بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

فردا از رسانه شبکه ی تهران 512 نامحدود می گیرم
S_14.gif
:p
چند؟ پینگشون خداست اما...!

• Like
Reactions: Squidward

http://rasane.com/content/?1065

edit : البته اون عکسی که برای پینگ تو سایتشون در صفحه اصلی گذاشتند رو من به هیچ وجه تایید نمیکنم ( LOL ) چون که اصلا پایدار نیست و بازی انلاین نمیشه کرد . البته بستگی داره که این سرویس رو در چه شرایطی گذاشتند (؟) که احتمالا با بهترین تجهیزات و شرایط اگر باشه ( که هست) اصلا چیز جالبی نیست

آخرین ویرایش:
این رسانه تهران ما رو وسوسه کرد!
این 5 مگابیت که نوشته چجوریه؟
واقعا سرعتت دانلود به 500 میرسه! (من که بعید می دونم! :d)
قیمتشم بد نیست!
الان سایت رفتم این 5مگابیت به یک نفر نمیدن! ظاهرا 20 نفر متقاضی از یک ساختمان! :-o

قیمتشم بد نیست!
الان سایت رفتم این 5مگابیت به یک نفر نمیدن! ظاهرا 20 نفر متقاضی از یک ساختمان! :-o

زده up to 5mb یعنی تا 5 MB سرعت شما خواهد رفت در صورتی که بقیه افرادی که باهاتون Share شده اند از اینترنت استفاده نکنند !!
یعنی امکان داره سرعت شما از 512 مثلا تا 5MB متغیر باشه .
البته اونجا زده 3GB گویا محدودیت داره که خیلی کم هست . شما اینترنت 200MB هم داشته باشید اما اگر محدودیت به این کمی داشته باشید اصلا بدرد نمیخوره .... معمولا کسی 5mb میگیره که دانلود داشته باشه که 3GB اصلا خیلی کمه .. اگر هم کسی برای سایت دیدن بخواد که همون 256 هم کافیه

اره دیگه درستهUP TOنوشته!!اینترنت های اینجا بیشتر SHAREهستش!
گفتم بعیده 5مگابیت واقعی بدن!
با 3گیگ حجم هم نمیشه دانلود زیاد کرد اونم با سرعت 5 مگابیت مثلا! :d

سلام
کسی نمیدونه قیمت سرویس Adsl رسانه ترهان چنده چون تو سایتش چیزی در این مورد ننوشته

ADSL گویا ندارند و بیشتر جنبه ی نمایشیه فکر کنم ، چون 2تا از دوستای من بهشون زنگ زده بودن اول گفته بودن داریم اما روزه بعدش که دوباره زنگ زدن گفتن ADSL نداریم فقط WIRELESS هست.

جمعه ؟ good luck
آری عزیزم :)
قرار بود امروز بیاد نشد منم کلی دعوا کردم به زور دیگه گفتش که فردا میاد نصب می کنه.(تجهیزاتش رو از نت قبلیم دارم دیگه کار زیادی نمی کنه که!)
خیلی بد قول هستن از سه شنبه قرار بود بیان!
ــــــــــــــ
می خوام از اینجا بگیرم که یک تستی کنم اگر کیفیتش خوب بود تمدید می کنم ، اگه هم خوب نبود باید یک 60 تومن دیگه خرج کنم که نت قبلی رو بگیرم.
دعا کنید خوب دربیاد دوباره نخوام عوض کنم :d
مسعود، 40 تومنه و حدود 100 تا دانلود داره به گفته ی بخش فروشش.(البته در صورت خلوتی وگرنه از 64 تا 80 تا) البته باید بگیرم ببینم چی می شه.

آخرین ویرایش:
فرق سرویس های گلد و سیلور رسانه ی تهران چیه ؟
در sharing هست
GOLD 1/5
SILVER 1/8

آری عزیزم :)
قرار بود امروز بیاد نشد منم کلی دعوا کردم به زور دیگه گفتش که فردا میاد نصب می کنه.(تجهیزاتش رو از نت قبلیم دارم دیگه کار زیادی نمی کنه که!)
خیلی بد قول هستن از سه شنبه قرار بود بیان!

90% فردا هم نمیان خیالت راحت b-)

سلام
ميشه راجع به اين اينترنت شاتل كه نامحدوده بگين.من اگه سرعت 521 رو بگيرم سرعت دانلودش بدون idm چنده؟
واسه بازي اينترنتي خوبه؟

شما کجا هستید ؟ (شهر) و کدام مرکز مخابراتی ؟

http://rasane.com/content/?1065

edit : البته اون عکسی که برای پینگ تو سایتشون در صفحه اصلی گذاشتند رو من به هیچ وجه تایید نمیکنم ( LOL ) چون که اصلا پایدار نیست و بازی انلاین نمیشه کرد . البته بستگی داره که این سرویس رو در چه شرایطی گذاشتند (؟) که احتمالا با بهترین تجهیزات و شرایط اگر باشه ( که هست) اصلا چیز جالبی نیست
جالبه من نمیدونم چرا میگین این پینگ رو نداره؟ مگه از این شرکت سرویس میگیرین ؟؟؟
من همین الان تست کردم در همین حدود بود پینگش .
قیمتشم بد نیست!

این همه تست گزاشتم تو این تایپ اون وقت میگی 500 نمیشه؟؟؟:d
1212808191.png

سلام
کسی نمیدونه قیمت سرویس Adsl رسانه تهران چنده چون تو سایتش چیزی در این مورد ننوشته
دوست عزیز من ADSL این شرکت رو تایید نمیکونم چون از چند تا از نصاب های شرکت شنیدم سرویسشون رو. از مخابرات مستقیم میگیرن و میدن و یوزراشون راضی نیستن

دوستان این قیمت پهنای باند رسانه ریال هست دیگه؟
اونقت چرا اینقدر گرونه؟ فکر کنم یه جا دیدم برای 1 مگ 460 تومن بود درماه!
کسی میدونه ارزونترین جا برای پهنای باند کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or