بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
دوستان این خبر الکیه، ببینید من کی گفتم! :d وای مردم از خنده.... =))

بعضی خبرهای با منبع فارس اعتباری بهش نیست.
این خبر عین حقیقته چون حدود 1 ماه پیش وزیر ارتباطات خودش توی اخبار(دقیقا یادم نیست ولی فک کنم توی خبر 20:30 بود) گفت که همه تستهاشون رو روی شبکه انجام دادن و قراره فاز اول اینترنت ملی توی شهریور ماه راه اندازی بشه.
ببینم اون روزی که اجراش کردن میتونی همینجوری بخندی یا نه/:)
 
بله درست دیدید! کابوس اینرتنت ملی به واقعیت پیوست! طی خبری که مجله الکترونیکی شرکت زیر ساخت همین امروز اعلام کرد اینترنت ملی از شهریور جایگزین اینترنت جهانی خواهد شد!!!!

رضا تقی پور در حاشیه نشست هم‌اندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان) در مرکز همایش‌های بین المللی سازمان صدا و سیما،در پاسخ به خبر نگار اقتصادی فارس در خصوص شبکه اینترنت ملی گفت: “طبق برنامه ریزی زمان‌بندی شده چارچوب کلی این شبکه تعیین شده است و طراحی مفهومی آن نیز به پایان رسیده است.”

وی ادامه داد: اجرای جزئی این شبکه نیز در شهریور ماه سال گذشته صورت گرفت همچنین در حال حاضر بسیاری از دستگاه‌های دولتی برای برقراری ارتباط بین دفاتر خود از اینترنت ملی استفاده می‌کنند و همچنین برخی از مدارس نیز از اینترنت ملی استفاده می‌کنند.

وی افزاود تاکنون به کاربران خانگی اینترنت ملی ارائه نمی‌شد و شاید به این دلیل برای مردم ملموس نبوده است اما از ابتدای شهریور امسال اینترنت ملی جایگزین شبکه اینترنت جهانی خواهد شد.

وی در ادامه گفت، هم‌اکنون متقاضیان اینترنت ملی (اینترانت کشوری) می‌توانند برای اخذ این سرویس به مخابرات‌ استانی مراجعه نمایند.

وزیر ارتباطات در ادامه تأکید کرد: از شهریور سال جاری نیز شرکت‌های ارائه دهند سرویس‌های اینترنت تنها می‌توانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند.

به گفته وی این شبکه طبق پیش بینی‌ها ظرف دو یا سه سال آینده به شکل مطلوب خواهد رسید.

تقی پور افزود: با اجرای این شبکه اینترنت و سرویس‌های متنوع اینترنتی ارزان قیمت در اختیار مردم قرار می‌گیرد. همچنین مباحثی چون امنیت و حفظ اطلاعات در درون کشور نیز با اجرای اینترنت ملی تحقق می‌یابد.

وی پایدار کردن شبکه اینترنت ملی و استفاده از اطلاعات ذخیره شده در آینده را از دیگر مزیت‌های آن دانست.




منبع:
http://www.tic.ir/online2/fa/news/it_life/1694.htm

کاربر Masoud ... اینجور خبر ها رو پخش کردن درست نیست ... به چند دلیل .. یک چیزی میخونی همینطوری فرتی میزاری رو سایت !

یکم تحقیق، یکم تامل ...

مطمئنا هیچ سایتی معتبر تر از سایت های که مربوط به خود دولت هستن نیست...
پیرو این خبر ... قبلا گفته شده بود:
http://www.ict.gov.ir/newsdetail-5481-fa.html

پیرو درج مطلبی با عنوان « از ابتدای شهریور؛ اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی می‌شود » در یک سایت خبری ، وزارت ارتباطات، جوابیه‌ای منتشر کرد.
درضمن اینکار به هیچ عنوان عملی نیست و نخواهد شد ... صحبت از اینترانت ملی فلسفه ای که داره کلا فرق میکنه ... این بیشتر به منظور امنیت از اطلاعات داخلی هست ... مثل بانک ها و ...

در هر حال ... قبل از اینکه یک تعداد دیگه بیان اینجا خود زنی کنن، یکی که bb gaming میده ... یکی هم میره از ناراحتی معتاد میشه ! در رابطه با خبر های این چنینی در آینده کمی دقت کنید !
 
سیگنال جان این تو بمیری از اوناش نیست!
اینبار خبرگذاری فارس نگفته! خود خبرگذاری زیر ساخت گفته!

مسعود جان خبر به نقل از این خبرگزاری هست و این خبرگزاری زیاد .......... میگه! حتی اگه توی سایت خود وزارت ارتباطات یا زیرساخت و .... قرار بگیره!

این خبرها مرتبط هست و البته معتبر:


وزيرارتباطات: 95 درصد فعاليت ها در شبكه‌هاي ارتباطي به اينترنت نياز ندارد


وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: هر چند كه شبكه ملي اطلاعات ، جايگزين اينترنت نيست اما مبناي اصلي كار، اين شبكه است زيرا كه 95 درصد فعاليت در شبكه هاي ارتباطي نيازي به اينترنت ندارد.

به گزارش ايرنا، ‌'رضا تقي پور' روز يكشنبه در سومين اجلاس كاربردهاي شبكه اختصاصي دولت گفت: طراحي هاي كلان در خصوص شبكه ملي اطلاعات صورت گرفته و فاز پياده سازي آن آغاز شده است.
وي تصريح كرد: ‌از طريق شبكه ملي اطلاعات كاربردهاي مورد نياز اينترنت ارايه مي شود.
تقي پور گفت: ظرفيت سازي هشت مگابيتي براي منازل، ‌20 مگابيتي براي ساير متقاضيان و ظرفيت هاي بالاتر براي مراكز دولتي متقاضي انجام شده، در شبكه ملي پيش بيني شده است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينكه براساس برنامه پنجم توسعه بايد 20 درصد تجارت داخلي و 30 درصد تجارت خارجي الكترونيكي شود، گفت: ‌ايجاد شبكه يعني اينكه در گام نخست زيرساخت ها را فراهم كرديم و تجارت الكترونيك مي تواند شكل بگيرد.
تقي پور افزود: شبكه ملي اطلاعات به صورت پنج بانده در داخل كشور و با پنهاي باند نامحدود و به هر ميزان كه كاربر نياز دارد با مديريت آدرس هاي داخلي قابل دسترس خواهد بود و اين بدان معني است كه اين شبكه در كشور ايمن است.

http://www.ictna.ir/news/archives/035213.html

***********************************************

معاون وزیر ارتباطات: درصدد جدا سازی اینترنت از اینترانت هستیم

با توسعه شبکه ملی اطلاعات شاهد نوعی تفکیک بین دو مقوله اینترنت و اینترانت خواهیم بود که البته هر دو به موازات هم در اختیار کاربران قرار خواهند گرفت.
به گزارش سیتنا، مهندس علی حکیم جوادی ، معاون وزیر و رییس هیات مدیره سازمان فناوری اطلاعات صبح امروز در مراسم امضای تفاهم نامه تبادل اطلاعات بین شبکه اختصاصی دولت و شبکه شباب اظهار داشت: امروز شاهد انقلابی از جنس دیگری هستیم که انقلاب فناوری اطلاعات است چرا که تاثیرات جدی در دنیا گذاشته و این تغییرات در حوزه کسب و کار نیز نمود داشته است.
وی ادامه داد: امروزه کشورهای دنیا در راستای ارائه فعالیت های الکترونیکی به بحث پهنای باند بیش از پیش اهتمام دارند که ایران نیز در همین راستا در صدد افزایش پهنای باند به کاربران است.
مهندس حکیم جوادی گفت: اولویت فعالیت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال حاضر بر روی موضوع شبکه ملی اطلاعات است اما در همین راستا شبکه علمی کشور و همچنین شبکه سلامت را نیز در اولویت های کاری خود داریم.
وی با اشاره به رتبه دوازدهم ایران در سطح منطقه در شاخص NRIگفت: رتبه ایران در این شاخص که مربوط به محیط ، آمادگی و کاربردهای تجارت الکترونیکی بوده دوازدهم است ، که البته با توجه به برنامه هایی که در جهت گسترش ایجاد محیط های کسب و کار الکترونیکی ، ایجاد زیر ساخت های لازم و همچنین سیاست گذاری و قانون گزاری ها که در بخش اقتصاد و تجارت الکترونیکی برداشته ایم این رقم افزایش می یابد.
وی ادامه با اعلام این خبر که 96 درصد سایت های دولتی در داخل کشور میزبانی می شود ، در پایان تاکید کرد: برخی از سرویس های شبکه ملی اطلاعات را در قالب اپراتوری به شرکت های خصوصی برای ارائه سرویس واگذار خواهیم کرد.

http://www.ictna.ir/news/archives/035204.html

******************************************************

تقی پور: شبکه ملی اطلاعات پهنای باندی معادل 8 گیگابیت به کاربران خانگی خود ارائه می دهد

شبکه ملی اطلاعات می تواند پهنای باندی معادل 2 گیگابیت در ابتدای طر ح و 8 گیگابیت در مراحل بعدی به کاربران خود ارائه دهد.
به گزارش سیتنا ، دکتر رضا تقی پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز در سومین اجلاس مدیران عالی فناوری اطلاعات با موضوع کاربردهای شبکه اختصاصی دولت، با محوریت اقتصاد و تجارت الکترونیکی اظهار داشت: در دنیای امروز دیگر اقتصاد دانش بنیان تنها یک ایده نیست؛ بلکه بسیاری از کشورها از جمله کشور های شرقی به این مهم دست پیدا کرده اند.
وی گفت: در دهه اخیر شاهد رشد کشورها در سرمایه گذاری در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات بودیم که منجر به توسعه GDPشده است.
وی گفت: زیر ساخت اصلی اقتصاد دانش بنیان متکی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات است که در این میان در اختیار گذاشتن پهنای باند به کاربران نقش به سزایی در رسیدن به این امر دارد.
تقی پور با بیان این که کشور ما نیازمند یک شبکه اطلاعاتی امن است؛ تصریح کرد: طراحی شبکه ملی اطلاعات برای مبنای اصلی کار ما در این وزارت است چرا که 95 درصد از نیاز کاربران را این شبکه برطرف خواهد کرد.
وی گفت: شبکه اینترنت به موازارت شبکه ملی اطلاعات می تواند دیگر نیاز کاربران را برطرف نماید .
وی در خصوص حجم شبکه ملی اطلاعات و پهنای باندی که به کاربران خود ارائه خواهد داد، نیز اظهار داشت: این شبکه می تواند پهنای باندی معادل 2 گیگابیت در ابتدای طر ح و 8 گیگابیت در مراحل بعدی به کاربران خود ارائه دهد.
وی در ادامه در خصوص درگاه ایران نیز گفت: این درگاه می تواند بسیاری از خدمات الکترونیکی دولت را به کاربران خود ارائه دهد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین مراجعه به سایت POST.ir را در سال گذشته بیش از یک میلیون و صد هزار مشترک عنوان کرد و گفت: در حال حاضر با کمک گروه فاوا توانسته ایم اقدامات مثبتی برای توسعه کاربردهای دولت الکترونیک در کشور انجام دهیم.
تقی پور با تاکید بر اجرای اصل همگرایی در عرصه موبایل ، اینترنت و ماهواره افزود: از جمله برنامه های ما ارائه امنیت در لایه EGE، تنظیم قوانین و مقررات در فضای سایبر ، حرکت به سمت محیط های هوشمند در استفاده از فناوری به منظور خودکار سازی و همچنین افزایش قدرت مدیران فناوری اطلاعات در سازمان ها است.
وی در خصوص اهداف دولت در پیاده سازی دولت الکترونیکی در کشور گفت: در پایان سال اول برنامه رتبه ایران در شاخص دولت الکترونیکی 90 خواهد بود که این رتبه در پایان برنامه به پنجم به 35 خواهد رسید.
تقی پور در پایان گفت: پایان برنامه پنجم توسعه همچنین 70 درصد خدمات دولتی به صورت الکترونیکی ارائه می شود.

http://www.ictna.ir/news/archives/035203.html

**********************************************
امکان ارائه پهنای باند ۲۰مگابایتی به کاربران خانگی در FTTX


در طرح فيبر نوري تا در منازل، ظرفيت‌ها بسيار بهبود خواهد يافت ولي ميزان ظرفيت و پهناي باند تخصيصي اين فيبر به طراحي شبكه وابسته است كه مي‌شود در راستاي آن به هر كاربر 20 مگابيت بر ثانيه برسد.

كشاورزي - رييس پژوهشكده ارتباطات مركز تحقيقات مخابرات ايران - در گفت‌وگو با ایسنا، درباره كاربرد و ظرفيت فيبر نوري در شبكه زيرساخت كشور اظهار كرد: فيبر نوري در كاربردهاي مختلف شبكه استفاده مي‌شود كه يك كاربردش شبكه زيرساخت (BACK BONE) كشور است كه در حال حاضر در اين زمينه شركت زيرساخت پروژه‌اي در دست انجام دارد و درواقع كار تعريف اين پروژه و مشاوره و نظارت آن در دست مركز تحقيقات مخابرات است.


وي ادامه داد: با انجام اين پروژه ظرفيت زيرساخت كشور به شدت رشد مي‌كند و در حالت نهايي، پس از توسعه، امكان رسيدن به حدود 500 گيگا بايت فراهم مي‌شود.


رييس پژوهشكده ارتباطات مركز تحقيقات مخابرات ايران تصريح كرد: در كاربرد فيبر نوري تا در منازل نيز ظرفيت‌ها بسيار بهبود مي‌يابد ولي ميزان ظرفيت اين فيبر تنها به طراحي شبكه وابسته است زيرا مي‌شود طوري طراحي كرد كه به هر كاربر 20 مگابيت بر ثانيه برسد و در مقابل نيز مي‌شود طراحي را به گونه‌اي داشت كه به هر كاربر پنج مگا بيش‌تر تعلق نيابد اما در كل خود فيبري كه تا در منازل كشيده مي‌شود، ظرفيت و پتانسيل بالايي دارد.


او در پايان با اشاره به مكان استفاده FTTX - فيبر نوري تا منازل - گفت: كل شبكه‌هاي زيرساختي كشور شبكه زيرساخت، شبكه مترو شهري در دست مخابرات و شبكه بين مراكز مخابراتي تا منازل است؛ شبكه بين مراكز مخابراتي تا منازل در حال حاضر كابل مسي است و FTTX درصدد قرارگيري در اين بخش است و ميزان سرمايه‌گذاري‌ها هم بسته به نوع طراحي در رنج چند ميليارد دلار است.

http://www.ictna.ir/news/archives/035191.html

*******************************************

این خبر عین حقیقته چون حدود 1 ماه پیش وزیر ارتباطات خودش توی اخبار گفت که همه تستهاشون رو روی شبکه انجام دادن و قراره فاز اول اینترنت ملی توی شهریور ماه راه اندازی بشه.
ببینم اون روزی که اجراش کردن میتونی همینجوری بخندی یا نه/:)

سلام
درحال حاضر ما نه موتور جستجوگر درست و حسابی داخلی داریم و نه سرویس دهنده ی ایمیل مناسب و نه خدمات دیگه......! حتی تصور یک لحظه قطعی اینترنت هم مشکل و دور از ذهن هست اگرچه در ایران هرچیزی ممکن هست الا لاممکن!

در کل این نظر بنده هست. :)


کاربر Masoud ... اینجور خبر ها رو پخش کردن درست نیست ... به چند دلیل .. یک چیزی میخونی همینطوری فرتی میزاری رو سایت !

یکم تحقیق، یکم تامل ...

مطمئنا هیچ سایتی معتبر تر از سایت های که مربوط به خود دولت هستن نیست...
پیرو این خبر ... قبلا گفته شده بود:
http://www.ict.gov.ir/newsdetail-5481-fa.html

سلام
خبری که ایشان قرار داده اند با منبع شرکت ارتباطات زیرساخت، صحیح هست و به تاریخ دیروز که در لینک مربوطه میتونید تاریخ اون رو مشاهده کنید. اما اون چیزی که شما فرمودید در حقیقت مربوط به خیلی قبل هست و تاریخ خبر 15 فروردین ماه در سایت وزارت ارتباطات درج شده...........

به هر حال بنده هم معتقدم این خبر در کل صحیح نیست.
 
آخرین ویرایش:
کاربر Masoud ... اینجور خبر ها رو پخش کردن درست نیست ... به چند دلیل .. یک چیزی میخونی همینطوری فرتی میزاری رو سایت !

یکم تحقیق، یکم تامل ...

مطمئنا هیچ سایتی معتبر تر از سایت های که مربوط به خود دولت هستن نیست...
پیرو این خبر ... قبلا گفته شده بود:
http://www.ict.gov.ir/newsdetail-5481-fa.html

دوست عزیز خودم قبلا عرض کردم این خبر رو روز 13 فروردین دادن بیرون و اونوقت گفتن دروغ 13 هست و...
این لینکی هم که شما دادی پس از اعتراضات گسترده 2 روز بعد از 13 فروردین وزیر ارتباطات گفتن جداسازی نمیکنیم! تا اینجاشو قبول دارین؟
اما امروز وبسایت خبرگذاری شرکت زیرساخت این خبر رو اعلام کرد! گفتم امروز! میتونید به لینک منبع برید و خبر و تاریخش رو مشاهده کنید!
شاید هم زیر ساخت اشتباهی این خبر رو گذاشته و احتمال هم داره فردا برش داره! چون ازین موارد زیاد دیدیم!
اما!
کلا این دولت سه طرح بسار مهم داره که روش بسیار سرمایه گذاری کرده!
1. هدفمندی رایانه ها! (اجراشد)
2. سهمیه بندی بنزین! (اجراشد)
3. اینترنت ملی (درحال اجرا)

مطمئن باشید این طرح رو بالاخره پیاده میکنن! اگر به سخنرانی های مسئولان هم دقت کرده باشید بارها و بارها تلویحا اعلام کردن که اینرتنت وسیله ای شده برای نفوذ دشمن به داخل کشور!
شاید با دونستن اینکه طرح مشابه این اینترنت در کره شمالی اجرا شده و موفقیت آمیز هم بوده داستان رو جالب تر کنه! روابط ما با این کشور رو خودتون بهتر میدونید...
یادمه اونوقت ها برای یارانه ها میگفتن آقا اجرا نمیشه و اگر بشه فلان میشه فلان میشه دیدم که هیچی نشد! برای بنزین هم همینطور! همین حرف ها بود و.. که بالاخره اجراش هم کردن! اما کم کم!
این یکی رو هم کم کم اجرا میکنن! بهتون قول میدم!
در مورد اعتبار اون سایت عرض کنم که میگید از سایت های دولت نیست!
اولا اینترنت ایران تامین کردنش دست دولت نیست!
اینترنت ایران رو شرکت زیر ساخت فراهم میکنه! پس هر خبری که این شرکت اعلام کنه معتبر ترین خبر مربوط به اینترنت کشور هست!
دوما وبسایت های دولتی که در زمینه اینترنت هستند مانند وبسایت وزارت ارتباطات همه جور خبری میتونی توشون پیدا کنی الا اخبار مربوط به اینترنت!
فقط تنها چیزی که میتونه اینهارو از قطع اینترنت منصرف کنه این پروژه جدید اینرتنت آمریکا هست که چند روز پیش در شرکت زیر ساخت جلسه ای با حضور نماینده های isp های کشور در موردش گرفته شد!
شاید بخوان با این اینترنت با روش مطلوب یعنی بهتر کردن وضعیت اینرتنت مقابله کنند و شاید هم با وضعیت بد یعنی قطع اینترنت و اجرای مجازات سنگین برای استفاده از این وسلیله مقابله کنند!
بحرحال تا اواخر سال میلادی شاهد تحولات عظیمی خواهیم بود که امیدوارم پیشبینیهام درست نباشن..


درضمن اینکار به هیچ عنوان عملی نیست و نخواهد شد ... صحبت از اینترانت ملی فلسفه ای که داره کلا فرق میکنه ... این بیشتر به منظور امنیت از اطلاعات داخلی هست ... مثل بانک ها و ...
دوست عزیز اشتباه میکنید!
همین الان هم بانک ها با یک شبکه کاملا امن (یعنی داخلی) با هم ارتباط دارن! پس میشه فلسفه دادن اون به مردم رو برام توضیح بدین؟
و همچنین دلیل اینکه چرا همین اینترنت رو بهبود نمیدن و میخوان با میلیاردها تومان هزینه اینرتنتی جداگانه رو به مردم بدن؟ آیا بنظر شما اصلا مردم رغبتی برای استفاده از این اینترنت خواهند داشت؟ پس هدف اونها چیه؟ جواب هاشو میذارم به عهده خودتون!


مسعود جان خبر به نقل از این خبرگزاری هست و این خبرگزاری زیاد .......... میگه! حتی اگه توی سایت خود وزارت ارتباطات یا زیرساخت و .... قرار بگیره!

این خبرها مرتبط هست و البته معتبر:
سیگنال جان متاسفانه نمیتونیم هر خبری که باب میلمون نیومد رو بی اعتبار بدونیم!
من فرضیه ارائه هردو به کاربران رو هم قبول دارم!
و چندتا سوال میپرسم:
1. این اینترنت چه استفاده ای برای کاربر داره؟

2. دلیل این همه هزینه چی هست؟ خود ایالات متحده که مهد اینترنت هست هنوز نتونسته به همه کاربران فیبر نوری بده که ایران میخواد اجراش کنه!

3. آیا کاربری حاضر میشه برای این اینترنت هزینه ای بپردازه در حالی که به هیچ سایتی دسترسی نداره؟

4. هزینه اینترنت جهانی تغییر نخواهد کرد؟ پیش بینی من افزایش قیمت اینرتنت جهانی خواهد بود! تا کاربر رو مجبور به استفاده از اینترانت کنه! یا فوقش دیال آپ!
 
آخرین ویرایش:

سیگنال جان متاسفانه نمیتونیم هر خبری که باب میلمون نیومد رو بی اعتبار بدونیم!
من فرضیه ارائه هردو به کاربران رو هم قبول دارم!
و چندتا سوال میپرسم:
1. این اینترنت چه استفاده ای برای کاربر داره؟

2. دلیل این همه هزینه چی هست؟ خود ایالات متحده که مهد اینترنت هست هنوز نتونسته به همه کاربران فیبر نوری بده که ایران میخواد اجراش کنه!

3. آیا کاربری حاضر میشه برای این اینترنت هزینه ای بپردازه در حالی که به هیچ سایتی دسترسی نداره؟

4. هزینه اینترنت جهانی تغییر نخواهد کرد؟ پیش بینی من افزایش قیمت اینرتنت جهانی خواهد بود! تا کاربر رو مجبور به استفاده از اینترانت کنه! یا فوقش دیال آپ!

بحث باب میل بودن یک خبر یا حتی خبرگزاری نیست. اون صحبت من هم به معنای این نبود که کل خبرهای این خبرگزاری غیرمعتبر هست. خیر، بحث اینه که در این مقطع زمانی، تفکیک شبکه ی ما از اینترنت دنیا عملاً با مشکلات زیاد و علامت های سوال زیادی روبرو هست. به طور مثال شما فکر میکنید همین الان چند درصد محتوای فارسی در داخل کشور میزبانی میشود؟ به طور قطع 5 درصد کل محتوای فارسی ایران هم در داخل کشور میزبانی نمی شود، چرا؟ به خاطر اینکه اصولاً ما زیرساخت لازم را برای میزبانی حجم زیادی از محتوای دیجیتال در اختیار نداریم. آیا غیر از این هست که عمده ترافیک دیتای پهنای باند بین الملل اینترنت ایران مربوط به سایت های فارسی است که اکثراً در دیتاسنترهای آمریکا و کانادا میزبانی شده اند؟ بخش مهم بحث شبکه ی ملی اطلاعات هم اتفاقاً همین بحث هست که ما محتوای فارسی را در داخل خود ایران میزبانی کنیم. شما فکر میکنید در عمل این کار چه مزایایی میتواند داشته باشد؟ در عمل اولین مزیت کاهش قیمت اینترنت خواهد بود و کاهش ترافیک بین الملل و بالارفتن کیفیت و سرعت دسترسی به اطلاعات. اما از طرف دیگر هم میزبانی محتوای چه سایت ها دولتی و چه سایت های غیردولتی در داخل کشور مستلزم سرمایه گذاری های کلان در زمینه ی راه اندازی دیتا سنترهای استانی هست. همین بحث 1 دیتاسنتری که دولت در حاضر آن را پیگیری میکند با سرمایه گذاری 40 - 30 میلیارد تومان در حال پیگیری هست. پس مشاهده میکنید که در مورد این چنین طرح هایی بخش خصوصی تا حد زیادی عملاً توان مانور دادن ندارد، غیر از اینکه بخش دولتی تسهیلات مالی کافی به آن ها اختصاص دهد....

همین بحث شبکه ملی اطلاعات و بحث میزبانی محتوای فارسی در داخل کشور از زاویه ی دیگری هم قابل بررسی هست و آن ایجاد فرصت های شغلی در تمام حوزه های مرتبط با فناوری اطلاعات هست...

در مورد راه اندازی فیبر نوری تا منازل هم، عملاً استفاده از دایل آپ به احتمال زیاد دیگر وجود نخواهد داشت یا منسوخ شده هست. چون در حال حاضر که تمام مراکز مخابراتی به وسیله ی فیبر نوری به یکدیگر متصل هستند و فقط از مرکز مخابراتی تا منزل هست که به صورت کابل مسی هست که در پروژه ی فیبر نوری تا منزل این قسمت کابل مسی به کابل فیبر نوری تغییر می کند و استفاده از تلفن، اینترنت باند پهن واقعی و خدمات دیگر مثل تلویزیون قابل ارائه هستند.......
در کل به نظر من، هم نباید زیاد خوش بین بود و هم زیاد بدبین...
تقریباً شاید 15 سال بیشتر نباشه که سیستم تلفن ما از آنالوگ به دیجیتال تبدیل شده. (کابل های آنالوگ روی تیرهای فلزی قرار داشتند و کابل های مسی دیجیتال (ارتباط دیجتال) کنونی، زیر خاک مدفون هستند) و شاید تا چشم انداز 20 ساله ی توسعه (تا سال 1404 !) ایران طرح فیبر نوری تا منازل را اجرا کرده باشه و نیز مقام اول علمی منطقه باشیم! >:d<:d

این عکس هم از مدارک سازمان فناوری اطلاعات هست که طرح هاب شدن ایران در منطقه را نشون میده:

h29fd9dn8zcqjp9k3rh.jpg
 
میخوان اینترنت رو جمع کنن! تمام!
مسعود با وجود اینکه از این موجودات هر کاری بر میاد فک نکنم بتونن همچین کاری رو بکنن!
مطمئن باش اگه اینکارو بکنن گور خودشون رو با دست خودشون میکنن!
دیگه اینقدر مردم به نت وابسته شدن که اگه ازشون بگیرن انگار آب و یا غذا رو به روشون بستن!
من فک نمیکنم جرات همچین کاری رو داشته باشن که البته دوست دارم اینکارو بکنن!
 
مطمئن باش اگه اینکارو بکنن گور خودشون رو با دست خودشون میکنن!
دیگه اینقدر مردم به نت وابسته شدن که اگه ازشون بگیرن انگار آب و یا غذا رو به روشون بستن!
با این قسمت شدیدا موافقم
اینا خودشونم میدونن که اینترنت جهانی‌ رو ببندن اعتراض از اینم که هست بالا میره.
تهش می‌تونن قیمت اینترنت جهانی‌ رو بالا ببرن
 
  • Like
Reactions: aliatlas
اینا هر وقت دیش رو جمع کردن شاید بتونن دستی هم به اینترنت بزنن.
حدود 10-15 ساله قانون رسمی تو مجلس واسه دیش گذروندن ولی خبر خاصی جز چندتا مانور تو بعضی مناطق تهران نیست.اون موقع واسه یه خبر نصفه نیمه شما انقد استرس میگیرید؟:d
این طرح مطمئنن موازی اینترنت انجام میشه.منم ازش استقبال میکنم.برای بازیهای آنلاین داخلی بسی جواب گوست.به عنوان مثال الان تو Garena بازیکن های ایرانی میانگین پینگ 100 به هم وصلن.تایم اوت هم زیاده. پهنای باند لازم برای هاست شدن هم حدود 1mb به طوریکه تو یه دست بازی Dota که به صورت 5V5 بازی میشه به شخصه به خاطر ندارم 10 نفر تا آخر بازی رو ادامه داده باشن (یا لگه یا تایم اوت میده بازیکن drop میشه یا ... ) ولی با این شبکه حداقل بازیهای داخلی خیلی راحت تر انجام میشه

آسیاتک 1mb غرب تهران مرکز شهید فرد اسدی :

1370024851.png
 
دوستان یکی از اقوام بنده در مشهد از پارس آنلاین سرویس میگیره ولی میگه شبها برای دانلود شبانه سرعتش خیلی کم میشه.میخواستم بدونم برای مشهد کدوم ISP رو توصیه میکنین که هم روز و هم شب سرعت دانلود خوب و ثابتی داشته باشه؟
آسيا تك يا شاتل !
 
1369076975.png

یه نت ذغالی گیرم بیاد برم تست بگیرم با این برابری میکنه.

ویرایش: این گرید سپیدتست ادمو میکشه، 97 درصد ایران سریعتره !! pffffffffffffffffff

42988875.png

دوست عزيز آسياتك هست يا مخابرات ؟ فك كنم آسياتك هست !‌ بلانسبت كه مخابرات پينگش و سرعتش اين باشه :d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or