پارس آنلاین - آسیاتک - پیشگمان - شاتلسلام دوستان,برای منطقه پیروزی تهران برای بازی آنلاین کدوم isp رو پیشنهاد میدین؟
پارس آنلاین - آسیاتک - پیشگمان - شاتل
این 4 تا کلا از بقیه بهترند . فناوا هم میگند سرویس گیمینگ داره ولی اون نمیدونم الان در چه حالتی هست
به درد گیم نمیخوره و کاملا پینگ شانسی داره ، گاهی اوقات ممکنه خوب باشه ولی ثبات نداره و پیشنهاد میکنم برای گیم سمت های وب نری.داداش عزیزم نظرت در مورد های وب چیه؟
صاحب خط حضوری باید بره مرکز ، به ما که اینو گفتندسلام. من میخوام از اینترنت مخابرات خارج بشم و یکی از طرح های دیده بان نت رو بگیرم.
برای تخلیه باید چیکار کنم ؟ چقدر طول میکشه ؟
قرار شده که شاتل و های وب هم بتونند روی فیبر سرویس بدند . بعضی جاها هم میدند ولی اکثر مراکز فعلا امکان پذیر نیست .سلام
ما نت مخابرات داشتیم که خط به اسم مادرم هست
امروز رفته بود برای قطع رانژه که از داتک بگیریم و بهش گفته بودن تمام خط های مرکز فیبر میشن و امکان گرفتن سرویس از شرکتای دیگه وجود نداره و فقط باید از مخابرات سرویس بگیرین. VDSL هم میتونین بگیرین ...
چه مسخره بازی جدیدیه؟ الان یعنی نمیتونیم از جایی نت بگیریم جز مخابرات آشغال؟
باهاشون تماس گرفتم گفتن که نمیتونن تو هیچ مرکزیقرار شده که شاتل و های وب هم بتونند روی فیبر سرویس بدند . بعضی جاها هم میدند ولی اکثر مراکز فعلا امکان پذیر نیست .
سلام
ما نت مخابرات داشتیم که خط به اسم مادرم هست
امروز رفته بود برای قطع رانژه که از داتک بگیریم و بهش گفته بودن تمام خط های مرکز فیبر میشن و امکان گرفتن سرویس از شرکتای دیگه وجود نداره و فقط باید از مخابرات سرویس بگیرین. VDSL هم میتونین بگیرین ...
چه مسخره بازی جدیدیه؟ الان یعنی نمیتونیم از جایی نت بگیریم جز مخابرات آشغال؟
سعادتمند. منطقه 2 ...کدوم مرکز هستید؟
امروز رفته بودم تخلیه کنم تا از پیشگامان بگیرم، دقیقا همینو به من هم گفتند.
گفتند تا یک ماه دیگه فیبر میشه. نکنه دروغ بگند؟
سعادتمند. منطقه 2 ...
خود مخابرات که میگه ما فیبر کردیم و برای isp ها نمیصرفه تا رو فیبر سرویس بدن. isp هام به رگولاتوری شکایت کردن و منتظرن بررسی شه چون مخابرات با اینکار عملا داره انحصاری میکنه و به سرعت داره همه مراکز مخابراتی تهرانو فیبر میکنه که آخرشم نجر به ورشکستگی isp ها میشه!
حالا شایعه کرده بودن های وب و شاتل رو فیبر سرویس میدن. از جفتشون پرسیدم گفتن پیگیریاشو کردیم اما معلوم نیست کی جواب بده و مشکل حل شه.
سلام شهید زارعی من شهید توکلی هستم. شما طبقه چندم بهشتی؟من شهید زارعی هستم. منطقه 22
از قراردادهای قدیمی نامحدود مخابرات دارم، سرعت 2 مگابیت با پینگ 120 تا 140
بد نیست، اما همه از پیشگامان تعریف میکردند و میخواستم به جاش از پیشگامان بگیرم.
اون مسئولی که اونجا بود گفت تا آخر سال قراره همه فیبر بشن و اگر هم از جای دیگه اینترنت میگیرم ماهانه شارژ کنم که اگر فیبر شد پولم هدر نره.
زنگ بزن پارس آنلاین بگو مشترک قدیمیشون بودی و همون یوزر نیم پسورد رو برات فعال بکنن و خط رو رانژه بکنن (پنجاه پنجاه هست شاید هنوز رانژه باشه ، اگر از جا دیگه سرویس نگرفته باشید.) آماده شد وصل کن اگر یوزر نیم پسوردت عوض نشده باشه همون مودمو بزن کار کن وگرنه تلفی ازشون راهنمایی بگیر دوباره تنظیم کن مودمتومن پارسال از پارس انلاین استفاده میکردم ولی چون مخابرات منطقمون مشکل داشت یسالی بود کلا استفاده نمیکردم.الان بخوام دوباره استفاده کنم سرویسو از رو خط برداشتن درسته؟چیکار کنم که بخوام دوباره سرویس بگیرم مودمی که پارسال استفاده میکردمو دارم هنوز.کسی میتونه راهنمایی کنه؟