بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

با سلام کسی که جواب ما رو نداد دوستان من میخوام isp را عوض کنم لطفا یه عکس از idm در حال دانلود در شب ساعت 1 تا 8 بزارید و isp خودتونو بگید چون تنها ملاک من سرعت دانلود در شب است پینگ و سرعت روز بدردم نمیخوره
اینم برا خودم ساعت 4 صبح 512 پیشگامان

اینم نیم ساعت بعد نوسان سرعت پدر منو در اورده تازه حلا بعدن یه عکس باسرعت 30 تا هم براتون میذارم

اینم چند دقیقه بعد

اینم خالی از لطف نیست.هست!

آخرین ویرایش:
من فردا، فردا که نه ! امروز صبح چند ساعت دیگه میخوام برم ثبت نام برای وایمکس مبین نت !
تا عصر هم میان مودمشو میارن ! تو جزیره که زیاد ازش تعریف میشه حالا عصر وصل شد میام تست هاشو میزارم اما من که زیاد امیدی بهش ندارم !

1410218022.png

با سلام کسی که جواب ما رو نداد دوستان من میخوام isp را عوض کنم لطفا یه عکس از idm در حال دانلود در شب ساعت 1 تا 8 بزارید و isp خودتونو بگید چون تنها ملاک من سرعت دانلود در شب است پینگ و سرعت روز بدردم نمیخوره

اینم نیم ساعت بعد نوسان سرعت پدر منو در اورده تازه حلا بعدن یه عکس باسرعت 30 تا هم براتون میذارم

اینم چند دقیقه بعد

من مطمعن نیستم ، ولی چند نفر از دوستام از شاتل دارن میگن سرعتش عالیه .

اینم چند دقیقه بعد

یکی از دلایل پایین اومدن سرعت هم این هست که شما از سرور های ایرانی دانلود کردی که تو شب ضعیف میشن !
مثلا بیشترین سرعتی که شما تو این عکس ها داشتی ماله GT بوده!

دوستان مبین نتی
من رفتم تو صفحه Ecare مربوط به سایتشون و هر چی Login رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته ! کسی همچین مشکلی داره ! ؟
ویرایش : ظاهرا پرتالشون با Fire Fox مشکل داره با IE وارد میشه !
یه چیز جالب اونم اینه که یارو در اومده میگه 400 KB سرعت میده بهت ! اینجور که خودش میگفت منطقه با ما چون خلوته و 1 به 8 هم Share هست حداقل سرعتش 80 KB و حداکثر 400 ! حالا ببینیم چی میشه تا فردا ! من یکی که البته زیاد حرفاشو جدی نگرفتم و با یه هچین حالتی یارو از طرف من مواجه شد بعد این حرفش ! >> ;))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or