بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پینگ adslــم :
فکر کنم به تالیا کوچ کرده! :(

cd1anf6492keuvb33kx5.png

http://rasane.com/content/?1065

edit : البته اون عکسی که برای پینگ تو سایتشون در صفحه اصلی گذاشتند رو من به هیچ وجه تایید نمیکنمچون که اصلا پایدار نیست و بازی انلاین نمیشه کرد. البته بستگی داره که این سرویس رو در چه شرایطی گذاشتند (؟) که احتمالا با بهترین تجهیزات و شرایط اگر باشه ( که هست) اصلا چیز جالبی نیست
این قسمت منظورم هست
مگه شما پینگش رو تست گرفتی:|
من 1 سال نیم هستش دارم سرویس میگیرم و راحت بازی انلاین میکنم ولی موندم چه طوری انقدر زیبا نظر میدی :d

به سلامتی امروز صبانتم تموم شد شاتل بگیرم؟
چقدر طول می کشه تا isp عوض بشه؟
داشتم با پشتیبانی شاتل چت می کردم در مورد پینگ می گفت اگه با یاهو 370 بده نرماله و اینا من که وارد نیستم حالا این خوبه یا بده؟ می گفت سایت speedtest برای تست برای ایرانی ها خوب نیست چرت گفت؟
کدوم isp برای gaming بهتره؟

آخرین ویرایش:
به سلامتی امروز صبانتم تموم شد شاتل بگیرم؟
چقدر طول می کشه تا isp عوض بشه؟
داشتم با پشتیبانی شاتل چت می کردم در مورد پینگ می گفت اگه با یاهو 370 بده نرماله و اینا من که وارد نیستم حالا این خوبه یا بده؟ می گفت سایت speedtest برای تست برای ایرانی ها خوب نیست چرت گفت؟
کدوم isp برای gaming بهتره؟
معمولا اینجا 2 روز طول میکشه!
پینگ با یاهو 370 بده خداحافظ آنلاین!
بله چرت گفت! :d
پینگ با 4.2.2.4 اگر بالای 300 باشه پینگت بده و آنلاین نمیتونی بزنی!

معمولا اینجا 2 روز طول میکشه!
پینگ با یاهو 370 بده خداحافظ آنلاین!
بله چرت گفت! :d
پینگ با 4.2.2.4 اگر بالای 300 باشه پینگت بده و آنلاین نمیتونی بزنی!

حالا از شاتل بگیرم یا نه؟
من با صبا مشکل نداشتم اما برای بازی خیلی راضی نبودم

این قسمت منظورم هست
مگه شما پینگش رو تست گرفتی:|
من 1 سال نیم هستش دارم سرویس میگیرم و راحت بازی انلاین میکنم ولی موندم چه طوری انقدر زیبا نظر میدی :d

یکم بهتر بخونی متوجه میشی گفتم اون تستی که در صفحه ی اول سایت خودشون گذاشتند پس من تست نکردم بلکه خودشون کردند و با افتخار گذاشتند اونجا !
افرادی هم که انلاین زیاد بازی میکنند مخصوصا بازی هایی مثل COD یا BF میدونند من چی میگم . اون جهش هم که از 120 به 160 میپره باعث لگ میشه ,که شاید بدونی چیه ؟(!!!)
وقتی از 13 تا تایم 2 تا جهش داشته باشه همه میدونن که نمیشه بازی کرد و لگ میشه بدجور(بر فرض هر 6-7 ثانیه لگ)
من 2.5 سال هست بازی COD رو با وایرلس بازی میکنم و اونقدر هم میدونم در مورد این جور چیزا که راحت از هر چیز در موردش نظر میدم و احتیاجی هم ندارم افرادی بخوان از من ایراد بگیرن

کی میگه ؟ :| من خودم خیلی از بازی ها مثل COD , FIFA ... رو راحت آنلاین زدم بدون هیچ لگ و جیزی :| حتی کنفرانس E3 رو با کیفیت خیلی خوب آنلاین دیدم بدون هیچ مشکلی :|
شاید منطقه شما خوب باشه اما دلیل نمیشه مال بقیه هم خوب باشه . من خودم زمانی با شاتل پینگم به اروپا 120 بود الان اما 420 هست

یکم بهتر بخونی متوجه میشی گفتم اون تستی که در صفحه ی اول سایت خودشون گذاشتند پس من تست نکردم بلکه خودشون کردند و با افتخار گذاشتند اونجا !
افرادی هم که انلاین زیاد بازی میکنند مخصوصا بازی هایی مثل COD یا BF میدونند من چی میگم . اون جهش هم که از 120 به 160 میپره باعث لگ میشه ,که شاید بدونی چیه ؟(!!!)
وقتی از 13 تا تایم 2 تا جهش داشته باشه همه میدونن که نمیشه بازی کرد و لگ میشه بدجور(بر فرض هر 6-7 ثانیه لگ)
من 2.5 سال هست بازی COD رو با وایرلس بازی میکنم و اونقدر هم میدونم در مورد این جور چیزا که راحت از هر چیز در موردش نظر میدم و احتیاجی هم ندارم افرادی بخوان از من ایراد بگیرن

جالب این همه BF بازی کردم به ندرت لگ داشتم . ISP هم مال بابام نیست که بخوام طرفداری کنم. شما هم زیاد به خودت نگیر :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or