بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امیر حسین بهت قول می دم از اینترنت جهانی قطع نمی کنن , شاید با کاهش سرعت یا بسته شدن بعضی سایت های خاص مواجه شیم ولی با ارتباط کلی جهانی قطع نمی کنن ,
یعنی اگه بکنن بدجوری سر و صدا مردم به پا میشه , از نظر بین المللی هم بهشون فشار وارد میشه ,

اینا اصلا امکانات و توانایی لازم برای چک کردن تک تک بسته های ارسالی رو ندارند و حالا حالا ها نخواهند داشت , خودشونم اعلام کردن اینترنت ملی از طریق فیبر نوری مورد دسترس عموم قرار میگیره , که خیلی از خونه های خطـ شون فیبر نوری نیست ,

-------------------------------

کلا معلوم نیست با خودشون چند چندن ؟ فعلا باید صبر کرد ,

الان مشکل ما نت ه که مردم واسه نت برن سرو صدا کنن ؟ فشار از بین الممل هیچ ربطی به نت نداره عزیزم . مگه فوقش بیان چمدون رو راه بندازن که هنو معلوم نیست چی شده !

ربط داره , اوضاع بدجوری خرابه , کوچکترین چیزی می تونه جرقه ای برای یه اتفاق بزرگ باشه ,

آخرین ویرایش:
اگه واقعا میخوان سرعت اینترنت رو زیاد کنن چه کاریه ؟؟ بالابردن سرعت اینترنت جهانی هم ارزون تره هم راحت تره از این که بیان داخل رو قوی کنن ! مگه ک* خولن ؟؟ اروم اروم نت رو ملی میکنن .
این یارو خودشم نمیفهمه چی میگه !
یعنی اگه بکنن بدجوری سر و صدا مردم به پا میشه , از نظر بین المللی هم بهشون فشار وارد میشه ,
الان مشکل ما نت ه که مردم واسه نت برن سرو صدا کنن ؟ فشار از بین الممل هیچ ربطی به نت نداره عزیزم . مگه فوقش بیان چمدون رو راه بندازن که هنو معلوم نیست چی شده !

دوستان این ..ندها دیگه فهمیدن چجوری از مردم سواری بگیرن(منظورمو گرفتی؟آفرین)
کشوری که 33 سال سرمایه مرمش رو ریخت تو شکم یه مشت عرب
33 سال مردمش رو از واقعیات دنیا دور کرد
33 سال تحریم قبول کرد بدون اینکه به مردمش فکر کنه
حالا بیاد با دیدن چند پست نظرش در مورد سرعت اینترنت عوض کنه؟
واقعا باید به اونایی که هنوز کلشون بوی قرمه سبزی میده چی بگیم؟ وقتی فیسبوک بزرگترین شبکه اجتماعی حرام اعلام میکنن...اما برای مبارزان تونس تو فیسبوک پیج میسازن...
دوستان بیایید 1 بار هم شده ما فرزندان کوروش(اسمش آشناست؟) اینترنت ایران را تحریم کنیم.فقط تا شب عید اینترنت نگیرید(شارژ نکنید)ببینید کی میاد ...مالی
مشکل ما ملت اینه که به جای عقلمون از خرافاتمون پیروی میکنیم.
یکم شورشو درآوردم نه؟
به امید ایرانی که بشود اسم وطن روش گذاشت
دوستان سعی کنن با چرت باز کن بیان از لحاظ امنیتی

من یه پیشنهاد دارم تا دهه ز*ج*ر هرچی میتونید استفاده کنید چون احتمالا یه خبرایی میشه و دهن ما اسفالت میشه .
من بیچاره پشتیبانی ISP هستم جواب این مردم رو چی بدم...!!! یکی نیست به اینا بگه معلومه تقصیر کیه کندی نت میاد به ما زنگ میزنه بد و بیراه میگه...!!!!
اینترنت ملی شه ISPها هم نصفه تخته میشن...!!!!
پ.ن : از بس لایک زدم خسته شدم...!!!! خداییش حرفتون درسته.:d

1 سال بعد . . . .

با استرس به زیرزمین خونه میروید , کمدی در انتهای زیرزمین با تامل بازش میکنید و بوی دفترچه بازی هایی که آنلاین بازی میکردید مستت میکنه , لرزش دست هایت و صدای ساییدن کف دستت بر روی پیکر کاور ها , آن ها بوی آزادی برایت میدادن , بازی هایی که تو را بی نیاز از هم صحبتی با آدم های زبون نفهم میکرد
اما حالا برج ها برافراشته شدند , کنجشکی پرواز نمیکند جیرجیرکی صدا نمیزند سموری قدم برنمیدارد . . .
فکر اینکه آخرین بازی که BF3 بازی کردی دیوانه ات می کند , شاید میتوانستنی هلی کوپتر را آنلاک کنی شاید جت ها زوزه میکشیدن شاید فاماس کیل ها برایت میگرفت ,, بازی را با خودت به اتاق میبری و برای بار 300 بخش سینگل را تمام میکنی دیگر چشم بسته بازی میکنی

ولی مشکل زمان است و ذات انسانیت , اگر در کوتاه مدت کاری نکنی انسان به خارترین کارها عادت میکند

دوستان بیایید 1 بار هم شده ما فرزندان کوروش(اسمش آشناست؟) اینترنت ایران را تحریم کنیم.فقط تا شب عید اینترنت نگیرید(شارژ نکنید)ببینید کی میاد ...مالی

عزیزجان یه حرفایی میزنیها
من از دوستان خواستم که فقط یه خط به امضاشون اضافه کنن, هیـــــــــــــــــــشکی (یعنی هیچکی) این کار کوچیک رو نکرد بعد تو انتظار تـــحریم اینترنت داری !!
هر بلایی که سرمون بیاد حقمونه
از ماست که بر ماست

نت من چرا این طور شده؟
دارم خواب میبینم؟؟
نا محدود دارم.سرعت دانلود معمولا بین 60 تا 80 بود اما امشب....

dfkztd64g1s1w2uxsa3b.png

c5mc5pohznxolzt2301e.png

راه‌اندازی اینترنت ملی، آمریکا را غافلگیر می‌کند

با انتشار خبر راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات(اینترنت داخلی) در آینده‌ای نزدیک که مهم‌ترین دستاورد آن، ایجاد امنیت و مصون ماندن از حملات اینترنتی عنوان شده، آمریکا را به عنوان قلب و مغز سیستم سایبری جهان به عنوان صاحب و مالک اینترنت بین‌المللی با نگرانی‌هایی مواجه کرده که دستیابی به اهداف خود از طریق جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی ایران را بسی دشوارتر از قبل و با هزینه‌های جبران‌ناپذیرتر خواهد دید.

به گزارش ایتنا از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت: آنچه مسلم است کشور ما به طور مرتب در معرض حملات اینترنتی قرار دارد که البته تا به امروز ظرفیت خوبی در بحث تامین امنیت و ایمنی برای شبکه‌های داخل کشور فراهم بوده اما با ایجاد شبکه ملی اطلاعات به طور قطع با یک تحول و انقلاب در تامین امنیت فضای مجازی در کشور روبرو خواهیم بود.

دولت آمریکا سیاست‌هایی را برای جمع‌آوری اطلاعات شخصی شهروندان و براندازی حکومت کشورهای مستقل در فضای سایبر در پیش گرفته و با استفاده از رسانه‌‌ها و ابزارهای ارتباطی و الکترونیکی چون اینترنت و موبایل و بازی‌های رایانه‌ای اقداماتی را برای تضعیف کشورهای هدف انجام می‌دهد که به طور قطع تاثیرات عمیقی بر شکل‌دهی افکار عمومی خواهد داشت این در حالی است که اخیرا هم مدعی شده‌اند در حال راه‌اندازی پروژه‌ای تحت عناوینی چون "اینترنت چمدانی"، "اینترنت غیرقابل کشف"، "اینترنت سایه " و "اینترنت نامرئی" هستند تا به وسیله آن دست به یک سری عملیات روانی در راستای براندازی حکومت‌های کشورهای مخالف خود بزنند.

این ادعایی است که مقامات امنیتی کشورمان آن را تأیید و عنوان کرده‌اند که این اقدام آمریکایی‌ها حرکت جدیدی نیست و از سال ۸۸ سرمایه‌گذاری سنگینی در این بخش انجام داده‌اند و بیشتر هدفشان جنگ سایبری علیه ایران است. اما تاکنون به دلیل اشراف و تسلط جمهوری اسلامی ایران بر فضای سایبر و پیش‌بینی اقدامات دشمن و طراحی راه‌های مقابله با آن شکست خورده‌اند.

اهمیت امنیت فضای سایبر و دنیای مجازی و حفظ و حراست از اطلاعات ملی و شخصی هموطنان یکی از اهدافی است که باعث شده دولتمردان پروژه‌های شبکه ملی اطلاعات، هاستینگ و دیتاسنتر ملی را کلید زده و آن را در کوتاه‌ترین زمان ممکن عملیاتی کنند اما این موضوع واکنش آمریکایی‌ها را بر انگیخته و تا جایی که چندی پیش کارن کورنبلوه نماینده آمریکا در سازمان توسعه و همکاری اقتصادی(OECD) و دنیل ویتزنر، معاون فناوری سیاست اینترنتی درکاخ سفید با انتشار مقاله‌ای در واشنگتن پست نسبت به ایجاد اینترنت ملی در ایران واکنش نشان داده‌اند و این اقدام ایران را نشانه‌ای دیگر از در خطر بودن منافع آمریکا دانسته‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، وزیر ارتباطات با بیان اینکه آمریکا هم از منظر امنیتی اینترنت را یک شبکه امن نمی‌داند و نمی‌تواند امنیت اطلاعات موجود در شبکه‌اش را تامین کند گفت: چندی پیش مایکل هایدن رئیس اسبق سیا تاکید کرده بود که آمریکا هم نیاز به اینترنت جدیدی دارد و باید اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهد.

تقی پور تاکید کرده که در کنار شبکه ملی اطلاعات، اینترنت را به عنوان یک سرویس به همان شکلی که تاکنون وجود داشته است کماکان خواهیم داشت و پهنای باند داخل را به صورت امن و حفاظت شده برای کسب و کار اقتصادی و حریم شخصی خانوارها توسعه خواهیم داد.

وی تلویزیون اینترنتی، ویدئو درخواستی، آموزش از راه دور، دورکاری، سلامت الکترونیکی و تجارت الکترونیکی را از جمله برنامه‌های قابل ارائه بر روی شبکه ملی اینترنت عنوان کرد و افزود: شبکه ملی اینترنت یا شبکه اطلاعات ملی بر پایه پروتکل اینترنت طراحی شده و یکی از زیرساخت‌های اصلی دولت الکترونیک محسوب می‌شود و پهنای زیاد باند، ارسال تصویر، صوت و حجم زیاد اطلاعات از ویژگی‌های این شبکه است.

منبع : ایتنا

نت من چرا این طور شده؟
دارم خواب میبینم؟؟
dfkztd64g1s1w2uxsa3b.png

c5mc5pohznxolzt2301e.png

WTF???!?!??!?!

نا محدود مخابرات ؟ من تو خوابم نمیتونم همچین سرعتی رو تصور کنم!!!
2mb/s !؟؟؟؟ عــــجـــــب

راستی اسم تاپیک رو عوض کنید! :d.
فحش دهی و لعنت فرستادن به ISP های ایرانی

آخرین ویرایش:
نت من چرا این طور شده؟
دارم خواب میبینم؟؟

dfkztd64g1s1w2uxsa3b.png

c5mc5pohznxolzt2301e.png
اوریجین تقریبا عادیه ولی نه تا 2mb و استیم هم معمولا الکی می زنه.
منم 100 تا دانلودمه تو اوریجین تا 500 هم دانلود ثابت داشتم.

شما ها هم چه بیکارایین ها نامحدود میخواین چیکار

من توی ساعات رایگان سرعتم 60 میشه ناراحت میشم شما چجوری صبح تا شب سر میکنین
کلی طول میکشه 200 مگ دانلود بشه من الان 14 دقیقه ای دانلود میکنم

عزیزجان یه حرفایی میزنیها
من از دوستان خواستم که فقط یه خط به امضاشون اضافه کنن, هیـــــــــــــــــــشکی (یعنی هیچکی) این کار کوچیک رو نکرد بعد تو انتظار تـــحریم اینترنت داری !!
هر بلایی که سرمون بیاد حقمونه
از ماست که بر ماست

درود.
اینکه همه یه امضارو بذارن فکر نکنم عملی بشه اما اگه اون امضایی که میذارید نشانه ای از اعتراض به اینرتنت باشه خودش کافیه به نظر من! مثلا امضای من کمی تندتر از امضای شما هم هست! :دی

درود.
اینکه همه یه امضارو بذارن فکر نکنم عملی بشه اما اگه اون امضایی که میذارید نشانه ای از اعتراض به اینرتنت باشه خودش کافیه به نظر من! مثلا امضای من کمی تندتر از امضای شما هم هست! :دی

امضا که فقط در دید تعداد محدوی از کاربرای سایت هست، فایده نداره
ایده ی تحریم اینترنت هم اصلا عملی نیست و اتفاقا بیشتر به نفع اونا هست، 1 روز رو هم نمی شه بدون اینترنت سرکرد

من کوچکترین کاری رو که بتونه بازتاب داشته باشه یک اعتراضیه ی رسمی و Petition Online می دونم که با متنی جامع تهیه شده باشه و بشه لینکش رو به تمام کاربرا و تمام سایتای دیگه و نهادها ارسال کرد.

از حرصم دوست دارم با چکش بزنم تو کله مانیتور :d
تنها دل خوشی و تنها سرگرمی ما همین گیم و اینترنت هست که اونم ازمون گرفتن
راه چاره=باید سرتو بندازی پایین و دم نزنی ......عامیانش میشه سرتو بزار بمیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or