بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بله پینگ شما هم بالاخره اومد پایین:d
چه عجب سرعت اپلود ما هم یه تکونی خورد:
1410418552.png

دوستان موبین نتی یه کمکی بکنن من ظاهرا از این عکس که من میبینم اکانتم Active شده ! ولی اینترنتی ندارم چراغ مودم ( Greenpacket Wifi دار ) اونی که سیگنال ضعیفی نشون میده چراغ به صورت ممتد خاموش و روشن میشه ! الان این یعنی چی !؟ تو User Guide ش نوشته که در حال پیدا کردن سیگنال هست !

kpq9zrhm8ezi0bos6y2.png

الان یوزر من با توجه به این عکس اکتیو شده اما مودم چیز دیگه ای میگه !! جالب اینه که اسم و فامیل و اکثر اطلاعاتم زده DEMO !

قبلا" حداقل روزی چند ساعت پینگم قابل قبول بود ولی چند روزه گیر کرده روی 500-400 از دستور tracert نتیجه گرفتم که مشکل از داخل کشور این تستش :

nl901wuvvfdk216i48u8.jpg

حال باید چکار کنم یا به ISP غیر از فحش چی بگم ؟

من سوالم رو دوباره میپرسم دوستان لطفا کمک کنید :|

من سوالم رو دوباره میپرسم دوستان لطفا کمک کنید :|

شما هر چي به اون پشتيباني بگي 1 در ميليون به حرفت گوش بدن كاري كنن...فقط ميپيچونن...اون كه كاره اي نيست دلشم براي اينترنت منو شما نميسوزه فقط سنبل كنه روزش تموم شه بره خونه...يارو بتركونه بهت ميگه مشكلو قبول داريم ولي همش مربوط به مخابراته از اين جور حرفا .....
من شايد 100 ها بار زنگ زدم و با همه كارمند هاي اي اس پي صحبت كردم و همشونو به اسم ميشناسم ولي كاري برام نكردن...يعني نمتونن كاري كنند.....در زمينه پينگ كلا با اي اس پي صحبت نكنيد...اگه ميبينيد خرابيش طولاني شده فقط بايد عوض كنيد ....براي منم پينگم داغون شده و تصميم دارم عوض كنم...با پاريس زير 370 نمياد كه نمياد ....با اين پينگ ميدونيد كه گيم بازي كردن مساويه خل شدن...~x(8-}...دارم كم كم ميشم..:(;)

دوستان موبین نتی یه کمکی بکنن من ظاهرا از این عکس که من میبینم اکانتم Active شده ! ولی اینترنتی ندارم چراغ مودم ( Greenpacket Wifi دار ) اونی که سیگنال ضعیفی نشون میده چراغ به صورت ممتد خاموش و روشن میشه ! الان این یعنی چی !؟ تو User Guide ش نوشته که در حال پیدا کردن سیگنال هست !

kpq9zrhm8ezi0bos6y2.png

الان یوزر من با توجه به این عکس اکتیو شده اما مودم چیز دیگه ای میگه !! جالب اینه که اسم و فامیل و اکثر اطلاعاتم زده DEMO !

خب اره اون داره سیگنال پیدا میکنه ! شاید جای بدی گذاشتینش ! راستی مگه کسی نیومد که خودش مودمو وصل کنه ؟!
اون جا هم که نوشته دمو مهم نیست . برای دوست خود من هم همینطوریه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or