بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

جالب اینه که تا 600 بار زنگ نزنی فحش ندی نت تایپ ت رو 2 نمیکنن من 2ماهه اول که پیشگامان گرفتم نت تایپ ش 3 بود :/ زنگ م میزنی خانومه اصلا نمیدونه نت تایپ چیه
زمانی که نت مخابرات داشتم زنگ زده بودم ۲۰۲۰ ! میگفت وارد گزینه استارت بشید. گفتم مک دارم ویندوز نیست. گفت نه ما با آیپادتون که کار نداریم لپتاپ بیارید! :|:|:|8-|8-|

سلام، من دو سه سالی هست از هایوب سرویس میگیرم و در طول این دو سه سال روز به روز بدتر و بدتر شده.
مثلا تا همین ۳ ۴ ماه پیش سرعت دانلود من (سرویس ۱۶ مگ میگیرم) بین یه مگابایت تا ۱.۵ مگابایت بود و پینگ مثلا تو رینبو دوروبر ۱۵۰ اینا.
الان سرعت دانلودی که من از سرویس ۱۶ مگ میگیرم دوروبر ۲۰۰ کیلوبایته و پینگ تو رینبو زیر ۲۵۰ اصن نمیاد و روزانه قطعی داره.
پشتیبانیم فاجعه.
میخواستم بدونم چه ISP پیشنهاد میکنین؟ (اصفهان) من بیشتر همه پینگ برام اهمیت داره ولی سرعتم تا حد زیادی مهمه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: a2010
ولی پارس آنلاین این مشکلو نداره میخوام برم پارس آنلاین
داداش من خودم پارس آنلاین دارم اگه پارس بگیری بزرگترین اشتباه زندگیتو میکنی اصلا سمت این isp نیا
در کل روز پکت لاست داره
از ساعت 9 به بعد سرعت 8 مگ گرفتم سرعتم میشه 200 کیلوبایت ابدا سمت این isp نیا

ولی پارس آنلاین این مشکلو نداره میخوام برم پارس آنلاین
پارس آنلاین
شاتل
مبین نت
آسیاتک
اینا سرویس های هستن که همشون تو اون بازه زمانی 11 شب تا 1 پکت لاست شدید میگیرن(همشون رو خودم و دوستانم دارن)
مشکل هم سراسری ربطی به اینا نداره(زیرساخت)

هر جا میریم دارن لعنت میفرستن به ISP ها :|
پینگ خوب و حجم معقول و مهم تر از همه پایداری با توجه به فاصله زیادم با مخابرات از کدوم شرکت بگیرم؟؟
میگم شرکتی هست که مهلت تست رایگان بده؟؟:-?

دوستان مدتی هست قطعی های لحظه ای دارم ، پینگ که میگیرم 3 تا general failure میگیرم تقریبا هر 10 دقیقه ، کسی میدونه دلیل احتمالیش چیه؟
منم همین مشکل رو یه هفته ای میشه دارم
1 دقیقه کانکت میشه 1دقیقه دیسکانکت
قبلا این اتفاق پیش نمیومد جدیدا مد شده گویا

• Like
Reactions: a2010 and IMANOKA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or