الان من چشمام درست داره میبینه یا واقعا سرویس 3 مگ با تنها 39 گیگ بین الملل شاتل شده 140 هزار تومن؟
توئیت ها رو دیدم ملت خوشحال بودن...
این ربطی به بعضی گیمایی که تحریم شده بودن هم داره؟ چون پیگیری کردم دیدم از AWS استفاده میکردن. یجورایی یعنی دیگه از طرف AWS تحریم نیستیم؟
پیشگامان هم گرون نکرده، ولی آره موافقم.آقا چون یک نفر با یک شرکت مشکل داره دلیل نمیشه اون شرکت کلا بد باشه.
محله به محله فرق میکنه. من پارس انلاین دارم و واقعا راضی ام! تنها شرکتی هم که گرون نکرده فعلا همین پارس هست. پینگ بعضی شب ها بالا میره از 11 به بعد که سراسری هست و ربطی به شرکت نداره.
اما هر شهر با شهر دیگه فرق میکنه. فقط باید آزمون و خطا کرد.
بصورت کلی خیر، بازیای آنلاین دیتا آپلود و دانلود میکنن، حالا مثلا بازیی که در لحظه داره 40 کیلوبایت دانلود میکنه و 40 کیلوبایت آپلود سرعت آپلود و دانلود شما 50 کیلوبایت هم باشه صدمه ای به گیمینگ وارد نمیشه ولی بشدت نوسان دار میشه چون اگه یکی 20 کیلوبایت اونطرف از نت استفاده کنه پهنای باند کم میاد و بازی نمیتونه حداکثر دیتا ارسال و دریافت کنه، پینگ خراب میشه، لگ میگیری و ...سلام دوستان ، یه سوال فنی داشتم ، برای گیمینگ به غیر از پینگ سرعت هم مهمه ؟ مثلا اگه روی سرویس 512 یا 1 مگ ، پروفایل گیمینگ رو فعال کنیم و پینگ رو پایین بیاریم میشه درست بازی کرد ؟ (با توجه به اینکه سرعت پایینه ) . راستش من دو تا خط تلفن دارم و یکیش رو فقط میخوام برای گیمینگ استفاده کنم و اگه سرعت 1 مگ جواب میده دیگه پول اضافی برای سرویس ندم و فقط پروفایل گیمینگ شاتل رو فعال کنم .
اگر نویز خط پایین باشه همه شرکت ها سرویس بدون پکت لاسی میدن(بغیر از شبا ساعت 11:30 به بعد) که فقط پینگاشون با هم متفاوتهآقا چون یک نفر با یک شرکت مشکل داره دلیل نمیشه اون شرکت کلا بد باشه.
محله به محله فرق میکنه. من پارس انلاین دارم و واقعا راضی ام! تنها شرکتی هم که گرون نکرده فعلا همین پارس هست. پینگ بعضی شب ها بالا میره از 11 به بعد که سراسری هست و ربطی به شرکت نداره.
اما هر شهر با شهر دیگه فرق میکنه. فقط باید آزمون و خطا کرد.
اتفاقش اینه تمام بازی هایی ک سرور هاشون از امازونه قراره سرور خاورمیانه رو به بازیشون اضافه کنندتوئیت ها رو دیدم ملت خوشحال بودن...
دقیقا چه اتفاقی میوفته ؟