سیگنال جان این تو بمیری از اوناش نیست!
اینبار خبرگذاری فارس نگفته! خود خبرگذاری زیر ساخت گفته!
مسعود جان خبر به نقل از این خبرگزاری هست و این خبرگزاری زیاد .......... میگه! حتی اگه توی سایت خود وزارت ارتباطات یا زیرساخت و .... قرار بگیره!
این خبرها مرتبط هست و البته معتبر:
وزيرارتباطات: 95 درصد فعاليت ها در شبكههاي ارتباطي به اينترنت نياز ندارد
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت:
هر چند كه شبكه ملي اطلاعات ، جايگزين اينترنت نيست اما مبناي اصلي كار، اين شبكه است زيرا كه 95 درصد فعاليت در شبكه هاي ارتباطي نيازي به اينترنت ندارد.
به گزارش ايرنا، 'رضا تقي پور' روز يكشنبه در سومين اجلاس كاربردهاي شبكه اختصاصي دولت گفت: طراحي هاي كلان در خصوص شبكه ملي اطلاعات صورت گرفته و فاز پياده سازي آن آغاز شده است.
وي تصريح كرد: از طريق شبكه ملي اطلاعات كاربردهاي مورد نياز اينترنت ارايه مي شود.
تقي پور گفت: ظرفيت سازي هشت مگابيتي براي منازل، 20 مگابيتي براي ساير متقاضيان و ظرفيت هاي بالاتر براي مراكز دولتي متقاضي انجام شده، در شبكه ملي پيش بيني شده است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينكه براساس برنامه پنجم توسعه بايد 20 درصد تجارت داخلي و 30 درصد تجارت خارجي الكترونيكي شود، گفت: ايجاد شبكه يعني اينكه در گام نخست زيرساخت ها را فراهم كرديم و تجارت الكترونيك مي تواند شكل بگيرد.
تقي پور افزود: شبكه ملي اطلاعات به صورت پنج بانده در داخل كشور و با پنهاي باند نامحدود و به هر ميزان كه كاربر نياز دارد با مديريت آدرس هاي داخلي قابل دسترس خواهد بود و اين بدان معني است كه اين شبكه در كشور ايمن است.
http://www.ictna.ir/news/archives/035213.html
***********************************************
معاون وزیر ارتباطات: درصدد جدا سازی اینترنت از اینترانت هستیم
با توسعه شبکه ملی اطلاعات شاهد نوعی تفکیک بین دو مقوله اینترنت و اینترانت خواهیم بود که
البته هر دو به موازات هم در اختیار کاربران قرار خواهند گرفت.
به گزارش سیتنا، مهندس علی حکیم جوادی ، معاون وزیر و رییس هیات مدیره سازمان فناوری اطلاعات صبح امروز در مراسم امضای تفاهم نامه تبادل اطلاعات بین شبکه اختصاصی دولت و شبکه شباب اظهار داشت: امروز شاهد انقلابی از جنس دیگری هستیم که انقلاب فناوری اطلاعات است چرا که تاثیرات جدی در دنیا گذاشته و این تغییرات در حوزه کسب و کار نیز نمود داشته است.
وی ادامه داد: امروزه کشورهای دنیا در راستای ارائه فعالیت های الکترونیکی به بحث پهنای باند بیش از پیش اهتمام دارند که ایران نیز در همین راستا در صدد افزایش پهنای باند به کاربران است.
مهندس حکیم جوادی گفت: اولویت فعالیت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال حاضر بر روی موضوع شبکه ملی اطلاعات است اما در همین راستا شبکه علمی کشور و همچنین شبکه سلامت را نیز در اولویت های کاری خود داریم.
وی با اشاره به رتبه دوازدهم ایران در سطح منطقه در شاخص NRIگفت: رتبه ایران در این شاخص که مربوط به محیط ، آمادگی و کاربردهای تجارت الکترونیکی بوده دوازدهم است ، که البته با توجه به برنامه هایی که در جهت گسترش ایجاد محیط های کسب و کار الکترونیکی ، ایجاد زیر ساخت های لازم و همچنین سیاست گذاری و قانون گزاری ها که در بخش اقتصاد و تجارت الکترونیکی برداشته ایم این رقم افزایش می یابد.
وی ادامه با اعلام این خبر که 96 درصد سایت های دولتی در داخل کشور میزبانی می شود ، در پایان تاکید کرد: برخی از سرویس های شبکه ملی اطلاعات را در قالب اپراتوری به شرکت های خصوصی برای ارائه سرویس واگذار خواهیم کرد.
http://www.ictna.ir/news/archives/035204.html
******************************************************
تقی پور: شبکه ملی اطلاعات پهنای باندی معادل 8 گیگابیت به کاربران خانگی خود ارائه می دهد
شبکه ملی اطلاعات می تواند پهنای باندی معادل 2 گیگابیت در ابتدای طر ح و 8 گیگابیت در مراحل بعدی به کاربران خود ارائه دهد.
به گزارش سیتنا ، دکتر رضا تقی پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز در سومین اجلاس مدیران عالی فناوری اطلاعات با موضوع کاربردهای شبکه اختصاصی دولت، با محوریت اقتصاد و تجارت الکترونیکی اظهار داشت: در دنیای امروز دیگر اقتصاد دانش بنیان تنها یک ایده نیست؛ بلکه بسیاری از کشورها از جمله کشور های شرقی به این مهم دست پیدا کرده اند.
وی گفت: در دهه اخیر شاهد رشد کشورها در سرمایه گذاری در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات بودیم که منجر به توسعه GDPشده است.
وی گفت: زیر ساخت اصلی اقتصاد دانش بنیان متکی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات است که در این میان در اختیار گذاشتن پهنای باند به کاربران نقش به سزایی در رسیدن به این امر دارد.
تقی پور با بیان این که کشور ما نیازمند یک شبکه اطلاعاتی امن است؛ تصریح کرد: طراحی شبکه ملی اطلاعات برای مبنای اصلی کار ما در این وزارت است چرا که 95 درصد از نیاز کاربران را این شبکه برطرف خواهد کرد.
وی گفت: شبکه اینترنت به موازارت شبکه ملی اطلاعات می تواند دیگر نیاز کاربران را برطرف نماید .
وی در خصوص حجم شبکه ملی اطلاعات و پهنای باندی که به کاربران خود ارائه خواهد داد، نیز اظهار داشت: این شبکه می تواند پهنای باندی معادل 2 گیگابیت در ابتدای طر ح و 8 گیگابیت در مراحل بعدی به کاربران خود ارائه دهد.
وی در ادامه در خصوص درگاه ایران نیز گفت: این درگاه می تواند بسیاری از خدمات الکترونیکی دولت را به کاربران خود ارائه دهد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین مراجعه به سایت POST.ir را در سال گذشته بیش از یک میلیون و صد هزار مشترک عنوان کرد و گفت: در حال حاضر با کمک گروه فاوا توانسته ایم اقدامات مثبتی برای توسعه کاربردهای دولت الکترونیک در کشور انجام دهیم.
تقی پور با تاکید بر اجرای اصل همگرایی در عرصه موبایل ، اینترنت و ماهواره افزود: از جمله برنامه های ما ارائه امنیت در لایه EGE، تنظیم قوانین و مقررات در فضای سایبر ، حرکت به سمت محیط های هوشمند در استفاده از فناوری به منظور خودکار سازی و همچنین افزایش قدرت مدیران فناوری اطلاعات در سازمان ها است.
وی در خصوص اهداف دولت در پیاده سازی دولت الکترونیکی در کشور گفت: در پایان سال اول برنامه رتبه ایران در شاخص دولت الکترونیکی 90 خواهد بود که این رتبه در پایان برنامه به پنجم به 35 خواهد رسید.
تقی پور در پایان گفت: پایان برنامه پنجم توسعه همچنین 70 درصد خدمات دولتی به صورت الکترونیکی ارائه می شود.
http://www.ictna.ir/news/archives/035203.html
**********************************************
امکان ارائه پهنای باند ۲۰مگابایتی به کاربران خانگی در FTTX
در طرح فيبر نوري تا در منازل، ظرفيتها بسيار بهبود خواهد يافت ولي ميزان ظرفيت و پهناي باند تخصيصي اين فيبر به طراحي شبكه وابسته است كه ميشود در راستاي آن به هر كاربر 20 مگابيت بر ثانيه برسد.
كشاورزي - رييس پژوهشكده ارتباطات مركز تحقيقات مخابرات ايران - در گفتوگو با ایسنا، درباره كاربرد و ظرفيت فيبر نوري در شبكه زيرساخت كشور اظهار كرد: فيبر نوري در كاربردهاي مختلف شبكه استفاده ميشود كه يك كاربردش شبكه زيرساخت (BACK BONE) كشور است كه در حال حاضر در اين زمينه شركت زيرساخت پروژهاي در دست انجام دارد و درواقع كار تعريف اين پروژه و مشاوره و نظارت آن در دست مركز تحقيقات مخابرات است.
وي ادامه داد: با انجام اين پروژه ظرفيت زيرساخت كشور به شدت رشد ميكند و در حالت نهايي، پس از توسعه، امكان رسيدن به حدود 500 گيگا بايت فراهم ميشود.
رييس پژوهشكده ارتباطات مركز تحقيقات مخابرات ايران تصريح كرد: در كاربرد فيبر نوري تا در منازل نيز ظرفيتها بسيار بهبود مييابد ولي ميزان ظرفيت اين فيبر تنها به طراحي شبكه وابسته است زيرا ميشود طوري طراحي كرد كه به هر كاربر 20 مگابيت بر ثانيه برسد و در مقابل نيز ميشود طراحي را به گونهاي داشت كه به هر كاربر پنج مگا بيشتر تعلق نيابد اما در كل خود فيبري كه تا در منازل كشيده ميشود، ظرفيت و پتانسيل بالايي دارد.
او در پايان با اشاره به مكان استفاده FTTX - فيبر نوري تا منازل - گفت: كل شبكههاي زيرساختي كشور شبكه زيرساخت، شبكه مترو شهري در دست مخابرات و شبكه بين مراكز مخابراتي تا منازل است؛ شبكه بين مراكز مخابراتي تا منازل در حال حاضر كابل مسي است و FTTX درصدد قرارگيري در اين بخش است و ميزان سرمايهگذاريها هم بسته به نوع طراحي در رنج چند ميليارد دلار است.
http://www.ictna.ir/news/archives/035191.html
*******************************************
این خبر عین حقیقته چون حدود 1 ماه پیش وزیر ارتباطات خودش توی اخبار گفت که همه تستهاشون رو روی شبکه انجام دادن و قراره فاز اول اینترنت ملی توی شهریور ماه راه اندازی بشه.
ببینم اون روزی که اجراش کردن میتونی همینجوری بخندی یا نه
سلام
درحال حاضر ما نه موتور جستجوگر درست و حسابی داخلی داریم و نه سرویس دهنده ی ایمیل مناسب و نه خدمات دیگه......! حتی تصور یک لحظه قطعی اینترنت هم مشکل و دور از ذهن هست اگرچه در ایران هرچیزی ممکن هست الا لاممکن!
در کل این نظر بنده هست.
کاربر Masoud ... اینجور خبر ها رو پخش کردن درست نیست ... به چند دلیل .. یک چیزی میخونی همینطوری فرتی میزاری رو سایت !
یکم تحقیق، یکم تامل ...
مطمئنا هیچ سایتی معتبر تر از سایت های که مربوط به خود دولت هستن نیست...
پیرو این خبر ... قبلا گفته شده بود:
http://www.ict.gov.ir/newsdetail-5481-fa.html
سلام
خبری که ایشان قرار داده اند با منبع شرکت ارتباطات زیرساخت، صحیح هست و به تاریخ دیروز که در لینک مربوطه میتونید تاریخ اون رو مشاهده کنید. اما اون چیزی که شما فرمودید در حقیقت مربوط به خیلی قبل هست و تاریخ خبر 15 فروردین ماه در سایت وزارت ارتباطات درج شده...........
به هر حال بنده هم معتقدم این خبر در کل صحیح نیست.