بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقایون وارد من پیشگامان دارم !
وقتی مودم رو میذارم روی PPPOE که نت و اینارا باز کنم دیگه اصلا کانکت نمیشه !
رو Bridge هم که اصلا کنسولم وصل نمیشه به اینترنت !
به نظرتون چرا توی PPPoe وصل نمیشه ؟!
ماله مك آدرس هست !‌زنگ بزن ISP تون بگو حذفش كنن !

دوستانی که از رسانه تهران دارند میتونند یک تست مسیر یابی از این ایپی بذارند لطفا ؟

tracert 178.236.68.16

مرسی
اصلا خوب نیست پینگ ! :| نمیدونم چرا اینجوری شده ! دیشب که قطع شد ! :|

مسخرش رو درآوردن ! :|

آخرین ویرایش:
اوه اوه من 1 سال پیش لوتوس داشتن لوتوس نگو قطعوس بگو
روزی 2 ساعتو قطعی داشتم سرعت دانلود عالی بود پینگم معمولی ولی قطعی ...
من دارم قطعی اونطوری که شما میگی نداره الآن نمیدونم چرا از یک اینترنت دیالآپ هم ضعیف تر شده تو بازی هم دایم وسط بازی قطع میشه یک شب قعطی داشت تا صبح که گفتند مخابرات برف های دستگاه هاش رفته
حالا سری بعد از کجا بگیرم؟

• Like
Reactions: Panther_X
به طور مثال شما فکر میکنید همین الان چند درصد محتوای فارسی در داخل کشور میزبانی میشود؟ به طور قطع 5 درصد کل محتوای فارسی ایران هم در داخل کشور میزبانی نمی شود، چرا؟ به خاطر اینکه اصولاً ما زیرساخت لازم را برای میزبانی حجم زیادی از محتوای دیجیتال در اختیار نداریم. آیا غیر از این هست که عمده ترافیک دیتای پهنای باند بین الملل اینترنت ایران مربوط به سایت های فارسی است که اکثراً در دیتاسنترهای آمریکا و کانادا میزبانی شده اند؟ بخش مهم بحث شبکه ی ملی اطلاعات هم اتفاقاً همین بحث هست که ما محتوای فارسی را در داخل خود ایران میزبانی کنیم. شما فکر میکنید در عمل این کار چه مزایایی میتواند داشته باشد؟ در عمل اولین مزیت کاهش قیمت اینترنت خواهد بود و کاهش ترافیک بین الملل و بالارفتن کیفیت و سرعت دسترسی به اطلاعات.
سیگنال جان برای حل این موضوع اقدام به ساختن دیتا سنترهای استانی کردن که چیز زیادی نمونده تمومش کنن! با سرمایه گذاری بسیار زیاد.
یعنی هر استانی دیتا سنتر خودشو خواهد داشت.
پس میتونن فشار این حجم عظیم اطلاعات رو بین ده ها دیتا سنتر تقسیم کنن!
بعدش برای اینکه قیمت اینترنت رو ارزان کنند چه لزومی داره لقمه رو دور سر بچرخونن؟
ایران دارای بهترین موقعیت جغرافیایی و پتانسیل بسیار مناسبی برای داشتن بهترین اینترنت نه تنها در منطقه بلکه در کل جهان هست! ایران دقیقا نقش یک شاه راه اطلاعاتی رو میتونه بازی کنه.
اما در عمل مشاهده میکنیم که بدترین و گران ترین و کند ترین اینترنت در کل جهان رو داره!
اگر ایران دست از سیاست های مسخره خودش برمیداشت خود به خود با ارزان شدن اینترنت میتونست این دیتا سنترهارو بر پایه ی اینترنت بنا کنه نه اینترانت! اصلا و به هیچ وجه منتقل کردن دیتا سنترها به داخل کشور نه توجیه اقتصادی داره و نه علمی! با منتقل کردن این اطلاعات عملا این داده ها از دست رس کل مردم جهان خارج میشه! از هر جهت بهش نگاه کنی یه چیز کاملا مسخره هست!
چرا به نظر شما برای بهبود وضعیت اینترنت باید ترافیک بین المللی رو کم کرد؟ چرا به این فکر نمیکنید که پهنای باند بین المللی رو زیاد کنم بجای کم کردن ترافیک؟! این راه بهتر و به صرفه تر نیست؟
کل پهنای باند ما 50 گیگ هست! 50 گیگ!!! میدونی یعنی چی؟ یعنی پهنای باندی که 50 کاربر حرفه ای مثلا در فنلاند دارند! بنظرتون شرم آور نیست؟
وزیر میاد میگه اینترنت چون از فلان جا عبور میکنه گرون به دست ما میرسه!! آخه این حرف یعنی چی؟ مگه همین اینرتنت به دست افغانستان و پاکستان نمیرسه بعد از ما؟ پس چه طور برای اونها گرون نیست؟ اینها همه بهانه های بنی اسرئیلی هستن! ببخشید بنی ایرانی!

اما از طرف دیگر هم میزبانی محتوای چه سایت ها دولتی و چه سایت های غیردولتی در داخل کشور مستلزم سرمایه گذاری های کلان در زمینه ی راه اندازی دیتا سنترهای استانی هست. همین بحث 1 دیتاسنتری که دولت در حاضر آن را پیگیری میکند با سرمایه گذاری 40 - 30 میلیارد تومان در حال پیگیری هست. پس مشاهده میکنید که در مورد این چنین طرح هایی بخش خصوصی تا حد زیادی عملاً توان مانور دادن ندارد، غیر از اینکه بخش دولتی تسهیلات مالی کافی به آن ها اختصاص دهد....
بذار یه چیزی رو بهت بگم! سیاست اصلی دولت سرکوب تمام شرکت های خصوص اینترنتی هست! اینترنت باید کاملا در اختیار دولت قرار بگیره! برای نظارت بیشتر و سرعت دلخواهش!
اگه دقت کنید و همونطور که مشخص هم شد یک شرکت وابسته به یکی از نهاد های نظامی ایران که خودتون میدونید کدوم منظورمه به طور کاملا غیر قانونی سهام مخابرات رو خرید و صاحب اونجا شد.
بعدش خود مخابرات دست به کار شد و ارائه adslرو آغاز کرد و اونقدر سنگ اندازی کرد جلوی پای شرکت های خصوصی که وضعیت همه روز به روز داره بدتر میشه! میتونید خودتون خبرهاشو پیدا کنید که مخابرات چقدر مشکل برای این شرکت ها درست کرده و داره میکنه درحالی که به ظاهر اعلام میکنه هدف ما تعامل و رقابت سازنده با شرکت ها هست!!!
30 یا 40 یا حتی 100 میلیارد تومان هزینه برای بخش دولتی اصلا عددی به حساب نمیاد سیگنال عزیز! اگر لازم باشه ده ها برابر این رقم رو هم خرج خواهند کرد تا به هدفشون برسن.
نمیدونم خبر دارید یا نه! حتی قرار بود پروژه فیبر نوری که به منازل کشیده میشه روشرکت پیشگامان کویر یزد انجام بده و تمامی کارهای مقدماتی رو هم انجام داده بود که یکدفعه این پروژه رو ازشون گرفتن!

همین بحث شبکه ملی اطلاعات و بحث میزبانی محتوای فارسی در داخل کشور از زاویه ی دیگری هم قابل بررسی هست و آن ایجاد فرصت های شغلی در تمام حوزه های مرتبط با فناوری اطلاعات هست...
:|

در مورد راه اندازی فیبر نوری تا منازل هم، عملاً استفاده از دایل آپ به احتمال زیاد دیگر وجود نخواهد داشت یا منسوخ شده هست. چون در حال حاضر که تمام مراکز مخابراتی به وسیله ی فیبر نوری به یکدیگر متصل هستند و فقط از مرکز مخابراتی تا منزل هست که به صورت کابل مسی هست که در پروژه ی فیبر نوری تا منزل این قسمت کابل مسی به کابل فیبر نوری تغییر می کند و استفاده از تلفن، اینترنت باند پهن واقعی و خدمات دیگر مثل تلویزیون قابل ارائه هستند.......
در کل به نظر من، هم نباید زیاد خوش بین بود و هم زیاد بدبین...
تقریباً شاید 15 سال بیشتر نباشه که سیستم تلفن ما از آنالوگ به دیجیتال تبدیل شده. (کابل های آنالوگ روی تیرهای فلزی قرار داشتند و کابل های مسی دیجیتال (ارتباط دیجتال) کنونی، زیر خاک مدفون هستند) و شاید تا چشم انداز 20 ساله ی توسعه (تا سال 1404 !) ایران طرح فیبر نوری تا منازل را اجرا کرده باشه و نیز مقام اول علمی منطقه باشیم! >:d<:d
واقعا سیگنال جان بعضی وقتها چیزهایی میگی که احساس میکنم اصلا در داخل کشور زندگی نمیکنی! هرچند پینگتم گواه اینو میده! :d چشم اندازه 20 ساله؟ =))
بابا اینهارو میگن تا یکی مثل منو شمارو سر کار بذارن! کدوم چشم انداز؟ مگه نمیبینی روز و شب دارن میگن از چشم انداز 20 ساله یه 20 سالی عقب افتادیم؟! :))

@ Masoud:
انرژی زیاد داری...
توضیح داد Signal ... بنده هم توضیح دادم ... خبرش کذب هست ...

ایران با کره شمالی مقایسه نمیشه !!! کره شمالی استثنا هست... وقتی تیم فوتبالش تحقیر میشه ... بازیکن ها رو جمع میکنن تو میدون با تخم مرغ و ... میزنن ...

حالا میخوای کش بدی ... وقتت رو بگذرونی لطفا اعلامیه نده ...:
میخوان اینترنت رو جمع کنن! تمام!

چون متاسفانه یک تعداد هستن که تحقیق درست نمیکنن و منفی گرا هستن ... این چیز های که شما مینویسی رو میخونن و بعد فشار و استرس الکی وارد میشه ...

خوش باشید ...

P.S : اینترنت ایران به خوبی کنترل میشه طوری که باب میلشون باشه... که لازم نه جمع کردنش نیست !
P.S 2 : آدم یاد جریان دنیا سال 2000 تموم میشه و همین 2012 شده ... لول ... تاریخش هی Extend میشه ...

من الان میخوام ADSL بگیرم سرویس دهی شاتل بهتره یا پارس انلاین ؟میشه سرعت ها و (محدودیت ها-قیمت ها و...) دو سرویس رو بذارید؟
خود مخابرات جرین سرویس دهیش چیه؟از مخابرات بگیری بهتره یا از شرکتا؟

اصلا خوب نیست پینگ ! :| نمیدونم چرا اینجوری شده ! دیشب که قطع شد ! :|

مسخرش رو درآوردن ! :|

چیزی که هست یکسری مشکلات گویا در لینک های خارج و داخل کشوره . من از دیروز صبح اینطوری شدم . نمیدونم چشونه اما انگار یک تغییراتی دادند که موندگار خواهد بود ....

Captain Mitchell
باور کن وقت اضافه ای ندارم که صرف بحث با شما بکنم!
چیزهایی که اینجا میگم رو به چشم خودم دیدم و منابعش هم موجوده و خیال پردازی نیست!
بحرحال امیدوارم وعده اینترنت 20 مگابیت که بعد شد 12 و بعد شد 8 و الانم میگن 4 مگابیت به تحقق بپیونده مانند سایر وعده هایی که دادن!!!
اضافه عرضی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or