jimrakotest
کاربر سایت
اینترنت همه همین الان دچار مشکل شده ؟! ... از کشورم خسته شدم دیگه !
از ساعت 5 6 به بعد همه به فنا رفته هم اینترنت موبایلا هم ای دی اس الا ..زنگ بزنی با لحن طلبکارانه جوابتو میدن که دست ما نیست و این شر و ورا ..پشتیبانی پارس انلاین که بهم میگه فحش میخوای بدی دعوا داری برو به کسی که قطعش کرده یا سرعتو کم کرده بدهاینترنت همه همین الان دچار مشکل شده ؟! ... از کشورم خسته شدم دیگه !
خب دستشون نیست دیگهاز ساعت 5 6 به بعد همه به فنا رفته هم اینترنت موبایلا هم ای دی اس الا ..زنگ بزنی با لحن طلبکارانه جوابتو میدن که دست ما نیست و این شر و ورا ..پشتیبانی پارس انلاین که بهم میگه فحش میخوای بدی دعوا داری برو به کسی که قطعش کرده یا سرعتو کم کرده بده
پول نت رو میگیرن بعد اینه کاراشون چند روزه کاملا واقعیت خودشونو داره نشون میدن
بهش میگم من از شما نت گرفتم الان برم به زیر ساخت بگم ؟ میگه مورد نداره خالی کن برو از زیر ساخت بگیر ..اینه منطق و نوع جواب دادنشون
یعنی حق طبیعی منو شمارو گرفتن اینم از نوع جواب دادنشون
خودشون با همین کاراشون بیشتر مردمو پر از کینه میکنن ..
های وب،شاتل،آسیاتک،پیشگامان،پارس آنلاین از نظر گیم خوبن،من خودم های وب دارم 130-140 هست پینگمدوستان سلام
بنده اینترنت مخابرات دارم که تا 4 روز تموم میشه و باید تمدید بکنیم. سرعتش خوبه و برا دانلود مشکلی ندارم ولی هزینه های جدید نسبت به سایر ISP ها بالاست و برای گیم بازی کردن هم خیلی نوسان کیفیت داره ...
الان برای گیم ISP نسبتا خوب چی داریم؟
از ساعت 5 6 به بعد همه به فنا رفته هم اینترنت موبایلا هم ای دی اس الا ..زنگ بزنی با لحن طلبکارانه جوابتو میدن که دست ما نیست و این شر و ورا ..پشتیبانی پارس انلاین که بهم میگه فحش میخوای بدی دعوا داری برو به کسی که قطعش کرده یا سرعتو کم کرده بده
پول نت رو میگیرن بعد اینه کاراشون چند روزه کاملا واقعیت خودشونو داره نشون میدن
بهش میگم من از شما نت گرفتم الان برم به زیر ساخت بگم ؟ میگه مورد نداره خالی کن برو از زیر ساخت بگیر ..اینه منطق و نوع جواب دادنشون
یعنی حق طبیعی منو شمارو گرفتن اینم از نوع جواب دادنشون
خودشون با همین کاراشون بیشتر مردمو پر از کینه میکنن ..
اگه منطقه تون فیبر نیست تخلیه کن برو یک سرویس دیگه اگه نه فیبر یک ، یکماه بگیر ببین چجوری خوب یا نهدوستان سلام
بنده اینترنت مخابرات دارم که تا 4 روز تموم میشه و باید تمدید بکنیم. سرعتش خوبه و برا دانلود مشکلی ندارم ولی هزینه های جدید نسبت به سایر ISP ها بالاست و برای گیم بازی کردن هم خیلی نوسان کیفیت داره ...
الان برای گیم ISP نسبتا خوب چی داریم؟
نسبت به قیمتش ، میزان حجم معقول و کیفیت سرویس میخوام. از این نظر فن آوا خیلی خوبه ... ولی نمیدونم کیفیت سرویس هاش چطوره ... چون برای گیم هم زیاد استفاده میشه اینترنت من.های وب،شاتل،آسیاتک،پیشگامان،پارس آنلاین از نظر گیم خوبن،من خودم های وب دارم 130-140 هست پینگم
بسته به سرعتی ک میخواید خریداری کنید، isp ها مقایسه شدن
اگه میخواین در مورد شبانه رایگان و فشفشه و این چیزا و استفاده از اینترنت داخلی بگید تا بیشتر بتونم راهنماییتون کنم
اینترنت داخلی هرچقدر مصرف کنی تقسیم بر 2 میشه،پیشگامان تقسیم بر 3 میکنه،های وب تقسیم بر 4 میکنه
نه فعلا نمیدن متاسفانه.اگه منطقه تون فیبر نیست تخلیه کن برو یک سرویس دیگه اگه نه فیبر یک ، یکماه بگیر ببین چجوری خوب یا نه
بچه ها تو تایپک های دیگه گفتن که سرعت فن آوا بهشون کمتر داده و پینگشون هم 250 هستش!نسبت به قیمتش ، میزان حجم معقول و کیفیت سرویس میخوام. از این نظر فن آوا خیلی خوبه ... ولی نمیدونم کیفیت سرویس هاش چطوره ... چون برای گیم هم زیاد استفاده میشه اینترنت من.
اگر کیفیت همشون نزدیک به هم باشه که همین فن آوا با حجم و قیمتی که داده خوبه بنظرم. مخابرات اکثر مواقع پینگ 150 میداد. بعضا 110 و بعضا 170 ...
نه فعلا نمیدن متاسفانه.
واقعا؟ اینجور باشه که اصلا ارزش خرید ندارهبچه ها تو تایپک های دیگه گفتن که سرعت فن آوا بهشون کمتر داده و پینگشون هم 250 هستش!
اصلا نمیتونن کمتر از سرعت خریداری شده بدن خیلی راحت میشه شکایت کردواقعا؟ اینجور باشه که اصلا ارزش خرید نداره
واقعا؟ اینجور باشه که اصلا ارزش خرید نداره
سلام.
کمبود پهنای باند توی هر مرکز تا یه حدیش طبیعیه...
این فن آوا فقط مشتری جذب کرده و ول کرده به امان خدا...
یعنی کار از کمبود پهنا گذشته به نبود پهنای باند رسیده...
آخه با تک کانکشن 13 کیلوبایت چه میشه کرد؟ من رسما هیچی نمیتونم استریم کنم. ویدیو ها روی 144p هم لود نمیشن. تلگرام و اینستا برای لود کردن هر چیزی کلی زمان میبره. سایت ها لود شدنشون کلی طول میکشه. قابل تحمل نیست.
دیروز جمعه تا حدی قابل تحمل بود ولی امروز که تعطیل نیست و اول هفته س به معنی واقعی کلمه افتضاحه.
اصفهان - مرکز شهید رجایی - سرویس 8 مگ.
آقا از هر جا میگیرید از فن آوا نگیرید. گول حجمشو نخورید. چون اصلا نمیتونید ترافکیشو مصرف کنید.
یعنی آسیاتک رو که به بی کیفیتی میشناسن خیلی بهتر از فن آوا هست برا من. پینگ از آسیاتک بد تره و من تو کانتر پینگم شده 180 که قبلا 140 بود. امروز هم که ماشالا رفته بالای 200