پارس آنلاین دیروز که کلا هر ۱۰ ثانیه قطع و وصل میشد، امروزم پینگ از ۱۴۰ ۱۵۰ پایین تر نیومد. یادش بخیر قدیما چقدر خوب بود این شرکت
ممنون میشم یکی جواب بدهبا سلام من نتم رهام داتکه دیروز مودمم خراب شد dlink 2520u z2 خریدم که خیلی تایم اوت میخوره تو بازی مودم قبلی اوکی بود میخواستم ببینم مشکل isp هس که با مودم sync نمیشه یا مشکل مودمه؟
ممنون میشم بهترین isp برای بازی آنلاین در حال حاظر و یه مودم خوب تو بازه قیمت ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومن که کانکشن بدون قطعی و سرعت خوب بده معرفی کنید با تشکر از دوستان
تقریبا هیچ ربطی ندارهدرسته که اگر با 4g یا 4.5g انتن دهی و سرعت دانلود خوبی داشته باشیم با td lte هم سرعت بالایی خواهیم داشت ؟
من با 4.5g ایرانسل موبایل سرعت دانلود خوبی دارم ( مثلا هنگام دانلود از استیم تا 10 مگ هم رفت ولی معمولا بین 4 تا 6 مگ هست ) و میخوام td lte مبین نت بگیرم . کسانی که دارید راضی هستید ؟
اول برو تو مودم ببین دیتا ریتت روی چه سرعتی ست شده.دوستان آسیاتک سرعت هاش اسمی شده ؟
اول برو تو مودم ببین دیتا ریتت روی چه سرعتی ست شده.
snr هات روهم چک کن. حداقل باید 6 باشه برای دانلود.
اگر دانلود ریتت با اون سرعت سرویسی که گرفتی هماهنگه ( معمولا باید یک مگ بیشتر باشه) و snr هم خوبه، یعنی مشکل از isp هست. با پشتیبانی تماس بگیر و اگر قصد پیچوندن داشتن و میخاستن مشکل رو بندازن گردن مخابرات و کیفیت خط و.... بهشون بگو نویز من استاندارده. اینطوری مجبور میشن جواب قانع کننده تری بهت بدن یا مشکل رو برطرف کنن.
البته آسیاتک پشتیبانی لایه یکش کاملا بیسواد هستن....
معمولا همچین کاری نمیکنن. من پارس آنلاین دارم خودمو پاره کردم 8 رو بکنن 12 نکردن!سرویس من ۱ مگ هست ( ولی رو ۱۰ مگ بستن )
الانم چک کردم تو تنظیمات مودم هنوز خطم رو ۱۰ مگ بستن، نویز هم درسته مشکلی نداره
ولی موقع دانلود مثل خط ۱ مگ میگیره ( ۱۲۸ کیلوبایت سرعت دانلود )
خوب مثل اینکه دوران خوشی باز تمام شد. مجددا پشتیبانی میگن که پهنای باند مرکز کمه داریم میخریم. یک هفته خوب بود و تمام. پارس انلاین.
سرعت دانلود از سایت های خارجی 2 مگابیت. سرعت خریداری شده 16 مگ. سرعتی که خط جواب میده 15 مگ.
پارس آنلاین دیروز که کلا هر ۱۰ ثانیه قطع و وصل میشد، امروزم پینگ از ۱۴۰ ۱۵۰ پایین تر نیومد. یادش بخیر قدیما چقدر خوب بود این شرکت
یادش به خیر دوسال پیش ک پارس گرفتم پیش خودم گفتم عجب isp چه پینگ و ثبات خوبی داره الان 5 ماهه اینقدر پکت لاست داره نمیشه دو دست بازی کرد.دم ظهر تا غروب-از 9 شب تا 1:30 بامداد هر روز وضعیت همینه اینقدر پینگ بد میشه و افت سرعت داره ک نگو بقیه ساعات روز هم پینگ ک درست میشه پکت لاست هنوزم هستش هر 10 ثانیه روی دانلود و اپلودم پکت لاست میندازه با اینکه خطم نویز ندارهمن که فقط منتظرم این قرار داد 6 ماهم تموم بشه. یک روز خوش ندیدم توی این 2 ماه قبل.