بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1375502808.png

الان اصفهان اومدم (سپاهان شهر ) . صبا نت 128 !!! (128 دادن در حد 1 مگ سرعت دانلودشم 300-200 میرسه ) . پینشگم من تو سرور COD4 ایران 30 بود . تو امریکا 150 فرانسه 130 و انگلیس 160 بود . نمیدونم اسپید تست چرا انقدر پینگشو کم میده . الان از خوش حالی در پوست خودم نمی گنجم .
43217237.png

43217303.png

کلا اصفهان پینگ خوبی داره! فکر کنم دیال آپش هم پینگش از ما بهتر باشه! انگار اینترنت این استان رو مستقیم با فیر نوری از اروپا کشیدن! خیلی جالبه!

خارجی داریم تا خارجی . یکی از اون ور روسیه انلاین میشه پینگش 180 هست و یکی دیگه از همون کشور پینگ 50 میگیره . بستگی داره کجا باشی . البته من این بازی رو انلاین نرفتم اما توی COD بالای 150 اونم برای کسی مثل من و خیلی ها که تقریبا تو بالاترین سطح دارند بازی میکنند زیاده(تعریف نیست ، چیزی هست که واقعی )

Pinge 50 Too Battlefield Aslan Peida Nemishe :D...Hata Age Male Khode Hamoon keshvarr Bashe...180 Too Battle Yani WTF..Vali Hamishe injoori nemimoone..

خارجی داریم تا خارجی . یکی از اون ور روسیه انلاین میشه پینگش 180 هست و یکی دیگه از همون کشور پینگ 50 میگیره . بستگی داره کجا باشی . البته من این بازی رو انلاین نرفتم اما توی COD بالای 150 اونم برای کسی مثل من و خیلی ها که تقریبا تو بالاترین سطح دارند بازی میکنند زیاده(تعریف نیست ، چیزی هست که واقعی )
این پینگ برای بتل فیلد فوق العادست! اصلا توی عمرت خداییش پینگ 80 دیده بودی توی ایران؟ :دی
این هوتن ماهم جز بهترین بازیکنان دنیا هست. ;)
توی بتل فیلد جز 200 بازیکن برتر دنیاست! :d چیتره اما حیف! :p:d

داداش من تو سایتش چک کردم منطقه مخابراتی منم ساپورت میکنه !!! میخوام بگیرم . شیراز هستم . نظرت چیه ؟‌ قیمتش خوبه ؟‌ چه اشتراکی رو بگیرم ؟‌؟‌‌؟

آقا مسعود پایه BF3 هستی بتا بترکونیم ؟
اصلا امیدوا نباش شیراز هم این شرایط باشه ها! هوتن توی تهرانه.
برای بتل 3 که همه خودشونو دارن گرم میکنن! واقعا چه بازی هایی خواهد شد... :d

تو cod4 من تو یک ساعت و فقط 100 مگ سنت دارم !!! طبیعیه ؟؟ اگه اینجوری باشه که من یک ماهم تو 3-4 روز تمومه !! دیگه نمیتونم انلاین بزنم :((:((:((:((:((:((
همه بازیا اینجورین ؟؟ پینگ خوب داریم ولی چه فایده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or