بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

معلومه از cmd
پینگ خداست پسر. البته اگه همیشه اینجوری باشه...
مشکلم اینکه من تاثیر پینگم رو تو بازی ها نمی بینم!
cmd بالاتر از 200 نرفته مگر اینکه اختلال باشه تو شبکشون.
بزودی از رسانه شبکه ی تهران می گیرم راحت می شم :دی

امروز که حالا پینگم از CMD ترکیده , ولی از این سایت درسته :-s
ماله من از هردوتاش ترکیده! تو الان اینجا چیکار میکنی؟ پاشو برو ایتالیا یه 100 مگ بزن تو رگ! آخ اگه جای تو بودم! :(

ماله من از هردوتاش ترکیده! تو الان اینجا چیکار میکنی؟ پاشو برو ایتالیا یه 100 مگ بزن تو رگ! آخ اگه جای تو بودم! :(

باشه حالا ببینم چی میشه b-)
البته ایتالیا انچنان در ضمینه internet قوی نیست . هلند رو ترجیح میدم :d
یک رفیق هلندی دارم , وقتی میره سرور هلند پینگش 30 هست , میره آلمان 35 , میره انگلیس 35 , میره سوئد 40
ما اینجا میریم المان 200 هست میریم هلند 300 ,میریم ترکیه که این کناره 400e
LOLOLLOLOLO

توی تهران پارس آنلاین،شاتل،عصر تلکام و صبا خوب جواب دادن.
چرا از اینها نمیگیرین؟
..........
کی 2 مگ نامحدود داره دستشو ببره بالا؟ :دی
gg

y45bo153lqy38jagcla3.png

رو چه حسابی شما میگید اینا خوب جواب داده؟
کسی با لوتوس کار نکرده ببینم راضیه یا نه ؟ من که راضی نیستم اذیت میکنه .. و....

كسي الان كانال يك رو ديد؟! :d سوالش اين بود ، آيا سرعت اينتونت ايران مطلوب است!؟ گزينهي مطلوب نيس از صفحه ي نمايش زده بو بالا تر با ١٤٠٠٠ تا راي! =))

دوستان کسی خبر داره الان مخابرات ADSL میده یا نه؟ (تهران)
قیمت هاش خداست. یعنی اگر همه جارو پوشش بده فکر کنم شرکت ها بدبخت بشن! اینترنت 1 مگابیت نامحدود ماهی 39 تومن! منتهی به خونه نمیدن. پارتی یا مدرک شرکتی یا دانشجوی دکتری
اگه کسی تازگی ها از مخابرات تهران ADSL گرفته لطفا بگه چقدر طول کشیده وصل بشه و کجا رفته واسه ثبت نامش.

علیرضا جان معذرت الان از خواب بیدار شدم sms رو دیدم!
آخه چیزی که عیان است چه حاجت....؟
واقعا اینرتنت ایران هم نظر سنجی میخواد؟
میدونم که در آخر نظر سنجی هم گزینه بسیار عالی 20 میلیون رای ببخشید 24 میلیون رای آورده! :ranting:

.......

رو چه حسابی شما میگید اینا خوب جواب داده؟
کسی با لوتوس کار نکرده ببینم راضیه یا نه ؟ من که راضی نیستم اذیت میکنه .. و....
چیکار به بقیه داری؟ ودت ناراضی هستی برو دیگه از اونجا!
روی این حساب که همه میگن خوب! :d

دوستان کسی خبر داره الان مخابرات ADSL میده یا نه؟ (تهران)
قیمت هاش خداست. یعنی اگر همه جارو پوشش بده فکر کنم شرکت ها بدبخت بشن! اینترنت 1 مگابیت نامحدود ماهی 39 تومن! منتهی به خونه نمیدن. پارتی یا مدرک شرکتی یا دانشجوی دکتری
اگه کسی تازگی ها از مخابرات تهران ADSL گرفته لطفا بگه چقدر طول کشیده وصل بشه و کجا رفته واسه ثبت نامش
مخابرات همه جا اینجوری نیست! برای مثال توی استان ما (آ.غ) اینرتنت مخابرات محدود و بسیار گرونتر از استان های دیگست! دلیلشم لابد چشم سفیدی مردم منطقست! )x

مخابرات همه جا اینجوری نیست! برای مثال توی استان ما (آ.غ) اینرتنت مخابرات محدود و بسیار گرونتر از استان های دیگست! دلیلشم لابد چشم سفیدی مردم منطقست! )x
جدی؟ چون من دوستانم توی مشهد و اصفهان هم داشتن گفتن نامحدوده! به تهران با کارت دانشجویی نمیدادن ولی به مشهد من رفیقم گرفته جالبه که استان شما اینجوریه!

الان تو تهران ارزونترین شرکتی که adsl نا محدود بده کدوم شرکته .
پینگش برام مهم نیست.
سرعت 256 به بالا میخوام
تو یه تاپیک دیگه هم گفتم. شاتل بخوای بگیری ارزونه 43 تومن دانلود 256، آپلود 128 ولی میری تو صف چون همینجوری نمیده شاید 1 ماه طول بکشه وصل کنن. داتک بگیری گرون تره 79 تومن دانلود و آپلود جفتش 256 ولی فکر نکنم 7 روز بیشتر طول بدن وصل کردنو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or