است که در این رابطه باید نظارتهایی بر فعالیت ارائه کنندگان خدمات اینترنت صورت گیرد.

راه اندازی اینترنت ملی و ارائه اینترنت 2مگابیتی به کاربران

تقی پور پیش بینی کرد که در شبکه ملی اطلاعات و با هماهنگی های اولیه ای که انجام شده است، مشکلات امنیتی کاهش پیدا می کند و به مهر گفت: از آنجایی که در این شبکه مشکل امنیتی نخواهیم داشت و در بحث هزینه ها نیز با کاهش روبرو خواهیم شد، افزایش پهنای باند دسترسی اینترنت با سرعت حداقل 2 مگابیت در ثانیه برای کاربران دیده شده است.
[/TD]

[TD="colspan: 2, align: right"][/TD]

[TD="colspan: 2"]وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تشریح ابعاد مختلف راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در کشور یکی از مهمترین محدودیتهای این پروژه را تخصیص اعتبارات سالیانه آن عنوان کرد و گفت: راه اندازی سریع این پروژه نیازمند آن است که این اعتبارات به صورت یکجا و در سال اول اختصاص یابد.[/TD]

[TD="colspan: 2"] رضا تقی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، بحث ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات (اینترنت ملی) را به عنوان نقطه و کانون اصلی فعالیتهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه پنجم توسعه برشمرد که نشان از اراده و عزم ملی برای توسعه فناوری اطلاعات و فراهم کردن زیرساختها و بسترهای لازم در زمینه های مختلف ارتباطی و نرم افزار دارد و اظهار داشت: شبکه ملی اطلاعات تا پایان برنامه پنجم توسعه عملیاتی خواهد شد.
راه اندازی اینترنت ملی 3500 میلیارد تومانی

وی یکی از محدودیتهای اجرای این پروژه را تخصیص اعتبارات به صورت سالیانه عنوان کرد و به مهر گفت: در صورتی که بتوانیم تمامی اعتبارات این پروژه را به صورت یکجا دریافت کنیم زمان بندی اجرای این پروژه به طور قطع تغییر خواهد کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اختصاص مبلغ 3500 میلیارد تومان را در شرایط فعلی و با نرخهای امروزی برای تحقق شبکه ملی اینترنت مورد نیاز دانست و گفت: در صورتیکه که این مبلغ به مرور در اختیار ما قرار گیرد هر سال بخشی از این پروژه عملیاتی خواهد شد.

راه اندازی اینترنت ملی با تجهیزات داخلی

تقی پور درباره تامین تجهیزات پروژه شبکه ملی اطلاعات نیز تاکید کرد: بنا براین است که در راه اندازی این شبکه از تجهیزات و به ویژه نرم افزارهای بومی استفاده شود.

وی اضافه کرد: طبیعتا در مواقعی که با توجه به تنوع و گستردگی تجهیزات به هر دلیل تولید داخلی شکل نگرفته است به ناچار از تجهیزات تولیدی معتبر شرکتهای خارجی استفاده خواهد شد.

راه اندازی اینترنت ملی برای حل مشکل پهنای باند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از اهداف اصلی راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را رفع اتکا به پهنای باند اینترنت بین الملل عنوان کرد تا چنانچه این پهنای باند به هر دلیلی چون اختلالات بین المللی و وجود اشکالات در درگاههای ورودی کشور محدود شد، این محدودیت به کاربران داخلی اعمال نشود.

وی به مهر گفت: در اینکه امروز سرعت دسترسی کاربران به اینترنت با فراز و نشیبهایی روبرو است شکی نیست و یکی از بحث های اصلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نیز همین موضوع است که در این رابطه باید نظارتهایی بر فعالیت ارائه کنندگان خدمات اینترنت صورت گیرد.

راه اندازی اینترنت ملی و ارائه اینترنت 2مگابیتی به کاربران

تقی پور پیش بینی کرد که در شبکه ملی اطلاعات و با هماهنگی های اولیه ای که انجام شده است، مشکلات امنیتی کاهش پیدا می کند و به مهر گفت: از آنجایی که در این شبکه مشکل امنیتی نخواهیم داشت و در بحث هزینه ها نیز با کاهش روبرو خواهیم شد، افزایش پهنای باند دسترسی اینترنت با سرعت حداقل 2 مگابیت در ثانیه برای کاربران دیده شده است.[/TD]

[TD="colspan: 2, align: right"][/TD]
عجب این همه هزینه برا این مسخره بازی؟!:-o
منظورش از مشکلات امنیتی که دیگه نیست که متوجه میشید=))
ای بابا چی بگم فقط اینو بگم که نت بین المللی رو نمیتونن قطع کنن فقط گرون میش و محدودیتش زیاد و سرعتش داغون
راستش کار من یه ذره متفاوته من فقط یه سند باسرعت 64 کیلو به بالا میخوام 128 هم بسته البته نت بین الملل

وزير ارتباطات دلایل كندي اينترنت را اعلام كرد

وزير ارتباطات درباره علت قطعي و يا كم شدن سرعت اينترنت در روزهاي اخير در كشور گفت: ما مشكلات مقطعي در اين زمينه داشته‌ايم از جمله اين كه مثلا در خليج فارس كابل به خاطر برخورد كشتي‌ها قطع شده بود.

به گزارش ايسنا رضا تقي‌پور - وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات - اظهار كرد: ما تلاش كرده‌ايم اين مشكل را در نصف روز برطرف كنيم چراكه بر اساس اين برخورد،
كابل‌ها پاره شده است.

او با بيان اين كه ما حتي عكس‌هاي پاره ‌شده كابل‌ها را نيز در راستاي قانع كردن در اختيار رسانه‌ها‌ قرار داده‌ايم، تصريح كرد: يكي ديگر از مشكلاتي كه با آن روبه‌رو بوده‌ايم، در مسير شمال ورودي اينترنت به كشور از مسير روسيه بود كه
يكي از ايستگاه‌ها به آتش‌سوزي دچار شده بود كه در طي يك روز تلاش كرديم كه اين مشكل برطرف شود.

وي با بيان اين كه ما بيش از 13 درگاه ورودي پهناي باند به كشور داريم و هر جا دچار مشكل مي‌شويم سعي مي‌كنيم از درگاه‌هاي ديگر اين مشكل را برطرف كنيم گفت: من به‌طور صريح عرض مي‌كنم كه ما در مورد زيرساخت‌ها مشكلي نداريم.

او كه در حاشيه‌ جلسه‌ هيات دولت سخن مي‌گفت، تصريح كرد: درباره پهناي باندهاي واگذار شده بعضا شكايت‌هايي دريافت كرديم كه اپراتورها بايد پاسخگوي شكايت‌هاي مشتريان باشند و همانطور كه گفتم ما از نظر زيرساخت مشكلي نداريم.

.......

تُف به اون حیا و شرفت!

درود.
اینکه همه یه امضارو بذارن فکر نکنم عملی بشه اما اگه اون امضایی که میذارید نشانه ای از اعتراض به اینرتنت باشه خودش کافیه به نظر من! مثلا امضای من کمی تندتر از امضای شما هم هست! :دی

ایول این هم راهکار خوبیه (گرچه بنظرم امضای یکسان بهتره) ولی اگه واقعا هرکی امضای مورد علاقشو هم در ارتباط با نارضایتی خودش از اینترنت داشته باشه اون هم خوبه

امضا که فقط در دید تعداد محدوی از کاربرای سایت هست، فایده نداره
ایده ی تحریم اینترنت هم اصلا عملی نیست و اتفاقا بیشتر به نفع اونا هست، 1 روز رو هم نمی شه بدون اینترنت سرکرد

من کوچکترین کاری رو که بتونه بازتاب داشته باشه یک اعتراضیه ی رسمی و Petition Online می دونم که با متنی جامع تهیه شده باشه و بشه لینکش رو به تمام کاربرا و تمام سایتای دیگه و نهادها ارسال کرد.

منظورت چیه که امضا فقط در دید تعداد محدوی از کاربراست ؟ یعنی فقط بعضیها میتونن امضاها رو ببینن ؟!!
اگه امضاها یکسان باشه و یا مضمون یکسانی داشته باشه, همه میتونن ببینن. حتی اونی که نمیخواد ببینه هم میبینه :d
اون Petition Online هم تاحالا در مورد 100 ها موضوع مختلف از جمله همین اینترنت نوشته شده ولی هیچکدوم به نتیجه نرسیده. یه مورد از Petition Online به من نشون بده که به نتیجه رسیده باشه...

كابل‌ها پاره شده است.
يكي از ايستگاه‌ها به آتش‌سوزي دچار شده بود.......

تُف به اون حیا و شرفت!

آقا پس سندشم که موجوده، پس چرا عکسش رو نشون نمی دی خب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این کابلایی که من می بینم پاره که هیچ، جر وا جر شدن! من از کارشناسان محیط زیست استدعا دارم اگر در مسیر فیبر نوری محل هایی برای جفت گیری کوسه ها وجود داره اعلام کنن تا در اون نقاط از حفاظ های آهنی برای فیبر نوری استفاده بشه!

اره من همین الان دیدم باورم نشد فکر کردم من دارم اشتباهی میکنم . خیلی جالبه

فک کردم عکس جر خوردن کابلا رو دیدی که اینجوری تعجب کردی.

منظورت چیه که امضا فقط در دید تعداد محدوی از کاربراست ؟ یعنی فقط بعضیها میتونن امضاها رو ببینن ؟!!
اگه امضاها یکسان باشه و یا مضمون یکسانی داشته باشه, همه میتونن ببینن. حتی اونی که نمیخواد ببینه هم میبینه :d
اون Petition Online هم تاحالا در مورد 100 ها موضوع مختلف از جمله همین اینترنت نوشته شده ولی هیچکدوم به نتیجه نرسیده. یه مورد از Petition Online به من نشون بده که به نتیجه رسیده باشه...

دوست عزیز، امضا فقط در دید کاربرای همین فروم و کسانی که به سایت سر می زنن قرار می گیره، حیطه ی دسترسی و اعتبارش برای همچین کاری خیلی محدودتره تا سایتی که مخصوص این کار هست، بسیار شناخته شده تر هست و می تونه منبع خبر رسانه های عمومی هم باشه، اینکه به نتیجه رسیده باشه یا نه به دامنه ی اطلاع رسانی و خواست عمومی برمی گرده

اگر توی این فروم 20 تا امضا رو بشه تغییر داد، توی همچین سایتی با خبر رسانی میشه 20000 امضا جمع کرد، از زمین تا آسمون فرق می کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or