بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این خبر ها بهم سه فاز روحیه میدن!

............................................................

طرح سری آمریکا برای مقابله با قطع اینترنت و موبایل توسط دولت ها

یک روزنامه آمریکایی نوشت که این کشور برای مقابله با قطع عمد اینترنت و موبایل از سوی دولت ها در هنگام مقابله با اعتراضات مردمی، وسایل دسترسی مستقل به اینترنت و برقراری تماس تلفنی را ساخته است.

به گزارش عصر ایران، روزنامه نیویورک تایمز نوشت: دولت آمریکا فعایت جهانی را برای گسترش سیستم موبایل و اینترنت سری انجام می دهد که هدف از آن مقابله با حکومت های سرکوبگر است.

این فعالیت شامل طرح های سری برای گسترش شبکه های تلفن های همراه مستقل در داخل کشورها و طرح های دیگر برای ساخت نمونه های "اینترنت در کیف" است.

این طرح ها با مبلغی به رقم دو میلیون دلار از وزارت امور خارجه آمریکا ، مورد حمایت مالی قرار گرفت. براین اساس ، کیف دارای اینترنت را می توان به راحتی از مرز عبور داد و سریع آن را ترکیب وتنظیم کرد. در این صورت امکان ارتباطات بی سیم در محدوده گسترده و وسیع به علاوه ارتباط با شبکه جهانی اینترنت نیز برقرار می شود.

این طرح سری آمریکا پس از اقدامات حسنی مبارک رئیس جمهور وقت مصر در قطع اینترنت و موبایل در آخرین روزهای حکومت خود برای مقابله با معترضان خیابانی، با پیگیری ها و تلاش های بیشتری روبه رو شد.

برخی از این طرح ها شامل فناوری هایی هستند که آمریکا خود آنها را به روز کرده است و برخی دیگر با وسایلی ترکیب شده اند که هکرهای شبکه های الکترونیکی آنها را طراحی کرده اند. هکرهایی که به نام جنبش آزادیبخش فناوری معروف شده اند.

وزارت امور خارجه آمریکا از این طرح ها حمایت مالی می کند تا شبکه های بی سیم سری ساخته شود و فعالان مخالف، بتوانند از این وسیله برای ارتباطات خود به دور از اعمال کنترل دولت هایی مانند سوریه و لیبی اقدام کنند.

برخی از مقامات آمریکایی نیز گفته اند که دو وزارتخانه خارجه و دفاع در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما حداقل 50 میلیون دلار برای ایجاد شبکه موبایل مستقل در افغانستان با استفاده از برج های بلند در پایگاه های آمریکا هزینه کردند.

گزارش های وزارت خارجه آمریکا هم نشان می دهد تا پایان سال جاری میلادی این وزارتخانه حدود 70 میلیون دلار برای فعالیت های ساخت و ترکیب فناورهای مرتبط هزینه کرده است.

معمولا در کشورهایی که با اعتراضات مردمی روبه رو بوده اند؛ معترضین با استفاده از موبایل ، از اعتراضات واقدامات غیرقانونی نیروهای دولتی فیلم ضبط کرده و آنها را در شبکه اینترنت، منتشر می کردند. همین اقدامات ، باعث اطلاع رسانی گسترده از اعتراضات مردمی و افزایش هزینه های مقابله با آنها می شود.

به همین دلیل در سوریه، مصر و لیبی دولت ها در هنگام رویارویی با اعتراضات مردمی به قطع موبایل و اینترنت اقدام می کنند.

• Like
Reactions: Medusa and Mr.boss
نظرتون چیه؟
41942866.png

اینترنت مخابرات تهران همیشه همینجوریه؟

اینم یکی دیگه

1339034789.png

آخرین ویرایش:
درود به همه دوستان.
این هم تست من :
1339108184.png

این یکی مربوط به وقتیه که 100mb/s داشتم >:d<
1189032519.png
خوش بحالت! :d
البته نوشته ISPهای ایرانی و نه سوئدی!
قدر اینترنت اونجا رو بدون!
من جاتو کل اینترنت رو دانلود می کردم! :d
از دوست خارجی ام پرسیدم گفت سوئد جدیدا به جای 100مگابیت-200مگابیت میدن!
راستی پینگن با 4.2.2.4چنده؟

خوش بحالت! :d
البته نوشته ISPهای ایرانی و نه سوئدی!
قدر اینترنت اونجا رو بدون!
من جاتو کل اینترنت رو دانلود می کردم! :d
از دوست خارجی ام پرسیدم گفت سوئد جدیدا به جای 100مگابیت-200مگابیت میدن!
راستی پینگن با 4.2.2.4چنده؟
:d گفتم یه تفریحی بکنید ;) زنگ تفریح یه سر بیاین اینجا :d
آره منم 100 داشتم ولی تا همش از 200 بالا بود. تا 400 هم زدم ;)
والا می خوام دانلود کنم دیگه فضا ندارم! واسه همیته فعلا دارم با 10 مگابیت سر می کنم. تازه منم اصفهانی . 10 هم که مجانی . دیگه خودتون بقیشو می دونید:d

اینم پینگ 4.2.2.4

ویژه:

تبادل بدون اختلال اطلاعات به عنوان سلاحی در برابر رژیم‌های دیکتاتوری؛ این هدفی است که آمریکا برای تحقق آن شبکه‌های موازی اینترنت و تلفن همراه ایجاد می‌کند. هدف، از جمله ارتباط بی دردسر معترضان در کشورهای دیکتاتوری است. روزنامه‌ی آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی مفصل می‌نویسد که دولت اوباما با صرف هزینه‌ای کلان مقدمات شکل‌گیری و گسترش یک شبکه‌ی موازی اینترنتی را فراهم می‌آورد؛ شبکه‌ای موسوم به "اینترنت در سایه". این روزنامه فضای کار طراحان این شبکه را شبیه فضای رمان‌های جاسوسی توصیف می‌کند: گروهی از مردان جوان که در ساختمانی خالی و عادی در واشنگتن مشغول کار بر روی یک پروژه است؛ پروژه‌ای چند ده میلیونی که هزینه‌ی آن از سوی وزارت خارجه‌ی ایالات متحده‌ی آمریکا تأمین می‌شود. این شبکه به مخالفان یا تظاهرکنندگان در کشورهای دیکتاتوری و بسته کمک می‌کند تا در صورت قطع ارتباط یا اختلال در اینترنت و شبکه‌ی تلفن همراه، با هم تماس برقرار کنند.

ویژه تر:

ما یک چیزی داریم به اسم UMTS که همون نسل سوم ارتباطات مخابراتی هست و حد اکثر تا 45 مگ بر ثانیه میتونه سرعت به کاربران بده و نیازمند دکل و این حرفهاست .
حالا یه چیز دیگه داریم به اسم SUMTS که همون امواج رو از طریق ماهواره روی یک کشوری میفرستند و میشه با گوشی های موبایل که 3G داشته باشند یا دیوایس های USB که هم GPRS و هم UMTS رو پشتیبانی میکنند به اینترنت وصل شد .
اینترنت پرسرعتِ قابل حملِ بدون محدودیتِ بدون سانسور کلا هر شخصی رو از تلویزیون و ماهواره و موبایل و تلفن ثابت بینیاز میکنه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aidin0000
دوستان یکی از اقوام بنده در مشهد از پارس آنلاین سرویس میگیره ولی میگه شبها برای دانلود شبانه سرعتش خیلی کم میشه.میخواستم بدونم برای مشهد کدوم ISP رو توصیه میکنین که هم روز و هم شب سرعت دانلود خوب و ثابتی داشته باشه؟

دوستان یکی از اقوام بنده در مشهد از پارس آنلاین سرویس میگیره ولی میگه شبها برای دانلود شبانه سرعتش خیلی کم میشه.میخواستم بدونم برای مشهد کدوم ISP رو توصیه میکنین که هم روز و هم شب سرعت دانلود خوب و ثابتی داشته باشه؟

اینجا نپرسید ، بگید به ایشون که از هم محلی ها و افرادی که مرکز مخابراتیشون مثل ایشون هست بپرسند

کسی اینجا تو مخابرات آشنا نداره.

من زنگ زدم بهشون میگه بگو صاحب خط بیاد ثبت نام کنه معلوم نسیت کی وصلش کنیم. می خواستم همونجا فحش بکشم بهش.

خب میخوام ببینم دوستانمون چقدر صادق هستند :d راهی نداره خودم هم بفهمم ؟ چون یجا هست میگه 1/3 هست سرویس های ما . میخوام ببینم راست میگه یا نه
1 به 3 ؟!! فکر نکنم!
افت سرعت داری؟ شبانه بخصوص؟

.............

اینهارو برای امیرمحمود میذارم که دیروز شاخ شده بود واسه ما! b-)
پینگ امروزم:

adslـم:

5hc08iwmjpeqwppageen.png

پینگ wirelessـم:

r53v764a69soay1kbrq.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or