بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

@ Masoud:

P.S : اینترنت ایران به خوبی کنترل میشه طوری که باب میلشون باشه... که لازم نه جمع کردنش نیست !
.
این چه جور کنترلی هست که من راحت هر سایتی رو میخوام میرم؟هم سیاسی هم خلاف شرع؟مث نقل و نبات فیل کش ریخته چیز پی ان ماهی 2000
الان این همه خرج چیزترینگ کردن چه فایده ای داره؟تو 2 قانیه دور میزنیش

شوخی میکنید ؟ :-o
من که 128 دارم با 120-130 دانلود میکنم
اونوقت یک مگ 116 ؟!!!
بعد فرق 128 و یک مگ صبانت تو چیه ؟!

شاید ماله شما اینجوریه من 1 مگ داشتم ماهه گذشته جدیدا 128 گرفتم البته اینم تا 20 ثانیه اول 120 هست سرعت بعد کم میشه و میره روی 65-75 واسه 3 ماه 1 مگ 15 گیگ 85 میدادم الان 3ماهه 128 30 گیگ 85 میدم اینم اضافه کنم به نظر خودم ا مگ بهتر بود اولا قطعی نداشتم حتی یکبار ثانیا پینگم همیشه 250-70 بود این 128 یک وقتایی پینگ میره رو 800-900 فعلا پینگش واسم مهم نیست 128 بیشتر به کارم میاد مرکز مخابراتم مهدیه خ ولیعصر منیریه

این چه جور کنترلی هست که من راحت هر سایتی رو میخوام میرم؟هم سیاسی هم خلاف شرع؟مث نقل و نبات فیل کش ریخته چیز پی ان ماهی 2000
الان این همه خرج چیزترینگ کردن چه فایده ای داره؟تو 2 قانیه دور میزنیش

lol ... قرار نیست شما متوجه بشی که چطوری کنترل اطلاعات انجام میشه ...
کسایی که مهم باشن توی این گشت و گذار ها Flag میشن ... نه شما ...

شما هنوز تو این فکر هستید که زمانی که چیز پی ان وصل هستید ... Lets have a party !!!!!! اما اصلا اینطور نیست...
جاش هم اینجا نیست ... درکش هم مال انجمن Game نیست ...

انقدر از بابت اینترنت ملی برای آنلاین زدن خوشحالید اصلاً چه جوری میخواد به سرور کانکت بشه که بشه باهاش بشه بازی کرد ؟ اگه فقط داخل ایران باشه پس به سرور لایو هم متصل نمیشه دیگه ، حالا پینگش اصلا باشه 1

1370536485.png

اینترنت من عالی شده نسبت به قبل هر روز پینگ میاد پایین ترb-)
همه جاش میزون شده 512 واقعی

انقدر از بابت اینترنت ملی برای آنلاین زدن خوشحالید اصلاً چه جوری میخواد به سرور کانکت بشه که بشه باهاش بشه بازی کرد ؟ اگه فقط داخل ایران باشه پس به سرور لایو هم متصل نمیشه دیگه ، حالا پینگش اصلا باشه 1
که اظهار خوشحالی از اینترنت ملی کرده اینجا !؟ :-?

شما هنوز تو این فکر هستید که زمانی که چیز پی ان وصل هستید ... Lets have a party !!!!!! اما اصلا اینطور نیست...

تورج میگی چیز پی ان استفاده نکنیم ؟ :-o
امروز فرداس بیان ببرنمون ! :(

من نمیدونم ماها کی یاد میگیریم درست صحبت کنیم
شما هم بچه بودی اینا رو میدونستی؟
اینا رو از یه جایی یاد گرفتی مستر!
چیزی بلدی لازم نیس بقیه رو نفهم خطاب کنی!
کلا تا وقتی اختلاف سطح اطلاعاتی وجود نداشته باشه بحثی وجود نداره!بحث میکنیم تا یه چیزی من از شما یاد بگیرم یه چیزی شما از من!
درکش مال انجمن کشف زیر ساخت های اتم هست؟
اینجا داریم راجع به اینترنت ایران بحث میکنیم ایم مطلب هم مرتبط باهاش هست
من اطلاعات زیادی ندارم ولی پس اینجور که شما میگی عمل Encryption کلا بی معنی هست؟
اینهمه فلان نرم افزار تبلیغ میکنه ما سکیور هستیم و از فلان پروتوکل استفاده میکنیم و اینا همش چرته؟
کسی که بخواد کار مهمی بکنه نمیاد از Ultra-سورف استفاده کنه!مسلما از برنامه قوی تر استفاده میکنه که زیاد هم ادعای امنیت میکنن
اگه میشه بدون اینکه کنایه بزنید یا تحقیر بفرمایید شفاف سازی کنید تا عده ای من جمله خودم از نادانی تو این زمینه خارج بشیم
تنکس
دوست عزیز مشکل اینجاس که هنوز افرادی یاد نگرفتند با بقیه چطور رفتار کنند و به عقیده دیگران هم احترام بذارند. یکم احساس admin بودن هم بهشون دست داده ، از نوع حرف زدنشون معلومه . کاربر فلان شما .... SOZ FOR U

دوست عزیز قضیه اینطوری هست که تمام افراد الان چه بخوان چه نخوان کنترل میشند . عده ای که فعالیت و کار های خلاف قانون انجام بدهند ، در صورت نیاز توسط یک BOT علامت گذاری میشند و بعدا بررسی میکنند طرف داره چیکار میکنه که در صورت نیاز برخورد کنند . افرادی هم که تو اینترنت هستند و مثلا دارند یک سایت میبینند هیچ اتفاق انچنانی براشون نمیفته مگر اینکه دست به فعالیت هم بزنند و اقدام های خلاف قانون بکنند

البته من که تاحالا کاری نکردم و نمیکنم چون ریسکی نیستم و تجربه خاصی هم ندارم

ممنون دوست عزیز
منظور از خلاف چیه؟
مثلا من از فیل کش استفاده میکنم خلافه دیگه
یا سایتی که فیل شده مث FB رو میرم خلاف محسوب میشه؟:d

آخرین ویرایش:
من نمیدونم ماها کی یاد میگیریم درست صحبت کنیم
شما هم بچه بودی اینا رو میدونستی؟
اینا رو از یه جایی یاد گرفتی مستر!
چیزی بلدی لازم نیس بقیه رو نفهم خطاب کنی!
کلا تا وقتی اختلاف سطح اطلاعاتی وجود نداشته باشه بحثی وجود نداره!بحث میکنیم تا یه چیزی من از شما یاد بگیرم یه چیزی شما از من!
درکش مال انجمن کشف زیر ساخت های اتم هست؟
اینجا داریم راجع به اینترنت ایران بحث میکنیم ایم مطلب هم مرتبط باهاش هست
من اطلاعات زیادی ندارم ولی پس اینجور که شما میگی عمل Encryption کلا بی معنی هست؟
اینهمه فلان نرم افزار تبلیغ میکنه ما سکیور هستیم و از فلان پروتوکل استفاده میکنیم و اینا همش چرته؟
کسی که بخواد کار مهمی بکنه نمیاد از Ultra-سورف استفاده کنه!مسلما از برنامه قوی تر استفاده میکنه که زیاد هم ادعای امنیت میکنن
اگه میشه بدون اینکه کنایه بزنید یا تحقیر بفرمایید شفاف سازی کنید تا عده ای من جمله خودم از نادانی تو این زمینه خارج بشیم
تنکس

دوست عزیز مشکل اینجاس که هنوز افرادی یاد نگرفتند با بقیه چطور رفتار کنند و به عقیده دیگران هم احترام بذارند. یکم احساس admin بودن هم بهشون دست داده ، از نوع حرف زدنشون معلومه . کاربر فلان شما .... SOZ FOR U

دوست عزیز قضیه اینطوری هست که تمام افراد الان چه بخوان چه نخوان کنترل میشند . عده ای که فعالیت و کار های خلاف قانون انجام بدهند ، در صورت نیاز توسط یک BOT علامت گذاری میشند و بعدا بررسی میکنند طرف داره چیکار میکنه که در صورت نیاز برخورد کنند . افرادی هم که تو اینترنت هستند و مثلا دارند یک سایت میبینند هیچ اتفاق انچنانی براشون نمیفته مگر اینکه دست به فعالیت هم بزنند و اقدام های خلاف قانون بکنند

البته من که تاحالا کاری نکردم و نمیکنم چون ریسکی نیستم و تجربه خاصی هم ندارم

ممنون دوست عزیز
منظور از خلاف چیه؟
مثلا من از فیل کش استفاده میکنم خلافه دیگه
یا سایتی که فیل شده مث FB رو میرم خلاف محسوب میشه؟:d

خلاف مثلا تبلیغ و اقدام علیه امنیت کشور
استفاده از فیل کش خلاف نیست در صورتی که فعالیت هایی مثلا سیاسی یا غیراخلاقی نکنید

' D: '

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aliatlas

اصلا ثابت نیست !!!

من فقط با اروپا پینگم خوبه چرا ؟!

ولی با شرق اسیا و آمریکا خوب نیس !!!

همینطور که میبینید سرعت دانلود تو هر تست کمتر و کمتر میشه ! :|

دوستان این هم از تست من :

تازه این مال چند روز پیش بود :

سرویست چیه !؟ از کدوم ISP اینترنت گرفتی ؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or