.PinkFloyd.
کاربر سایت
دیشب ک واقعا وضعیت افتضاح بود پینگ من تو Black ops4 از 120 رفته بود روی 160 تازه با 10 درصد پاکت لاست!!
من نمیدونم نخوایم اینا کاری کنند برامون کیو باید ببینیم دست رو هرچی میزارن گند میزنند.
یه گیمر رفته بود تو صفحه وزیر گفته بود یه کاری کنید واسه پینگ ,دیشب ک واقعا وضعیت افتضاح بود پینگ من تو Black ops4 از 120 رفته بود روی 160 تازه با 10 درصد پاکت لاست!!
من نمیدونم نخوایم اینا کاری کنند برامون کیو باید ببینیم دست رو هرچی میزارن گند میزنند.
قضیه شبیه خرید همون گوجه از سر کوچه ست.
از چه شرکتی نت دارن؟ سرویس گیم فعاله یا نه؟
نکنه از خود زیرساخت پینگ می گیرن؟
بازی هایی ک معروف هستند همه سرور خاورمیانه دارندحالا نمیدونم این آی پی که وزیر گذاشته مال کجاس ولی فرتنایت که جدیدا سرور خاور میانه اضافه کرده اگه فقط با اون پایین اومده که فایده نداره چون اکثر بازیا سرور خاور میانه ندارن.
حالا بعضی ها میان میگن ک ما پینگمون تو رینبو خوب نیست یا مثلا پینگمون به سرور بحرین امازون خوب نیست!!!بازی هایی ک معروف هستند همه سرور خاورمیانه دارند
r6 microsoft dubai
fortnite amazon bahrain
fifa i3d dubai
battlfield i3d dubai
call of duty black ops 4 i3d dubai
call of duty modern warfare amazon bahrain
division 2 i3d dubai
pubg mobile microsoft dubai
rocket league
دوستان، مثل اینکه وزیر جوان وعده ـشون رو عملی کردَن!
ADSL دارم از شرکت فن آوا با پهنای شش مگ، پینگ بازی فورت نایت سرور ME بین پنجاه تا شصته!
اینم آی پی که جناب وزیر تست کردن، نتیجه ـش برای بنده!
View attachment 121677
نویزو از داخل مودم چک کردی؟ شاید اصلا نویز نداشته باشی و فقط واسه اینکه نخوان یکم تلاش کنن بندازن گردن نویز.دوستان لطفا منو راهنمایی کنید:
8 مگ شاتل دارم که سرعتم 800 کیلو تا 1 مگ متغیر بود ولی چند روزه افت سرعت پیدا کردم که 300 کیلو تا 500 کیلو شده
قبلا فقط ی اسپلیتر سر راه تلفن گذاشته بودم که هیچ موردی نداشت
پشتیبانی میگه خطت نویز داره
همه کاری هم کردم:
کل کابل کشی تلفن رو عوض کردم
با اسپلیتر و بدون اسپلیتر امتحان کردم
تلفن رو بردم سر خط همون 500 کیلو و کمتر رو میداد
گفتم شاید مودمم ایراد داره مودم یکی دیگه رو اوردم امتحان کردم دیدم همونجوری هست
اگر راهکاری بلدید ممنون میشم بگید