پارس که ظاهرا سرویساش عوض نمیشه باز دقیق نمیدونم.حالا ما پارس داشتیم که ترکید با های وب یکی شد به های وبم میگم پینگتون چنده میگه متوسط۲۵۰ انصافا چیکارکنیم حالا؟
یعنی قرار نیست تغییری تو پینگ ایجاد بشه؟خرید ترافیک و ایچزا از خود سایت پارس میگیریم؟پارس که ظاهرا سرویساش عوض نمیشه باز دقیق نمیدونم.
مخابرات هر شهر سرویس دهیش متفاوته من که قبلا مخابرات داشتم پینگش دوروبر 110 بود ولی از نظر سرعت زیر خط فقر بود قیمتش هم که بالاتر از هرجای دیگه ای بود
پینگم به خیلی چیزا بستگی داره نمیشه دقیق گفت بهترین راه اینه از کسی که توی شهر یا منطقه خودتون هست بخواید تست پینگ بگیره بین اسیاتک و شاتل باید ببینید کدومشون تو منطقه سرویس دهی بهتری داره
من خودم های وب دارم (البته حدود 2 ماهه اومدم رو های وب) پینگم رو 170 بود (البته فقط توی rainbow six چک کردم) هرچند چند دستی که مولتی بازی کردم مشکل خاصی نداشتم ولی باز هم پینگش نسبت به بقیه جاها که دوروبر 100-120 هستن مناسب نیست اما از نظر سرعت و قیمت میشه گفت بهترینه.
اینترنت به قول دوستمون که بالاتر گفتن حتی منطقه تا منطقه میتونه فرق کنه ... شما باید در شهر خودتون از شخصی که اینترنت مورد نظر رو داره بخوایید که تست پینگ بگیره جلوتون ... من خودم 5 سال هست که از آسیاتک خدمات میگیرم و از نظر پینگ من مثلا توی بازی اورواچ با پینگ 98 تا 120 اینا راحت بازی میکنم ! ... نوسان پینگش هم خیلی خوبه و خدا رو شکر راضیم ... باید به آسیاتک بگید تا حالت گیمینگ رو فعال کنن تا پینگ شما بهتر بشه ... به صورت رسمی از سرویس گیمینگ اسم نمیبرن ولی خب عملا فعال میکنن و پینگ خیلی بهتر میشه !اسیا تک چند جا خوندم بچه ها گفتن سرویس گیم میده
اما زنگ زدم بهشون گفتن نه سرویسی نمیدیم برای گیم فقط شاید بتونیم یه مقدار کمک کنیم پینگتون بهتر شه !!
ولی شنیدم پینگاشون خوبه
شما نمیدونی ساپورت میکنن گیمو یا نه ؟ تو طول 24 ساعت چجوریاس
مثل پارس انلاین یکسانه پینگ تایمش ؟
دیگه باید به فکر باشم عوض کنم ای اس پی رو ..چون تا چند ماه دیگه میوفته دسته های وب
من اسیا تک دارم.کلا بنظرتون بهترین ispبرای گیم چی خوبه که پینگشم پایین ۱۶۰باشه؟
دوستان كمك !
من يه ١٠ ماهي ميشه هاي وب دارم و تا يكي دو هفته قبل هم راضي بودم ولي از يكي دو هفته ميشه به مشكل خوردم
صبح ها تا ساعت ٢_٣ بعد از ظهر سرعت عالي و معقوله ولي از وسطاي بعد از ظهر به بعد افت عجيب سرعت دارم
با خدمات هم تماس داشتم همه جيز رو از خط خودم تا مركز مخابرات بررسي كرد مشكلي نبود ولي خب مشكلي هست كه اينطور ميشه
مودمم هم واي فاي نداره كه هك بشه و نويزي هم نداريم
Ping و upload اوكي هست و فقط مشكل سرعت هست كه از بعد از ظهر شرو ميشه وميشه حدود ١٠٠ كيلو بايت !
فقط ٢ نكته
من قبل از هاي وب اسياتك داشتم و ازش خيلي راضي بودم ولي اونم دقيقا همين مشكل براش به وجود اومد يعني اون هم صبح ها خوب بود ولي از ظهر به بعد فاجعه ميشد سرعتش
نكته ي جالب تر اينكه مشكلي كه برا هاي وبم بوجود اومده دقيقا سال قبل همين موقع ها برا اسيا تك بوجود اومد يعني شروع مشكلشون در يه زمان مشابه بوجود اومده!
اين مشكلي كه برا اسيا تك بوجود اومد رو من سال قبل از هر كي اسيا تك داشت تو شهرمون ديدم داره و يه جوري سراسري بود اينجا ولي فعلا كسايي كه هاي وب دارن نميدونم براشون اين مشكل هست يا نه
دوستان خواهش ميكنم كمك و راهنمايي كنيد اينجا به غير اسيا تك و هاي وب و مخابرات بدرد بخور نداريم و دوتاش كه تركيده و مخابرات هم هزينش برام بالاس
اگر خونه مال خودتونه برو سراغ تانومادوستان كسي ميدونه كمك كنه
كلا فلج شدم نه ميتونم انلاين بازي كنم و نه دانلود وحتي باز كردن يك سايت هم عذاب شده
ادم بي خيالي هم نيستم كه بكم بدرك دارم سر اين مشكل حرص مي خورم!
كمي واضح تر توضيح ميدي?!اگر خونه مال خودتونه برو سراغ تانوما
تانوما مخابراتكمي واضح تر توضيح ميدي?!
باید از در خونه مستقیم 1 سیم وصل مودم کنی؛آقا من یک سوال درباره اینترنت داشتم ولی جای خاصی پیدا نکردم بگم گفتم همینجا بگم شاید بعضی ها هم چنین مشکلی داشتن
من از شبدیز اینترنت گرفتم، خط خودم قبلا نویز داشت ولی بعدش چند روز پیش یه تلفن بیسیم گرفتیم از اون روز به بعد مشکل من دوبرابر شده و همش قطعی و وصلی دارم و توی بازیها اعصاب آدم رو خورد میکنه. راهی هست که بشه نویز رو کم کرد یا نه؟
لطف میکنی یه پینگ با این ای پی بدی؟ 159.153.234.54بچها من پارس انلاین دارم پینگم رفته بالا کسی همچین مشکلی پیش امده براش یا فقط برای من رفته بالا؟