jimrakotest
کاربر سایت
آسیاتک هم جدیدا از ساعت 2 تا 8 صبح طرح ویژه داره یعنی هر قدر که حجم داشته باشی میتونی دوبرابر توی این ساعات دانلود کنی ... مثلا اگر 4 گیگ حجم داشته باشی 8 گیگ توی این ساعات میتونی دانلود کنی ! ... از گیگ باکس هم میتونی استفاده بکنی که در واقع حجمی رو توی بازه ای زمانی به شما میده که میگه مثلا این حجم رو باید تا فلان مدت تموم کنی و اگر نکنی میپره ...کلا از نظر قیمت و حجم و اینا بهترین کار اینه که تو از جشنواره های اسیاتک استفاده بکنی و بگی فعال کنن مثلا یک ساله و بعدش هر موقع خواستی و نیاز به حجم داشتی گیگ باکس هم روش بزنی و استفاده بکنی ! آسیاتک نامحدود شبانه هم تا جایی دیدم نداره و اینترنت نامحدود کلی داره که اگر کمی اطلاعات داشته باشی میدونی شرکت های اینترنتی کلا کیفیت طرح های تمام نامحدود خودشون رو عمدا پایین میارن تا افراد از اینترنت حجمی استفاده بکنن ... پینگ اگر بگی برات حالت گیمینگ رو فعال بکنن خب خوبه و مشکلی نداره ولی خب باز پینگ و کیفیت اینترنت در هر شهر و هر منطقه با مناطق دیگه فرق داره ... شما برو سراغ شرکت آسیاتک شهرتون و بگو آدرس یکی از مترکینشون رو که اینترنت داره و طرح گیمینگ براش فعاله بهت بدن و برو پینگش رو ببین ... اگر راضی بودی برو سراغ آسیاتک !من به دلایل شرایط خط فقط میتونم از خود مخابرات و آسیاتک سرویس بگیرم. مخابرات دیگه کلاً نامحدود شبانه رو برداشته و این وضعیت کفاف من رو نمیده چون عملاً با مصرف نکردن تو یه هفته حدود 10 گیگ مصرف داشتم!
حالا سؤالی که دارم اینه که وضعیت سرعت توی بازۀ شبانۀ آسیاتک چه جوریه؟ وضعیت پینگ چطور؟