بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خدا خیرت بده! ترسیدم! :d#:-sراستی خبر جدیدی از اینترنت مملکت نداری؟
1315399859.png

سلام...
ممنون مسعود جان :d
خبر جدید از اینترنت مملکت هم اینکه تا سال 2012 یک درگاه جدید به درگاه های بین الملل اینترنت ایران اضافه خواهد شد که از طریق فیبر نوری مستقیماً ایران را به فرانکفورت آلمان متصل خواهد کرد.;;)
راستی به نظرت چرا اینقدر زمان پینگ با سرورهای کشورهای عربی که نزدیک ما هم هستند بده؟ /:)

1316747446.png

سلام...
ممنون مسعود جان :d
خبر جدید از اینترنت مملکت هم اینکه تا سال 2012 یک درگاه جدید به درگاه های بین الملل اینترنت ایران اضافه خواهد شد که از طریق فیبر نوری مستقیماً ایران را به فرانکفورت آلمان متصل خواهد کرد.;;)
راستی به نظرت چرا اینقدر زمان پینگ با سرورهای کشورهای عربی که نزدیک ما هم هستند بده؟ /:)
سلام!
نمیدونی ظرفیت این درگاه چنده؟ یعنی به تنهایی جوابگو خواهد بود؟
پس یکم به بهتر شدن پینگ امید داشته اشیم!
با کشور های عربی هم نمیونم والا! یا مشکل از سرورهای اونجاست یا این خط فجیره یه جاییش میلنگه! :دی

آخرین ویرایش:
تبریک به شاتلی ها! نوش جونتون! :d
از بین بدترین ها بد شدن هم جایزه میخواد واقعا! :دی
...

مسعود جان چرا شاتل ستیزی می کنی ؟ :d خدایی برای من یکی عالی بوده ! 420 تا سرعت دانلود هم رسیده بس دیگه :d انلاین هم اونایی که می زنیم خیلی خوبه :d

سلام!
نمیدونی ظرفیت این درگاه چنده؟ یعنی به تنهایی جوابگو خواهد بود؟
پس یکم به بهتر شدن پینگ امید داشته اشیم!
با کشور های عربی هم نمیونم والا! یا مشکل از سرورهای اونجاست یا این خط فجیره یه جاییش میلنگه! :دی

سلام دوباره مسعود جان :)
ظرفیتش را اعلام نکردند، بیست و یکمین درگاه بین الملل ایران میشه...
همین الان هم اگه درست عمل بشه، میشه زمان های پینگ پایینی داشت....

علت اصلی بالا بودن زمان پینگ نسبت به سرورهای کشورهای عربی، به دلیل روتینگ خیلی بدی هست که نسبت به این سرورها داریم. با هر سرور دلخواهی در کشورهای عربی حوزه ی خلیج فارس یک تریس بگیر تا متوجه موضوع بشی!
مثلاً آی پی 168.187.5.208 که آی پی یکی از سرورهای کشور کویت توی speedtest.net هست را یک تست مسیریابی داده یا همون تریس بگیر که می بینی داده ها تا لندن میرند و از اونجاست که ارتباط با این سرور در کویت برقرار میشه!
سرور افغانستان و سرورهای دیگه ی نزدیک را هم باید علت اصلی زمان پینگ بالا را در روتینگ خیلی بد نسبت به این سرورها جستجو کرد.

سلام...

سلام
دوست عزیز اینو از کجا شنیدی ؟ :d اینطوری باشه 100% پینگ شرکت هایی که از اون درگاه استفاده میکنند نسبت به خود المان زیر 70-80 خواهد بود
ISP من از درگاه اذربایجان استفاده میکنه و پینگ من نسبت به اونجا در تمامی سرور ها 20-30 هست :p

درضمن هرکی VPS یا DEDICATED SERVER میشناسه که تو اذربایجان (کشور) هست به من بگه که میخوام یک سرور COD4 بریزم روش بزنم همرو بترکونم :p

چی؟ ماهی فقط 2 گیگ؟ گندش بزنن! با 2 گیگ اگه سرعتت 100 مگ هم باشه فایده نداره که!
اینم تست الانم از سرور شما:

1316398856.png

ديگه چه ميشه كرد؟ ما به همين 2 گيگ هم راضي هستيم
پول نداريم بريم نا محدود بگيريم :(
البته سرعتش تو شب ها هم كه رايگانه همين جور مي مونه

تبریک به شاتلی ها! نوش جونتون! :d
از بین بدترین ها بد شدن هم جایزه میخواد واقعا! :دی
...
بی اسم عزیز شما مالزی هستین؟
چرا اینقدر آپلودتون کمه؟ اونجا هم آپلود محدودیت داره؟ خوبه از این یه قلم وضعم بهتره! :دی

نه محدودیت نداره اینترنت اینجا، اما منم تعجب می‌کنم فقط مال ما کمه نسبت به بقیه.

سلام
دوست عزیز اینو از کجا شنیدی ؟ :d اینطوری باشه 100% پینگ شرکت هایی که از اون درگاه استفاده میکنند نسبت به خود المان زیر 70-80 خواهد بود
ISP من از درگاه اذربایجان استفاده میکنه و پینگ من نسبت به اونجا در تمامی سرور ها 20-30 هست :p

درضمن هرکی VPS یا DEDICATED SERVER میشناسه که تو اذربایجان (کشور) هست به من بگه که میخوام یک سرور COD4 بریزم روش بزنم همرو بترکونم :p

سلام
دوست عزیز شک داری به خبر؟ )x
.
.
.
.
.
.
.
.

:d

این خبر را مدیر عملیات مهندسی شرکت ارتباطات زیرساخت یهم گفت! :d گفت به کسی نگو ولی من این موضوع را لو دادم و رسانه ای شد و الان سایت ها این خبر از بنده نقل کردند!

=))

شوخی کردم!
خبر راسته و اینجا اصل خبر را بخونید: http://www.telna.ir/News/10767/Default.aspx

راستی از توی speedtest.net لطفاً یه تست بزارید تا همه مفیوض بشیم! :d

آقا اینارو بیخیال!
یکی بیاد منو در مورد این تست تفهیم کنه! دیگه تصمیما داره جدی میشه جمع کنم خونرو ببرم اصفهان!
سیگنال جان برات رقیب پیدا شد در حد آمریکا!

1306064620.png

از speedtest.net نگرفتم چون همیشه نتیجه ای که داده با تمام ایپی هایی که میشناسم متفاوت بوده

http://www.pic.iran-forum.ir/images/olylecpnz814tljcwo.png
سمت چپی ایپی سرور خودم تو سوئد هست.
راستی ایپی یک ISP در کشور اذربایجان هست
اون یه تیکه ابی هم پینگ نسبت به چندتا سرور در اروپا هست که اکثرا هلند, المان و انگلستان هستند

heeheheheheh

http://www.speedtest.net/result/1317457542.png
بچه ها چرا این دو تا با هم فرق داره من از لوتوس گرفتم با مودم و همه چی نزدیک دویست تومان دراومد چهار گیگ یک ماه سرعت هم پانصد و دوازده در عرض شیش روز چهار گیگ تموم شد گفتند یا گیگی پنج و پانصد یا تعرفه جدید بیست و چهار روز ات هم مالیده میشه من مالیدم و یک ماه نا محدود برداشتم چهل و هشت تومان اما الآن به پی اس ان وصل نمیشه وسط بازی هم قطع و وصل میشه یه فیلم هم دانلود کردم چهار روز تقریبا شب و روز روشن بود رایانه فیلم هم دو گیگ بیشتر نبود ... چه خاکی بریزم تو سرم از همه جالب تر سرچ کردم تاپیک شما رو پیدا نکردم یه تا پیک زدم دارم ضایع میشم یه حالی بدید ممنون... http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1423683&posted=1#post1423683

http://www.speedtest.net/result/1317457542.png
بچه ها چرا این دو تا با هم فرق داره من از لوتوس گرفتم با مودم و همه چی نزدیک دویست تومان دراومد چهار گیگ یک ماه سرعت هم پانصد و دوازده در عرض شیش روز چهار گیگ تموم شد گفتند یا گیگی پنج و پانصد یا تعرفه جدید بیست و چهار روز ات هم مالیده میشه من مالیدم و یک ماه نا محدود برداشتم چهل و هشت تومان اما الآن به پی اس ان وصل نمیشه وسط بازی هم قطع و وصل میشه یه فیلم هم دانلود کردم چهار روز تقریبا شب و روز روشن بود رایانه فیلم هم دو گیگ بیشتر نبود ... چه خاکی بریزم تو سرم از همه جالب تر سرچ کردم تاپیک شما رو پیدا نکردم یه تا پیک زدم دارم ضایع میشم یه حالی بدید ممنون... http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1423683&posted=1#post1423683

کلا نمیفهممت !!
یکم واضح تر توضیح بده !#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or