بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینم بهترین وضعیت فعلی اسیاتک!

uqncrifd2w0qjpdik9z8.jpg

مسعود ببینم می تونی رکورد این رو بزنی؟

------------------------------------------------------
تازه سرعتم دانلودم 200 کیلوبایت هستش! :>
پ.ن:مودم رو ریست کردم پینگم این شد!قبل ار ریست 210بود!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Persian-Masoud
مسعود ببینم می تونی رکورد این رو بزنی؟
------------------------------------------------------
تازه سرعتم دانلودم 200 کیلوبایت هستش! :>
پ.ن:مودم رو ریست کردم پینگم این شد!قبل ار ریست 210بود!
توی 2 یا 3 تا صفحه قبل تست گذاشتم شبیه هم هستیم! البته با adslـم این پینگ رو دارم. اما سرعتش تا 60 کیلوبایت هست.
اما وایرلسم پینگش 190 هست ولی سرعتش 250 هست! :دی
...
اینم همین الانم:
jxmcnwzdofe69jvdi5sq.png

آخرین ویرایش:
دوستان میخوام دانلود شبانه رایگان داشته باشم اسیا تک نداره به نظرتون به صرفه ترین شرکت کدومه ؟

آخرین ویرایش:
دوستان میخوام دانلود شبانه رایگان داشته باشم اسیا تک نداره به نظرتون به صرفه ترین شرکت کدومه ؟
اما پینگ خوبی داره در عوض!
برای دانولد شبانه صبا خوبه! شاتل هم بد نیست! پارس هم خوبه و...

سلام دوستان . میگم من میخوام سرویسم رو تغییر بدم و سرعتش رو بالاتر ببرم ولی بالای 128 مدرک اینا میخواد . آشنایی کسی هم ندارم شرکت اینا داشته باشه . کارت دانشجوئی هم که باید به اسم صاحب اینا باشه که اونم نمیشه دیگه. شرکتم هم شاتل هست . به نظرتون راهی داره بشه کاری کرد یا پیچوند اینا ؟ :d
من از دبیرستان میتونم نامه بگیرم با مهرشون . به نظرتون قبول میکنند ؟ من گفتم چه قبول کنند چه نکنند فکس میکنم حالا شانس ه یهو قبول کردند . ممنون میشم کسی کمکی یا راهنمایی بلد باشه بکنه . ;)

سلام دوستان . میگم من میخوام سرویسم رو تغییر بدم و سرعتش رو بالاتر ببرم ولی بالای 128 مدرک اینا میخواد . آشنایی کسی هم ندارم شرکت اینا داشته باشه . کارت دانشجوئی هم که باید به اسم صاحب اینا باشه که اونم نمیشه دیگه. شرکتم هم شاتل هست . به نظرتون راهی داره بشه کاری کرد یا پیچوند اینا ؟ :d
من از دبیرستان میتونم نامه بگیرم با مهرشون . به نظرتون قبول میکنند ؟ من گفتم چه قبول کنند چه نکنند فکس میکنم حالا شانس ه یهو قبول کردند . ممنون میشم کسی کمکی یا راهنمایی بلد باشه بکنه .
سرعت دانلودتون چنده مگه؟

دانلود شبانه ام با 128 آسیاتک :d
کاش این فیلم رو دانلود نمیکردی! :دی

اینترنتم خود به خود Unlimited شد :d
باور کن از حلقومت میکشن بیرون! من اینارو میشناسم!
البته من الان رسما 2 مگ نامحدود گرفتم! بسی حال میکنم باهاش! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or