برای این منظور که دوستان میگن به علت اینکه سایت های داخلی هاستشون خارج هست پس نمیتونن ارتباط رو قطع کنن خدمتتون بگم که دیتا سنترهای داخلی به سرعت درحال تکمیل شدن هستن و در زمان مقرر خودش یک التیماتوم عمومی برای انتقال هاست به داخل کشور توسط وزارت ارتباطات داده میشه!
من در همینجا عاجزانه از مسئولین خواهش میکنم که هر چه زودتر این آلت لحو لعب رو مسدود و اگر میتونن حذق کنن تا ذهن جوون های ما رو منحرف نکنه و با این حرکت سیِلی از جوانان به مسجد ها و پایگاه های بسیج حمله ور شده برای عضویت فعال در بسیج و همچنین در صدد فراگیری فنون نظامی برای مقابله با سران استکبار ! خب میخوام بدونم آقا تو پیش خودت چی فکر کردی ؟ 75 میلیون آدم میخوای به ساز خودت برقصن ؟ البته درصد کثیریشون که میرقصن ولی بقیه دیگه دارن جون به لب میشن ! تا کی ؟ مظهر دیکتاتور جهانی صدام حسین بود که با اون همه مستبد بودن و قدرت نظامی که کل اروپا و آمریکا تغذیش میکردن با پیشرفته ترین صلاح های دنیا اعم از شیمیایی و موشک های پیشرفته و تانک و ... در آخر تو یه چاله خودشو قایم کرد و بازم پیداش کردن و ننشو به ... !!!! بن لادن هم که .... !!!! مطمئن باشین که یکی 2 سال بیشتر طول نمیکشه ! آمریکا هم فقط به فکر نفته و اروپا هم به دنبال آمریکا هست . خب اینجا من حاظرم نصف نفت کشورمو بدم به سران استکبار نوش جونشم تا اینکه 99 درصدش بره تو حلق این دیو... ها و 3000000000 هم هاپولی بشه و در آخر ما رو در شدید ترین فشار ها هم بزارن و دنیا هم بر علیه ما باشه .
این دم آخری هم بن شدن دیگه معنی نمیده :d خب دارن اینترنت ملی رو راه میندازن دیگه .
اینترنت نامحدود مخابرات ماهیانه 12 دلار پینگ یک دهم این بدون شیلترینگ تا دو سال آینده در اختیار شما دوستان قرار میگیره !
این پست هم از طرف ملت ایران بود نه نظر شخصی میگی نه ببین چند تا لایک خورده
از یه طرف زیر ساخت میاد میگه در صدد افزایش 180 درصدی پهنای باند بین المللی هستیم،از این طرف میان اینارو میگن.حالا افزایش پهنای باند بخوره تو سرشون ، یه آدم با منطق تو اینا هست بیاد بشینه باهاش صحبت کنیم ببینیم حرفشون چیه؟ مگه میشه آخه ارتباط با دنیا از طریق اینترنت رو قطع کنند؟مگه میشه آخه؟ من که مخم داره سوت میکشه !!!! آخه فقط مگه ماییم؟ مگه اینا خودشون از اینترنت استفاده نمیکنن؟ مگه خودشون از یاهو میل استفاده نمیکنن؟ آخه با عقل یه بچه 3 ساله هم جور در نمیاد این حرفا!! چی با خودشون فکر کردن؟
بابا جان به همون دینی که دارید همه چیز زوری نیست، نماز خوندن زوری نمیشه،هیچکاری زوری نمیشه. ای آزادی کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلاه بردارای عوضی ...
من سرویس ART3 دارم ... تا همین 10 روز پیش سرعت دانلودم 70-100 بود ... 10 روزه شده روزا 20-25 ، شبا 10 !!! ... 3 باز زنگ زدم نیم ساعت با این دخترای احمق که قد بز سواد ندارن لون منوال جلوشون رو انجام دادم ... نهایتا عوضی برگشته به من میگه سرویس شما باید همین قدر سرعتش باشه ، اگه قبلا بیشتر بوده لطف از طرف شاتل بوده که به شما پهنای باند بیشتری داده ... تعهد ما همین قدر سرعت هستش !!!
یکی نیست به این کلاه بردار بگه موقع قرار داد بستن وقتی بهت میگن قیمتت بالاست بر میگردی میگی با سرعت و پهنای باند بیشتری میدم و اینا ... بعدش الان که خرش از پل گذشته اینه وضع ... من بالای 1 سال شاتل دارم ... تمام این گند زدن ها از زمان این مثلا نامحدود کردن دامنه شروع شد تا الان که رسما من 30 روز هر 24 ساعت هم دانلود کنم ماکزیمم 50 گیگ هم نمیشه !!! ... نامه لغو قرار دادم رو دادم ....
میخوام برم پارس انلاین ... برای مرکز مخابرات قدس پارس آنلاین گزینه خوبیه یا گزینه بهتری هم هستش ؟؟؟ تا ماهی 50 هزار تومان می خوام هزینه کنم ... 256 ماهی 20 گیگش خوبه پارس آنلاین؟؟؟
از یه طرف زیر ساخت میاد میگه در صدد افزایش 180 درصدی پهنای باند بین المللی هستیم،از این طرف میان اینارو میگن.حالا افزایش پهنای باند بخوره تو سرشون ، یه آدم با منطق تو اینا هست بیاد بشینه باهاش صحبت کنیم ببینیم حرفشون چیه؟ مگه میشه آخه ارتباط با دنیا از طریق اینترنت رو قطع کنند؟مگه میشه آخه؟ من که مخم داره سوت میکشه !!!! آخه فقط مگه ماییم؟ مگه اینا خودشون از اینترنت استفاده نمیکنن؟ مگه خودشون از یاهو میل استفاده نمیکنن؟ آخه با عقل یه بچه 3 ساله هم جور در نمیاد این حرفا!! چی با خودشون فکر کردن؟
بابا جان به همون دینی که دارید همه چیز زوری نیست، نماز خوندن زوری نمیشه،هیچکاری زوری نمیشه. ای آزادی کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از سال 87 تا الان فکر همه جاشو کردن و بودجه های میلیارد تومانی هزینه کردن ! شدنی هست فقط تخمشو نداشتن اعلام کنن که رهبر گفته اون با من ! شما نت رو قطع کنید !
ايتنا - این گونه رفتار متفاوت و تغییرات قابل مشاهده در مسیریابی های ارتباط با اینترنت، کاربران را کلافه کرده است.
طی چند هفته اخیر و شاید بهتر باشد بگوییم چند ماه اخیر آنقدر شبکه اینترنت کشور با اختلال و افت سرعت مواجه بوده که جان کاربرانش را به لبانشان رسانده است.
به گزارش ايتنا از دنياي اقتصاد، در این بین به دلیل عدم پاسخی روشن ازسوی مسئولان تنها تامین کننده پهنای باند کشور، یعنی شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکت های ندا شایعاتی در خصوص بروز این اختلال درشبکه اینترنت کشور شنیده می شود.
یکی از این شایعات که توسط برخی رسانه ها منتشر شده، علت اختلال در شبکهاینترنت کشور را به راه اندازی شبکه ملی اطلاعات توسط وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات ارتباط می
داد.
برای اطلاع از درستی این خبر با پیام کرباسی، کارشناس اینترنتی گفت وگوی کوتاهی انجام داده ایم که می خوانید:
آیا درست است که برخی اختلالات اخیر در شبکه اینترنتی را به راه اندازی شبکه ملی اطلاعات ارتباط می دهند؟ به اعتقاد من این ادعا صحیح نیست، چرا که مسئولان مربوطه برای اجرای این طرح هنوز اقدامات عملیاتی موثر در راه اندازی این شبکه را شروع نکرده اند. شاید بخش هایی از اجرای این پروژه شروع شده باشد،اما به اعتقاد بنده، جنبه عملیاتی آن هنوز اجرایی نشده است.
بعد از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات چطور. آیا این راه اندازی می تواند باعث کند شدن سرعت اینترنت بین المللی شود؟ به نظر نمی رسد راه اندازی این شبکه باعث کند شدن سرعت اینترنت بین المللی شود، چرا که این دو هیچ ارتباطی به یکدیگر ندارند. البته طبیعی است که اگر شبکه ملی به درستی بارگذاری، تنظیم و برنامه ریزی شود، نه تنها از بار ترافیکی دروازه های بین المللی کشور کم خواهد شد، بلکه آن بخشی ازترافیک که باید از کشور خارج شود پهنای باند کمتری را اشغال کرده و طبیعی است که ظرفیت نظارت بر آن نیز کاهش خواهد یافت.
آیا اطلاعی از دلیل اصلی کند شدن و به نوعی اختلال در سیستم اینترنت کشوری دارید؟ خیر. به نظر من اختلالی وجود ندارد به جز آنکه چند بار در یک ماهه اخیر شاهد عدم امکان اتصال به بانک ها(دارای پروتکل https) یا سرویس هاییچون ایمیل یا چت بوده ایم، اما این اختلالات مقطعی بوده اند. البته بندرتمسئولان در خصوص قبول اختلالات و تعیین بازه ای جهت رفع آن اقدام می کنند،مگر آنکه قطعی کامل سرویس و آن هم برای چندین ساعت پیاپی اتفاق بیافتد.این عدم اطلاع رسانی همواره مورد انتقاد ما بوده است.
یعنی اختلال و کاهش سرعت بیشتر روی پروتکل های https دیده می شود؟ به طور قطع نمیتوانم بگویم. چون من دراین زمینه نباید پاسخگو باشم و مسئولان مربوطه یعنی زیرساخت باید در این زمینه اظهارنظر کنند که تاکنونهم در این زمینه سکوت خبری دیده شده است. البته این اختلالات گاهی در سطح کشوری مشاهده میشوند و گاهی به صورت شرکتی. حتی گاهی از اوقات، کاربرمیتواند از https برای اتصال به سایتی در خارج از کشور صبح وصل شود، امادر شب خیر. شاید این گونه رفتار متفاوت و تغییرات قابل مشاهده درمسیریابی های ارتباط با اینترنت، کاربران را کلافه کرده است. همچنین آنچهمسلم است این است که وزیر ارتباطات استفاده از ف..ترشکن*ها و *** راغیرقانونی عنوان و جلوگیری از ایجاد شبکه های مجازی خصوصی نیز تایید شدهاست.