بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من از شرکت byte میگیرم که فقط تو کاشان هست
512kb الان دارم و سرعت دانلودم دیگه خیلی زیاد بشه 65 باقی میمونه
ماهی هم 17 تومان مبدم
ما که راضی ایم والا!

نا محدود هست؟!!!
...
بچه ها این سرویس رو بهم پیشنهاد کردن:
6 ماهه! هر ماه 6 گیگ! 512 با سرعت 1 مگابیت هر ماه 30 تومن! بگیرم؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. منظور از پینگ چیه؟

سلام . منظور سرعت انتقال داده ها هستش یعنی مدتی که طول میکشه یه پکیج داده از سمت پایانه شما به سرور بره و بالعکس . که برای بازی آنلاین که افراد همزمان دارن با هم کار میکنن و تو وضعیت لایوی قرار دارن برای هماهنگی باید پینگ پایینتر باشه و زیر صد میلی ثانیه که متوسط در ایران بین سرویس دهنده ها 300 تا 400

دوستان الان پر سرعت ترین شرکت کدومه؟ من چند ساله پارس آنلاین دارم. فکر می کردم از نظر سرعت پارس آنلاین اوله. ولی توی این لیست که یه شرکت دیگه رتبه اول رو داره!

البته در شهرستان های کوچک و isp های کوچک اینگونه نیست و سرعت بالا به هیچ کاربری نمیدن!
اتقاقا کاملا بر عکس گفتی اینجا من هر سرعتی بخوام بهم میدن بدون هیچ مشکلی

منظورتون از گیر نمیدونم چیه من 4 ساله adsl دارم تو این مدت هم با کارمندای ISP یه جورایی دوست شدم
سرویس های جدید آوردن من گفتم 1 مگ میخوام گفت باید بری این برگه رو مهر یه شرکتی دفتر دستکی چیزی بزنی بیاری گفتم ندارم خودش رفت پیدا کرد برام زد :دی الانم شدیدا سرعتم از 2 روز پیش افت کرده باید یه سر ببینم قضیه چیه اینجوری شده !

پینگ فن اوا اشغاله یعنی فکر نمیکنم بد تر از باشه
همیشه بالای250 هست
تا وقتی که اینترنت دولتی باشه(متوجه میشید که!)وضع همینه
اینا هم فقط بازی با اسم شرکت ها است

آخرین ویرایش:
منظورتون از گیر نمیدونم چیه من 4 ساله adsl دارم تو این مدت هم با کارمندای ISP یه جورایی دوست شدم
سرویس های جدید آوردن من گفتم 1 مگ میخوام گفت باید بری این برگه رو مهر یه شرکتی دفتر دستکی چیزی بزنی بیاری گفتم ندارم خودش رفت پیدا کرد برام زد :biggrin1: الانم شدیدا سرعتم از 2 روز پیش افت کرده باید یه سر ببینم قضیه چیه اینجوری شده !
صبا از من برای نت 1 مگ به بالا یه مدرک لیسانس به بالا خواست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or