بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دیشب ک واقعا وضعیت افتضاح بود پینگ من تو Black ops4 از 120 رفته بود روی 160 تازه با 10 درصد پاکت لاست!!

من نمیدونم نخوایم اینا کاری کنند برامون کیو باید ببینیم دست رو هرچی میزارن گند میزنند.

دیشب ک واقعا وضعیت افتضاح بود پینگ من تو Black ops4 از 120 رفته بود روی 160 تازه با 10 درصد پاکت لاست!!

من نمیدونم نخوایم اینا کاری کنند برامون کیو باید ببینیم دست رو هرچی میزارن گند میزنند.

یه گیمر رفته بود تو صفحه وزیر گفته بود یه کاری کنید واسه پینگ ,
اگه بخوای کاری نکنه باید تمام گیمر های ایرانو راضی کنی که کسیشون نره اونجا بگه درست کنید

قضیه شبیه خرید همون گوجه از سر کوچه ست.
از چه شرکتی نت دارن؟ سرویس گیم فعاله یا نه؟
نکنه از خود زیرساخت پینگ می گیرن؟

احتمالا مخابراتِ ولی من با همین IP هم پینگ میگیرم (شاتل) 130ـه، نمیدونم قبلش چند بود:-"

مثل اینکه برا مخابرات پینگها کمتر شده ولی برا بقیه شرکت ها همون قبلیه

این آیپی که همه ازش صحبت میکنند مربوط به سرور آمازون هست در بحرین که چند ماه پیش راه اندازی شده و در آینده بازی های زیادی از این سرور استفاده خواهند کرد.

اما چیزی که برای ما اتفاق افتاده اینه که خیلی سخت تر وارد بازی های سرور اروپا میشیم و پینگ گوگل 8.8.4.4 هم از 50 به 100 افزایش پیدا کرده. انگار که سر سیم رو گرفتن جابجا کردن :sweatsmile:

و نکته جالبتر اینکه تو بازی هایی مثل فورتنایت که پینگ تاثیر زیادی داره عملا این سرور فایده ای برای ما نداره چون کشور های عرب با این سرور پینگ 10-30 میلی ثانیه دارند و ما 70!

• Like
Reactions: IMANOKA and Petite
این که فکر کنیم یک شبه میشه پینگ مملکت رو از 150 بیاری روی 50 واقعا غیر منطقی هست و بیشتر بهش میخوره شو تبلیغاتی باشه
تا وقتی وضعیت زیرساخت اینترنت داغون هست و مال پونصد سال پیش هست اصلا نمیشه توقع هیچ افزایش کیفیتی داشت

حالا نمیدونم این آی پی که وزیر گذاشته مال کجاس ولی فرتنایت که جدیدا سرور خاور میانه اضافه کرده اگه فقط با اون پایین اومده که فایده نداره چون اکثر بازیا سرور خاور میانه ندارن.
بازی هایی ک معروف هستند همه سرور خاورمیانه دارند
r6 microsoft dubai
fortnite amazon bahrain
fifa i3d dubai
battlfield i3d dubai
call of duty black ops 4 citynetwork dubai
call of duty modern warfare amazon bahrain
division 2 i3d dubai
pubg mobile microsoft dubai
rocket league i3d dubai

• Like
Reactions: MMDMO
بازی هایی ک معروف هستند همه سرور خاورمیانه دارند
r6 microsoft dubai
fortnite amazon bahrain
fifa i3d dubai
battlfield i3d dubai
call of duty black ops 4 i3d dubai
call of duty modern warfare amazon bahrain
division 2 i3d dubai
pubg mobile microsoft dubai
rocket league
حالا بعضی ها میان میگن ک ما پینگمون تو رینبو خوب نیست یا مثلا پینگمون به سرور بحرین امازون خوب نیست!!!
دلیلش اینه ک ایران هیچ مسیر مستقیمی با جنوب نداره ودر حال حاضر از عمان و gbi استفاده میکنه ک عمان جوین uae ix نیست ولی gbi هست اما یه مشکل داره اینم اینکه مسیر رفت رو میشه زد روی gbi ولی برگشت از de cix فرانکفورت میخوره
سرور مایکروسافت و آمازون رو نمیشه کاری کرد باید جوین uae ix بشیم ک مدیران زیرساخت قول دادن اینکارو انجام بدن
خیلی از شماها اصلا نمیدونید چی به چی هستش فقط یه حرف الکی میاید میزنید

دوستان، مثل اینکه وزیر جوان وعده ـشون رو عملی کردَن! :D:D:D:D
ADSL دارم از شرکت فن آوا با پهنای شش مگ، پینگ بازی فورت نایت سرور ME بین پنجاه تا شصته! :D

اینم آی پی که جناب وزیر تست کردن، نتیجه ـش برای بنده! :D:D:D
View attachment 121677

دوباره گند خورد به پینگ که!!!! :|
122477

دوستان لطفا منو راهنمایی کنید:
8 مگ شاتل دارم که سرعتم 800 کیلو تا 1 مگ متغیر بود ولی چند روزه افت سرعت پیدا کردم که 300 کیلو تا 500 کیلو شده
قبلا فقط ی اسپلیتر سر راه تلفن گذاشته بودم که هیچ موردی نداشت
پشتیبانی میگه خطت نویز داره
همه کاری هم کردم:
کل کابل کشی تلفن رو عوض کردم
با اسپلیتر و بدون اسپلیتر امتحان کردم
تلفن رو بردم سر خط همون 500 کیلو و کمتر رو میداد
گفتم شاید مودمم ایراد داره مودم یکی دیگه رو اوردم امتحان کردم دیدم همونجوری هست
اگر راهکاری بلدید ممنون میشم بگید

دوستان لطفا منو راهنمایی کنید:
8 مگ شاتل دارم که سرعتم 800 کیلو تا 1 مگ متغیر بود ولی چند روزه افت سرعت پیدا کردم که 300 کیلو تا 500 کیلو شده
قبلا فقط ی اسپلیتر سر راه تلفن گذاشته بودم که هیچ موردی نداشت
پشتیبانی میگه خطت نویز داره
همه کاری هم کردم:
کل کابل کشی تلفن رو عوض کردم
با اسپلیتر و بدون اسپلیتر امتحان کردم
تلفن رو بردم سر خط همون 500 کیلو و کمتر رو میداد
گفتم شاید مودمم ایراد داره مودم یکی دیگه رو اوردم امتحان کردم دیدم همونجوری هست
اگر راهکاری بلدید ممنون میشم بگید
نویزو از داخل مودم چک کردی؟ شاید اصلا نویز نداشته باشی و فقط واسه اینکه نخوان یکم تلاش کنن بندازن گردن نویز.
از Status ـه مودم (192.168.1.1) نگاه کن Snr Margin چقده، اگه سر در نمیاری بگو بچه ها اینجا راهنمایی میکنن اگه میکنی و میدونی نویز داره و با راه حلای بالا حل نشده باید زنگ بزنی بگی خرابی خط برات رد کنن تا اگه مجبور شدن مخابرات خطو چک کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or