بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ببینید فیبر با فیبر فرق میکنه ،الان بعضی ها کافوی نوری رو هم میگن فیبر ، ولی فیبر اصلی اونی هست که تا خود مودم میاد و سیم کشی نیاز داره و بهش میگن تانوما و فقط مخابرات ارائه میده. این رو حتما سوال کنید.!
با فرض اینکه شما از موضوع بالا اطمینان حاصل کردید، اینو در نظر بگیرید که زیتل فقط برای دانلود خوبه ، یعنی پینگ و ثبات خاصی نداره. سرویس های VDSL و FTTH سرعت بالایی دارند و ثبات خوبی هم دارند و FTTH تقریبا downtime در سال در حد 0 بار داره چون نویز و این داستانا روش تاثیری نداره ولی پینگشون یکم شانسی هست ، یعنی ممکنه گرفتید یهو دیدید پینگ اروپا 120 هست تعجب نکنید (البته معمولا خوب هست پینگ اینا ولی کمی هم شانسی هست و مخابرات هم چیزی در مورد پینگ نمیدونه) ، اما این سرویس ها پینگ داخلی زیر 5 دارند ، یعنی توی بدترین حالت اگر پینگ خارجی بالا داشتند ، با یدونه سرویس کاهش پینگ میتونید راحت پینگ 90 رو به اروپا بگیرید .
اگر FTTH و VDSL نمیتونید بگیرید ، پیشنهاد من اینه که از پارس آنلاین سرویس گیمینگ بگیرید و برای گیم استفاده کنید ، و هروقت هم زیتل اومد بگیرید برای دانلود و استریم دیدن و این حرفا.
میرم دنبالش ببینم خدا چی میخواد :دی
آقا تشکر بسیار بابت راهنمایی های کامل :Rose:

• Like
Reactions: qozmyox
اسیاتک نزدیک به 40_50 درصد افزایش قیمت داده
الان 16 مگابیت 1 ماهه 800 گیگ داخلی (400 گیگ بین الملل ) با مالیات 120 درمیاد
چه سرعتی بهم میده ؟ قاعدتا باید 2 مگابایت باشه ولی 1.7 بیشتر نمیده
اوکی افزایش قیمت دادی به جهنم ولی باید کیفیت رو هم افزایش بدی
پیشگامان سرعت 16 و حجم 250 رو میده 55... البته خب اشاره کنم که کلا یکم وضعیت خرید از پیشگامان عجیبه شما یه سرویس میخری بعد موقع تمدید میبینی کلی انتخاب های مختلف دیگه هم اضافه میشن، برای هر سرعت حجم های مختلف در نظر گرفتن
البته سرعتشم همون حدود 1.7 می‌چرخه

• Like
Reactions: Sarvior
اتفاقا منم دیشب رفتم تو پنل کاربری آسیاتک تعجب کردم از قیمتها!من 8 مگ دارم با حجم 3200 گیگ در 6 ماه خداییش راضی هم بودم هم سرعت هم برای فیفا که آنلاین بازی میکنم.قیمتش هم خوب بود
ولی الان قیمتها رو نگاه کردم کف کردم!یا چه مجوزی قیمت بردن بالا؟

• Like
Reactions: reza3533
دوستانی که مشکل حجم دارن میتونن از سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت استفاده کنن که برای مخابرات خیلی خوب میشه (یدونه روتر یا مودم با قالبیت تنظیم pptp میخواد تا هر دستگاهی که به اینترنت وصل میشه از این کانکشن عبور کنه )

مخابرات سرویس 16 مگ سحر خیز دارم که در حالت عادی ماهانه 80 گیگ ترافیک خارجی هست که تبدیل به 320 گیگ ترافیک خارجی میشه.
میشه بیشتر توضیح بدین؟ pptp که مگه برای چیز پی ان نیست؟ :D همه این سرویس هایی که pptp دارن هم سرورهاشون خارج از کشوره یعنی بعد از وصل شدن ، ip به یه کشور خارجی تغییر میکنه بعد هر سایت داخلی که میری از ترافیک بین المللی حساب میشه. :-?

میشه بیشتر توضیح بدین؟ pptp که مگه برای چیز پی ان نیست؟ :D همه این سرویس هایی که pptp دارن هم سرورهاشون خارج از کشوره یعنی بعد از وصل شدن ، ip به یه کشور خارجی تغییر میکنه بعد هر سایت داخلی که میری از ترافیک بین المللی حساب میشه. :-?
درسته pptp یک نوع کانکشن برای چیز پی ان هست.
ولی در سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت سرور در داخل خود ایران هست و ای پی شون هم جزو ای های سایت های داخلی هست و وقتی سایت های بین المللی هم باز میکنیم چون ترافیک از طریق این سرور به ما میرسه برای ما داخلی محسوب میشه . (البته محدودیت ها و قیلتر ها سر جای خودشون هستن و کاربردشون فقط تبدیل اینترانت به اینترنت هست)

آخرین ویرایش:
  • Love
این سرورهاش داخل ایرانه و شما وقتی رو مودم ست کنید ایپی و مشخصاتش رو همه درخواست ها از طریق اون سرور ایران ارسال و دریافت میشه که باعث میشه همه ترافیک داخلی محاسبه بشه ...

• Love
به هیچ وجه اگه هدفتون گیمینگه و اگه کلا کارتون با آپلوده سمت پیشگامان نیاید! تو طول روز بیشتر اوقات سرعت آپلود رو شدیدا محدود میکنن با اینکه دیگه کاری به دانلود ندارن یعنی کافیه یه نفر با نتتون بازی آنلاین کنه تا کلا غیر استفاده شه برای بقیه.

• Like
Reactions: Sarvior
به هیچ وجه اگه هدفتون گیمینگه و اگه کلا کارتون با آپلوده سمت پیشگامان نیاید! تو طول روز بیشتر اوقات سرعت آپلود رو شدیدا محدود میکنن با اینکه دیگه کاری به دانلود ندارن یعنی کافیه یه نفر با نتتون بازی آنلاین کنه تا کلا غیر استفاده شه برای بقیه.

جالب اینه که تا 600 بار زنگ نزنی فحش ندی نت تایپ ت رو 2 نمیکنن من 2ماهه اول که پیشگامان گرفتم نت تایپ ش 3 بود :/ زنگ م میزنی خانومه اصلا نمیدونه نت تایپ چیه

• Smile
Reactions: Destro
جالب اینه که تا 600 بار زنگ نزنی فحش ندی نت تایپ ت رو 2 نمیکنن من 2ماهه اول که پیشگامان گرفتم نت تایپ ش 3 بود :/ زنگ م میزنی خانومه اصلا نمیدونه نت تایپ چیه
من همون روز اول زنگ زدم برام درستش کردن. بدبختی اینه برادر کوچیکم 24ای تو بازی آنلاینه از بس آپلودو محدود میکنن وبگردی هم همزمان با اون بزور میشه کرد چه برسه به کار دیگه.

این مشکل چند شبه اخیرم هست با همراه اول و ایرانسل .میشه وب گردی کرد ولی دانلود و بازی اصلا .همه کار کردم از ریست تا منوال کانکشن و......

IMG_20190722_032428.jpg

آرزو ب دل موندم از جانب یک سرویس دهنده ای زجر نکشم :( یعنی ۳۶۵روز سال در حال سروکله زدن

• Like
Reactions: Destro
درسته pptp یک نوع کانکشن برای چیز پی ان هست.
ولی در سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت سرور در داخل خود ایران هست و ای پی شون هم جزو ای های سایت های داخلی هست و وقتی سایت های بین المللی هم باز میکنیم چون ترافیک از طریق این سرور به ما میرسه برای ما داخلی محسوب میشه . (البته محدودیت ها و قیلتر ها سر جای خودشون هستن و کاربردشون فقط تبدیل اینترانت به اینترنت هست)
محدودیت حجم نداره؟

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

دیگه داره حالت تهوع میگیرم از این پیشگامان انقد سرعت رو محدود میکنن رسما سرویس 2 تا 4 مگ خریدم نه 16 مگ
پارس انلاین 7 ماهه اینطوریه من خودمو جر دادم 10 بار شکایت کردم تهش هیچی نشد.الان یک ماهه اصلا به پارس زنگ نزدم کلا بیخیالش شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or