بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینم مال من:512-شاتل

16969162316216071494.png

من که صبانت دارم نزدیک 1 ماه هست شاید هم یه کم بیشتر پینگم با 4.2.2.4 زیر 400 نیومده 600 هم رسیده به پشتیبانی صبح زنگ میزنم میگه شما با سرورهای ایرانی پینگ بگیر میگم داداش سایت های خارجی که سروراشون داخل ایران نیست که سرور ایرانی چه به درد انلاین بازی کردن میخوره به پشتیبانی شب زنگ زدم وضع یارو بهتر بود گفت حق با شماست پینگ 500 خیلی بالاست باید 240 باشه 280 باشه گفتم اقا برای من 500 چی کار کنم میگه دارند درست میکنند میگم 1 ماه هست دارید درست میکنید؟؟؟من هر وقت زنگ میزنم یارو میگه کیس با مودم بیار شرکت میگم من شبیه زن حامله شدم باید کیس به دست برم این طرف اون طرف یارو یک حرف هایی میزنه ها ...
میگم بهش تمام شرکت ها الان 1 هفته هست وضعیتشون خوب شده برگشتن به حالت قبلی بعد شما پینگ 500 تحویل میدید؟؟کوسه ها سالگردشون تموم شد ولی فکر کنم یکیشون انقدر سیم های صبانت رو گاز زد که یه چند تا از دندوناش توی سیم ها گیر کرده:-/

من واسه پینگ زنگ زدم برام سریع درست کرد از اون موقع تا الان دیگه پینگ خراب نشده چون اون بار که زنگ زدم کلا کاسه کوزشون رو بهم ربختم=))

من واسه پینگ زنگ زدم برام سریع درست کرد از اون موقع تا الان دیگه پینگ خراب نشده چون اون بار که زنگ زدم کلا کاسه کوزشون رو بهم ربختم=))

خوب اینجا بگو دقیقا" چی گفتی و چه کار کردی شاید برای بقیه هم جواب داد :d

--------------------------------

چند روز به این نتیجه رسیدم که روی خطم خیلی نویز دارم اول دیدم پینگم با مرکز مخابراتی به
جای 30 ms سابق شده 100ms بعد تنظیمات مودم رو دیدم مطمعن شدم مشکلی وجود داره این وضعیت خطم :

SNR margin Upstream : 6 db
Line Attenuation Upstream : 31 db
SNR margin Downstream : 39 db
Line Attenuation Downstream : 54 db

سرویسم 64 نامحدوده

دوستان متخصص نظر بدن

چند روز به این نتیجه رسیدم که روی خطم خیلی نویز دارم اول دیدم پینگم با مرکز مخابراتی به
جای 30 ms سابق شده 100ms بعد تنظیمات مودم رو دیدم مطمعن شدم مشکلی وجود داره این وضعیت خطم :

سرویسم 64 نامحدوده

دوستان متخصص نظر بدن
زنگ زدم گفتم پینگ بالاست گفتم 400 شده با dns شاتل بعد گفت کاری از دست ما بر نمیاد بعد بهش گفتم چرا تو شهر های دیگه پینگ خوبه و از این حرفا نمیدونست چی بگه گفت پینگ تو هم خوبه بعد بهش یه جوابی دادم که بماند چی گفتم......=))
بعد رفت یه کار کرد درست شد

دوستان...من کرج میشینم و الان از شبدیز سرویس میگیرم!!خیلی افتضاح شده اخیراً!!!پینگ بالا!سرعت دانلود خیلی پایین!!
از دنیا نت(نمایندگی آسیا تک) سرویس بگیرم خوبه؟؟
صبا نت و پارس آنلاین هم داشتم...!!!جفتشون بدرد لای جرز مودم میخورن...

سرویسم 64 نامحدوده

دوستان متخصص نظر بدن

SNR آپلودت پایینه.باید بیاد بالاتر از 10.
Attenuation کلا داغونه :d باید یه 20 تایی بیاد پایین.
یه سری توضیحات دادم بیبین به درت میخوره ؟
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1513741&postcount=41

1412426482.png

این بالایی واسه تایم روزانه ـست...
این پایین واسه ساعت 2 تا هشته!!(شبانه)
1411165469.png

واقعاً اعجوبه ای هستن این شبدیزی ها!!!
صبح slower than 80% of ir
شب faster than 98% of ir

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟