چند؟ پینگشون خداست اما...!
این رسانه تهران ما رو وسوسه کرد!
این 5 مگابیت که نوشته چجوریه؟
واقعا سرعتت دانلود به 500 میرسه! (من که بعید می دونم! :d)
قیمتشم بد نیست!
الان سایت رفتم این 5مگابیت به یک نفر نمیدن! ظاهرا 20 نفر متقاضی از یک ساختمان! :-o
سلام
کسی نمیدونه قیمت سرویس Adsl رسانه ترهان چنده چون تو سایتش چیزی در این مورد ننوشته
آری عزیزمجمعه ؟ good luck
مسعود، 40 تومنه و حدود 100 تا دانلود داره به گفته ی بخش فروشش.(البته در صورت خلوتی وگرنه از 64 تا 80 تا) البته باید بگیرم ببینم چی می شه.چند؟ پینگشون خداست اما...!
در sharing هستفرق سرویس های گلد و سیلور رسانه ی تهران چیه ؟
آری عزیزم
قرار بود امروز بیاد نشد منم کلی دعوا کردم به زور دیگه گفتش که فردا میاد نصب می کنه.(تجهیزاتش رو از نت قبلیم دارم دیگه کار زیادی نمی کنه که!)
خیلی بد قول هستن از سه شنبه قرار بود بیان!
سلام
ميشه راجع به اين اينترنت شاتل كه نامحدوده بگين.من اگه سرعت 521 رو بگيرم سرعت دانلودش بدون idm چنده؟
واسه بازي اينترنتي خوبه؟
جالبه من نمیدونم چرا میگین این پینگ رو نداره؟ مگه از این شرکت سرویس میگیرین ؟؟؟http://rasane.com/content/?1065
edit : البته اون عکسی که برای پینگ تو سایتشون در صفحه اصلی گذاشتند رو من به هیچ وجه تایید نمیکنم ( LOL ) چون که اصلا پایدار نیست و بازی انلاین نمیشه کرد . البته بستگی داره که این سرویس رو در چه شرایطی گذاشتند (؟) که احتمالا با بهترین تجهیزات و شرایط اگر باشه ( که هست) اصلا چیز جالبی نیست
این رسانه تهران ما رو وسوسه کرد!
این 5 مگابیت که نوشته چجوریه؟
واقعا سرعتت دانلود به 500 میرسه! (من که بعید می دونم! :d)
قیمتشم بد نیست!
الان سایت رفتم این 5مگابیت به یک نفر نمیدن! ظاهرا 20 نفر متقاضی از یک ساختمان! :-o
دوست عزیز من ADSL این شرکت رو تایید نمیکونم چون از چند تا از نصاب های شرکت شنیدم سرویسشون رو. از مخابرات مستقیم میگیرن و میدن و یوزراشون راضی نیستنسلام
کسی نمیدونه قیمت سرویس Adsl رسانه تهران چنده چون تو سایتش چیزی در این مورد ننوشته
جالبه من نمیدونم چرا میگین این پینگ رو نداره؟ مگه از این شرکت سرویس میگیرین ؟؟؟
من همین الان تست کردم در همین حدود بود پینگش .