lol ... قرار نیست شما متوجه بشی که چطوری کنترل اطلاعات انجام میشه ...
کسایی که مهم باشن توی این گشت و گذار ها Flag میشن ... نه شما ...
شما هنوز تو این فکر هستید که زمانی که چیز پی ان وصل هستید ... Lets have a party !!!!!! اما اصلا اینطور نیست...
جاش هم اینجا نیست ... درکش هم مال انجمن Game نیست ...
من نمیدونم ماها کی یاد میگیریم درست صحبت کنیم
شما هم بچه بودی اینا رو میدونستی؟
اینا رو از یه جایی یاد گرفتی مستر!
چیزی بلدی لازم نیس بقیه رو نفهم خطاب کنی!
کلا تا وقتی اختلاف سطح اطلاعاتی وجود نداشته باشه بحثی وجود نداره!بحث میکنیم تا یه چیزی من از شما یاد بگیرم یه چیزی شما از من!
درکش مال انجمن کشف زیر ساخت های اتم هست؟
اینجا داریم راجع به اینترنت ایران بحث میکنیم ایم مطلب هم مرتبط باهاش هست
من اطلاعات زیادی ندارم ولی پس اینجور که شما میگی عمل Encryption کلا بی معنی هست؟
اینهمه فلان نرم افزار تبلیغ میکنه ما سکیور هستیم و از فلان پروتوکل استفاده میکنیم و اینا همش چرته؟
کسی که بخواد کار مهمی بکنه نمیاد از Ultra-سورف استفاده کنه!مسلما از برنامه قوی تر استفاده میکنه که زیاد هم ادعای امنیت میکنن
اگه میشه بدون اینکه کنایه بزنید یا تحقیر بفرمایید شفاف سازی کنید تا عده ای من جمله خودم از نادانی تو این زمینه خارج بشیم
تنکس
دوست عزیز مشکل اینجاس که هنوز افرادی یاد نگرفتند با بقیه چطور رفتار کنند و به عقیده دیگران هم احترام بذارند. یکم احساس admin بودن هم بهشون دست داده ، از نوع حرف زدنشون معلومه . کاربر فلان شما .... SOZ FOR U
دوست عزیز قضیه اینطوری هست که تمام افراد الان چه بخوان چه نخوان کنترل میشند . عده ای که فعالیت و کار های خلاف قانون انجام بدهند ، در صورت نیاز توسط یک BOT علامت گذاری میشند و بعدا بررسی میکنند طرف داره چیکار میکنه که در صورت نیاز برخورد کنند . افرادی هم که تو اینترنت هستند و مثلا دارند یک سایت میبینند هیچ اتفاق انچنانی براشون نمیفته مگر اینکه دست به فعالیت هم بزنند و اقدام های خلاف قانون بکنند
البته من که تاحالا کاری نکردم و نمیکنم چون ریسکی نیستم و تجربه خاصی هم ندارم
ممنون دوست عزیز
منظور از خلاف چیه؟
مثلا من از فیل کش استفاده میکنم خلافه دیگه
یا سایتی که فیل شده مث FB رو میرم خلاف محسوب میشه؟:d