کوچیکت همون مسعودم! :dآقا مسعود(البته اگه اسمتون این باشه:d) من از آسیاتک اینترنت 512 سه ماهه 90 گیگ گرفتم و خیلی راضی هستم. پیگم خوبه سرعتم هم خوبه. البته الان 1-2 روز هست قاطی کرده و الان دمو Mafia 2 رو داشتم دانلود می کردم 1 ساعت طول کشید تازه شده نزدیک 100 مگ و Pause کردم و PS3 رو خاموش کردم. بهشون زنگ زدم گفتن یک سری اختلال هست تا 2 ساعت دیگه حل میشه. ولی در کل راضی بودم تاحالا.
منم سرویس شمارو دارم!! اوایل همین 25-32 بود!! یدفه محدودیتم تموم شد زنگ زدم گفتم اکانت موقت رو فعال کنید!! بعد از اینکه وصل شد دیدم سرعت دانلودم تو تورنت 60-65 و تو idm 70-80 شد!!:-o:-o همش گفتم یارو از دستش در رفته و بعداً درستش میکنن !! اما وقتی دوباره شارژ کردم دیدم همون بساطه!! تا الان که راضی بودم از لایزر مخصوصا پشتبانیشون!!من لایزر دارم 256 ماهیانه 7 گیگ ماهی 28 تومن سرعت دانلودم خودشو میکشه میره رو 30 یا 35 هر وقتم زنگ میزنم میگه واحد توحید مشکل داره...
:dاین ISP فقط تو قبرستون سرویس میده؟اسمش رو نشنیده بودم برای دوبی هست؟من سارسل دارم 512 با 10 گيگ محدوديت جمعه و 12 تا 7 صبح مجانيه! ماهی 33 تومن!
خوش وقتم:dکوچیکت همون مسعودم! :d
راستش آسیاتک بهم گفت تا 2 هفته دیگه مخابرات شمارو راه میندازیم.
گفت بهت 512 میدیم اما پورت 1 مگ برات میبندیم! سرعت هم تا 120 میره! البته این حرف اوناست!
بعدشم ماله من خیلی حجمش کمه! 4 گیگ برای 3 ماه! اونم 39 تومن!
سرعت شما با اون 512 چند هست؟ و اینکه اون 90 گیگ رو چند بهتون دادن؟!!!
چیکار کردی؟!!!!!!!ینگم هم 1 ماه پیش رو 400 بود یه کاری کردم تازگیا که شده 200 !
آها! پس که اینطور! ماله من ماهی چیزی حدود 22 تومن میشه! اما ماله شما ماهی 53 تومن!من همون 512 رو گرفتم و سرعت دانلودم بسته به ساعتش متغییر هست اما 90-95 بیشتر نمیشه که سرعت درست و واقعی خودشه.
حجم شما که خیلی کمه آره. من فکر می کنم 53تومان اینا شد ماهی. البته کلش یادمه نزدیک 160 شده بود. به نظرم قیمتش عالی هست. اگه شما مصرفت بالاست اصلا توصیه نمی کنم با حجم کم بگیری چون وقتی گیگ بخری پول بیشتری مصرف می کنی. بازم هر جور خودت میدون
میشه به ما هم بگی چیکار کردی با پینگت؟شاتل 1 مگ
سرعت دانلود 256 کیلوبایت فیکس !
البته سرعته شبانشو چن شبه اورده پایین و من با 130 140 دانلود میکنم
ماهی 13.500 !
با 10 گیگ ترافیک 6 ماه شد 84 تومن
دو تا بسته 3 گیگی هم خریدم 6 گیگ هم جایزه گرفت مشد 12 گیگ
الان 13 گیگ دیگه دارم !
پینگم هم 1 ماه پیش رو 400 بود یه کاری کردم تازگیا که شده 200 !
فكر كنم dns زده باشه
spiderferi بیا بگو چیکار کردی یه ملت منتظر جوابتن!