بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

واقعا برای مخابرات استان آذربایجان غربی متاسفم! توی کل این استان یه اینترنت خوب که هیچی حتی معمولی هم گیرت نمیاد!
رسما مخابرات داره با شرکت های اینجا میجنگه و میگه بهتون پهنا نمیدیم که هیچ حق افزایش پهنای باند رو هم بهتون نمیدیم! خیلــــــــــــی جالبه واقعا!
سرعت اینترنت کل استان یک ماهه دقیقا نصف شده و پینگ هم از 120 رسیده به 700 و کسی هم جوابگو نیست!
حتی صبانت جرات نداره بیاد توی این استان! چون میدونه مخابرات نابودش میکنه!
پارس آنلاینی که همه جا 2 مگ یا حداقل 1 مگ سرعت میده به کاربراش اینجا فوقش میره روی 50 کیلو!
قابل توجه اون احمق بیسوادی که اینترنت مملکت زیر دستشه....

واقعا برای مخابرات استان آذربایجان غربی متاسفم! توی کل این استان یه اینترنت خوب که هیچی حتی معمولی هم گیرت نمیاد!
رسما مخابرات داره با شرکت های اینجا میجنگه و میگه بهتون پهنا نمیدیم که هیچ حق افزایش پهنای باند رو هم بهتون نمیدیم! خیلــــــــــــی جالبه واقعا!
سرعت اینترنت کل استان یک ماهه دقیقا نصف شده و پینگ هم از 120 رسیده به 700 و کسی هم جوابگو نیست!
حتی صبانت جرات نداره بیاد توی این استان! چون میدونه مخابرات نابودش میکنه!
پارس آنلاینی که همه جا 2 مگ یا حداقل 1 مگ سرعت میده به کاربراش اینجا فوقش میره روی 50 کیلو!
قابل توجه اون احمق بیسوادی که اینترنت مملکت زیر دستشه....
حرف دلم رو زدی حالا دیدی من چی میکشم اینجا ! :|:|:|

بابا علیرضا جان منم شانس آوردم مسئول شرکت اینجا دوستمه و بهم اینترنت خوبی داده! وگرنه حتما از این استان میرفتم! جهنمی هست برای کسایی که با اینترنت کار دارن!
توی هر گوشه این مملکت چند تا دوست دارم اما هیچ جا مثل اینجا نیست! حتی خود مخابرات سرویس هاشو محدود کرده و سرعتشو پایین آورده و قیمتشم بالا برده! رسما داره قدری میکنه!
ای خدا! 200 کشور دنیا چرا منو راست انداختی این جهنم!!!!! :ranting:

بابا علیرضا جان منم شانس آوردم مسئول شرکت اینجا دوستمه و بهم اینترنت خوبی داده! وگرنه حتما از این استان میرفتم! جهنمی هست برای کسایی که با اینترنت کار دارن!
توی هر گوشه این مملکت چند تا دوست دارم اما هیچ جا مثل اینجا نیست! حتی خود مخابرات سرویس هاشو محدود کرده و سرعتشو پایین آورده و قیمتشم بالا برده! رسما داره قدری میکنه!
ای خدا! 200 کشور دنیا چرا منو راست انداختی این جهنم!!!!! :ranting:
من الان یک مگ دارم , با سرعت 50-60 اکثر مواقع دانلود می کنه پینگش افتضاح اپلود صفر . :|

1321751587.png

1321748217.png

1321737568.png

1321765368.png

امروز پینگ بهتر شده . شانسیه .

آخرین ویرایش:
ارومیه ! :|:|:|:|
اوفــــــــــــــــــــــــ!! اونجا وضعیت وحشتناکه! من مهابادم یکم بهتره اینجا! ارومیه الان فقط مبین نت خوب جواب داده اونم چون با مخابرات سر و کار نداره وگرنه...

اقای مسعود نا شکری نکن ، به قول یک یارو : ایران جزو 200 کشور مطرح در ضمینه اینترنت هست .b-)
نه چرا 200 کشور؟ جز 2 کشوری که در زمینه اینترنت مشهور هستن! ایران و تنها الگویش کره شمالی!

اوفــــــــــــــــــــــــ!! اونجا وضعیت وحشتناکه! من مهابادم یکم بهتره اینجا! ارومیه الان فقط مبین نت خوب جواب داده اونم چون با مخابرات سر و کار نداره وگرنه...
منم از مبین نت دارم دیگه که وضعش اینه ! :|

یه چیز جالب اینه که ما 195 کشور داریم و این یه سوتی رسا نه ای از طرف اون آقا میباشد.
خوب گردش کرده دیگه! :))

منم از مبین نت دارم دیگه که وضعش اینه ! :|
اگه از ماکس یا آنا میگرفتی چی میگفتی؟ برو خدارو شکر کن باز!
توی کل استان تنها شرکتی که تونسته پینگشو زیر 250 نگه داره ارتباط داده ها بوده! اونم که فقط توی مهاباد سرویس میده!
تست الانم:

1321882800.png

آخرین ویرایش:
خوب گردش کرده دیگه! :))

اگه از ماکس یا آنا میگرفتی چی میگفتی؟ برو خدارو شکر کن باز!
توی کل استان تنها شرکتی که تونسته پینگشو زیر 250 نگه داره ارتباط داده ها بوده! اونم که فقط توی مهاباد سرویس میده!
تست الانم:

1321882800.png

به همون خیال باش : 1 مگ هست .

1321892988.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or