الان من موندم پینگم از آسیا تک خوب میشه یا نه! خدایا به امید تو! :d
اما به من گفتن با 512 تا 120 کیلو بهت سرعت میدیم! خالی بستن یعنی؟
میدونم داداش امیر.
فقط یکم برای پینگ یه همچی استرس دارم! :d
به مسئول اون isp گفتم پینگتون چطوره؟ گفت چی؟
تا براش توضیح دادم بهم گفت صبر کن توی مخابرات شما پورت بدیم اونوقت تست کن ببین چه جوریه! گفتم اوکی! باور کن حاضرم با این 512 سرعت دانلودم 40 باشه اما پینگم خوب باشه!
من سرویس وایمکس داتک دارم.
البته قبل از هر چیزی بگم تو دماغ دکل هستم :d یعنی دکل داتک کوچه پائینی ما هست و مودمم اگه کورم بود میدید.
پهنای باند 256 Kb/s دارم که سرعتش بین 34 KB/s تا 50 KB/s هم میره ، البته بعضی مواقع هم دیوونه میشه و میره بالای 100 KB/s (البته خیلی کم).
پینگ رو سرور یاهو هم حدود ۳۰۰ هست.
روزای اول گرفتم ، ماهانه دارم ۵۰ هزار تومان میدم که البته فعلا قیمتش شده مثل پول خون آدم !
جدی میگی؟؟ بابا من خیلی وقته دارم اوایل 128 نامحدود داشتم گفتم 256 بگیرم بهتره اونم گرفتم خوب نبود الان یکی دو ساله من اینو دارم ولی همینه یه مدت بود که روزی 2-3 بار قطعی داشت بعد کلی زنگ زدن درستش کردن همش میگن مشکل واحد توحیده اینا ولی رفیقم همینجا شاتل داره اصلا مشکلی نداره... ولی خوب آره پشتیبانیش خیلی خوبه...منم سرویس شمارو دارم!! اوایل همین 25-32 بود!! یدفه محدودیتم تموم شد زنگ زدم گفتم اکانت موقت رو فعال کنید!! بعد از اینکه وصل شد دیدم سرعت دانلودم تو تورنت 60-65 و تو idm 70-80 شد!!:-o:-o همش گفتم یارو از دستش در رفته و بعداً درستش میکنن !! اما وقتی دوباره شارژ کردم دیدم همون بساطه!! تا الان که راضی بودم از لایزر مخصوصا پشتبانیشون!!