بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان سرعتم 256 ولی یه بار زنگ زدم شرکت(رئیس شرکت :d ) گفتم سرعتم رو ببرید بالا برای یه شب که دانلودم رو انجام بدم ،بنده خدا برام سرعت رو 4 مگ گذاشت و فرداش دوباره اوردش پایین ولی از اون موقعه از بعضی سایتها یه وقت هایی تا 500ks هم میتونم دانلود کنم.میخواستم بدونم میشه کاری کرد که همیشه با این سرعت دانلود کنم یا نه؟:d
اینترنتم وایرلسه

دوستان سرعتم 256 ولی یه بار زنگ زدم شرکت(رئیس شرکت :d ) گفتم سرعتم رو ببرید بالا برای یه شب که دانلودم رو انجام بدم ،بنده خدا برام سرعت رو 4 مگ گذاشت و فرداش دوباره اوردش پایین ولی از اون موقعه از بعضی سایتها یه وقت هایی تا 500ks هم میتونم دانلود کنم.میخواستم بدونم میشه کاری کرد که همیشه با این سرعت دانلود کنم یا نه؟:d
اینترنتم وایرلسه
همه چی تعریف کردی جز نام isp...:)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1373749665.png

1373754955.png

سرعت دانلودم 80 تاست و تو ساعات رایگان تا 200 هم رفته.
این speedtest قاطی کرده؟99 درصد چیه دیگه!

بله حق با شماست
داتک;)
ببین خواسته یک حالی بده یک پهنای باندی به شما داده.وقتی شما یک پهنای باندی داری با نرم افزار های دانلود مثل IDM از حداکثر پهنای باندت استفاده می کنی.هر وقت اون بخواد پهنای باندت رو زیاد می کنه دست تو نیست.

یک ispـه مضخرف به تمام معنا ! :|

:دی
دانلود واقعی رو تو دومی میتونید ببینید !
یک پیشنهاد دارم برات.
ببین یک سرویس برای دانلود از پارس آنلاین بگیر ، درکنارش یک نامحدود ارزون از این شرکت تا هم پینگ رو داشته باشی هم سرعت دانلود خوب.
تو سه تای اولی به اینترنت وصل بودی؟:دی

از وقتی آی ای پی رو عوض کردم و شاتل گرفتم از ساعت 1 شب تا 7 صبح چیز پی ان. Ultra S u r f و هات میل همه بسته میشند!

چیز پی ان که موقع کانکنت شدن به سرور گیر میکنه بعد از چند ثانیه ارور 809 میده. Ultra S u r f هم همینطور. مشکل عدم اتصال به سرور یا همون Connection Server رو داره.
هات میل هم باز همین مشکل رو داره. Connection Login.Live.Com روی همین گیر میکنه. حداقل FF اینو نشون میده. بعد چند دقیقا هم FF ارور The connection has timed out میده بعد زدن ترای اگین باز همین آش و همین کاسست...

بقیه هم همین مشکل رو دارند ؟!
14.gif

دوستان بنظرتون با این پینگ میشه بازی 8 بیتی آنلاین بازی کرد؟ :d:d مثلا 512 هست!

راستی معمولا سرویس های نامحدود پینگ پایین تری دارن یا سرویس های حجمی؟

یک پیشنهاد دارم برات.
ببین یک سرویس برای دانلود از پارس آنلاین بگیر ، درکنارش یک نامحدود ارزون از این شرکت تا هم پینگ رو داشته باشی هم سرعت دانلود خوب.
من اگه انقد پول داشتم که 2تا ISP میگرفتم یه 1مگ نامحدود همین ISP رو میگرفتم !!!

-----

نظرم برگشت !:دی
ISPـه خوبیه ! :دی

http://www.speedtest.net/result/1374798570.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or