سلام دوستان من تبریز هستم تازگی با مخابرات تسویه کردم چه شرکتی رو واسه گیم پیشنهاد میدین؟
سلام دوستان من تبریز هستم تازگی با مخابرات تسویه کردم چه شرکتی رو واسه گیم پیشنهاد میدین؟
من خیابون امامم روبروی شهید جدیریمن اسیا تک دارم راضی ام. کدوم منطقه هستین شما؟
مياد رو ١٢٨ كيلوبيتدوستان تو این مدل جدید که شرکتا میدن یه سوالی برام پیش اومده.
اگه مثلا سرعت 8192 بگیریم با حجم 300 گیگ وقتی حجم تموم بشه سرویس قطع میشه یا سرعت میاد روی 1024 ؟
گند زدن بابا ... برا همه خرابه ...کیفیت نت مخابرات برای همه بد شده یا فقط برای من بد شده ؟!
برای یه ماه پیش
برای امروز
پینگ دوتا هم رفته بالا...
امکان داره این افت کیفیت از سیم کشی باشه ؟
برای شما خوبهکیفیت نت مخابرات برای همه بد شده یا فقط برای من بد شده ؟!
برای یه ماه پیش
برای امروز
پینگ دوتا هم رفته بالا...
امکان داره این افت کیفیت از سیم کشی باشه ؟
منم میخوام از همین سرویس ۸مگ های وب شما دارین بگیرم سرعت دانلودش چقدره؟قطع و وصلی داره؟من های وب 8مگ دارم 130 گیگ الان 10روز بیشتر از سرویس نمونده با اینکه 5گیگ مانستر هانتر دانلود کردم کلی فیلم و نرم افزار و آپدیت تقریبا حجیم هم دانلود کردم هنوز کلی ازش مونده
بین این دوتا شاتل بهتره هم حجمش بیشتره هم بسته شبانه داره.منم میخوام از همین سرویس ۸مگ های وب شما دارین بگیرم سرعت دانلودش چقدره؟قطع و وصلی داره؟
شاتل همینو ۱۷۵ گیگ میده موندم کدومو بگیرم
دوستان از بین های وب و شاتل کدوم بهتره به نظرتون؟
برای من سرعت دانلود و حجم مهمه گیمینگ استفاده نمیکنم
عزیز سرویسای جدید مثل قبل نیست که خط باز باشه 8 بگیرید باید 8 باشه نبود میتونید شکایت کنیدمنم میخوام از همین سرویس ۸مگ های وب شما دارین بگیرم سرعت دانلودش چقدره؟قطع و وصلی داره؟
شاتل همینو ۱۷۵ گیگ میده موندم کدومو بگیرم
دوستان از بین های وب و شاتل کدوم بهتره به نظرتون؟
برای من سرعت دانلود و حجم مهمه گیمینگ استفاده نمیکنم