همیشه بهترین پینگ رو گمنام ترین و خلوت ترین شرکت ها دارن!اقایون یکی نیست یه isp خوب با پینگ خوب به ما معرفی کنه من تا حالا از پارس انلاین و صبا نت گرتم اولی که پینگش افتضاح بود 2ومی هم خوب که الان بد شده واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم .در ضمن من پینگ برام خیلی مهمتره .منطقه 15 هستم.راهنمایی کنید ممنون و سپاسگذار میشم
میدونی چون شیرینگ پهنای باند پایین هست، خیلی وقت ها انگار داری ددیکیت استفاده میکنی! شبکه هم خلوت و شما یکه تاز میدون! یه چیز دیگه اینکه اینا روی پهنای باند 5 مگ و 10 مگ بیشتر برا سازمان ها مانور میدند و چون رقیبی ندارند هیچ حساسیتی روی پایین آوردن قیمت پهنای باند ندارند؛ چون یک مرجع اصلی با پهنای باند مستقیم از مخابرات زیرساخت هستند...... من راضیم و خدا را شکر!خیلی گرونه! حیف! اما با این پینگ ارزششو داره! هرچند سرعت دانولدت پایینه.
منم الان با سرور چیز پی ان آلمان تست زدم.
سیگنال این میهن نت چیه؟!!!!! نکنه از خودت دولت گرفتم؟!!!!! :-o
اقایون یکی نیست یه isp خوب با پینگ خوب به ما معرفی کنه من تا حالا از پارس انلاین و صبا نت گرتم اولی که پینگش افتضاح بود 2ومی هم خوب که الان بد شده واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم .در ضمن من پینگ برام خیلی مهمتره .منطقه 15 هستم.راهنمایی کنید ممنون و سپاسگذار میشم
کدوم سرویس پارس هست این؟
خیلی خوبه!
....