خوبه ... پینگ ما معمولا با فرانکفورت برای اروپا بهتر از بقیه ی جاها هست و خب پینگ 81 واقعا خوبه ... من با فرانکفورت پینگ 105 در بهترین حالت دارم !
مگه جایی گفتند قرار هست تغییر بکنه ؟سلام دوستان
من چند ساله اینترنت نا محدود مخابرات ۵۱۲ دارم.
توی قبض تلفن پیشین همون ماهی ۲۴ تومن حساب شده.
ولی توی سایت خود مخابرات من جدول تعرفه اینترنت نامحدود رو ندیدم.
الان اشتراک من به چه صورت میشه؟ تغیر میکنه؟
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
نه تعرفه اش رو پیدا نکردم شک کردم!مگه جایی گفتند قرار هست تغییر بکنه ؟
فکر کنم الان 2 سال شده حداقل که دیگه نا محدود با اون قیمت نداریم . هرکسی هم داره از قبل داره و به کسی دیگه نمیدن .نه تعرفه اش رو پیدا نکردم شک کردم!
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
سلام دوستان یه راهنمایی و مشورت میخواسنم.
میخوام یه سرویس اینترنت بگیرم بین دوتا شرکت شاتل و های وب موندم. مصرفم ماهیانم حدود 16-20 گیگ هست و تقریبا ماهانه تا 60-70 تومن بیشتر نمیتونم هزینه کنم.
این سرویس فشفشه های وب به صورت جشنواره هستش یا همیشه همینظوره؟ مثلا الان 30 روزه 50 گیگ رو میده 30 تومن همیشه این طرح هست؟ بعد این ترافیک فشفشه تفکیک شده هست یا داخلی و بین الملل داره؟ و اینکه زده سرعت از 1 مگ تا 16 مگ میانگین چقد میشه؟ نگیریم بعدش همش روی 1 مگ بمونه اعتراض هم نتونیم بکنیم. من تهران هستم
شاتل هم خوبیش اینه سرعت 8 مگ رو ثایت میده و شاتل لند هم داره.
با این اوصاف شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ برای بازی و دانلود باهم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
درسته من اون 50 گیگ رو مثال زدم. چون الان شاتل سرعت 8 مگ با حجم 16 گیگ و طرح شاتل لندش خیلی بیشتر از های وب با 50 گیگ در میاد.اگر 20-16 گیگ استفاده دارید خب 50 گیگ فشفشه میخواید چیکار؟ های وب حجم خوری زیاد داره ، قیمت کمتری داره هر گیگ برای های وب ولی از اون طرف شنیدم که خودش اینقدر حجم خوری داره که اون مقدار که ارزون میده به شما خنثی میشه . ضمنا های وب اصلا برای گیم توصیه نمیشه.
شاتل قطعا برای گیم بهتر هست ولی میدونم که مدتی هست افت کرده .
سرعت هم معمولا هر 2 شرکت تا اونجایی که بشه باز میزارند.
با توجه به اینکه حجم مصرفی کمی داری میتونی نامحدود ارت ۱ شاتل ماهی ۳۰ تومن بخری سرعت دانلودشم ۱۲۰ کیلوبایت، سرعت بالاترم بخوای میتونی ببشتر هزینه کنی، این شاتل لند واسه نت حجمی گذاشتن ۲۰تومنم حق اشتراک ماهیانه میگیره تا رایگان ازش دانلود کنیسلام دوستان یه راهنمایی و مشورت میخواسنم.
میخوام یه سرویس اینترنت بگیرم بین دوتا شرکت شاتل و های وب موندم. مصرفم ماهیانم حدود 16-20 گیگ هست و تقریبا ماهانه تا 60-70 تومن بیشتر نمیتونم هزینه کنم.
این سرویس فشفشه های وب به صورت جشنواره هستش یا همیشه همینظوره؟ مثلا الان 30 روزه 50 گیگ رو میده 30 تومن همیشه این طرح هست؟ بعد این ترافیک فشفشه تفکیک شده هست یا داخلی و بین الملل داره؟ و اینکه زده سرعت از 1 مگ تا 16 مگ میانگین چقد میشه؟ نگیریم بعدش همش روی 1 مگ بمونه اعتراض هم نتونیم بکنیم. من تهران هستم
شاتل هم خوبیش اینه سرعت 8 مگ رو ثایت میده و شاتل لند هم داره.
با این اوصاف شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ برای بازی و دانلود باهم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
بهترین پینگی که های وب میده نهایت 120-130 باشه ، شاتل تا 90 هم میاد. ولی قطعا بهترین isp برای گیم پارس آنلاین هست. ولی در کل برای گیم 3 تا ISP آسیاتک ، شاتل و پارس توصیه میشند ( یکی از دوستان اینجا گفته بود که پیشگامان هم خوبه )درسته من اون 50 گیگ رو مثال زدم. چون الان شاتل سرعت 8 مگ با حجم 16 گیگ و طرح شاتل لندش خیلی بیشتر از های وب با 50 گیگ در میاد.
ولی اگه برای بازی خوب نیست که هیچی. کلا بیخیالش بشم بهتره.
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
ممنونم. این سرعت 120 دیگه خداییش خیلی پایینه. من تا الان از نت ایرانسل استفاده میکردم سرعتش زیر 2 مگابایت نبود برای همین گفتم حداقل 8 بگیرم. که با توضیحات شما شاتل باید بهتر باشه.با توجه به اینکه حجم مصرفی کمی داری میتونی نامحدود ارت ۱ شاتل ماهی ۳۰ تومن بخری سرعت دانلودشم ۱۲۰ کیلوبایت، سرعت بالاترم بخوای میتونی ببشتر هزینه کنی، این شاتل لند واسه نت حجمی گذاشتن ۲۰تومنم حق اشتراک ماهیانه میگیره تا رایگان ازش دانلود کنی
واسه بازی آنلاین شاتل در کل بهتره ولی ۱۰۰٪ تضمین نمیکنیم دو سال دارم شاتل استفاده میکنم سال اول از این لحاظ خیلی بهتر بود الان ممکنه در طول روز پینگ بالا پایین داشته باشه
این سرعتم که میگن از ۱ تا ۱۶ مگ بستگی به کیفیت خط و منطقه داره ممکنه مثلا یه جا بیشتر از ۱مگ نکشه یه جا تا ۸ مگ
ممنونم داداش. پارس انلاینم در نظر داشتم اما شاتل رو به خاطر دانلود اپدیت و بازیها گفتم شاید بهتر باشه.بهترین پینگی که های وب میده نهایت 120-130 باشه ، شاتل تا 90 هم میاد. ولی قطعا بهترین isp برای گیم پارس آنلاین هست. ولی در کل برای گیم 3 تا ISP آسیاتک ، شاتل و پارس توصیه میشند ( یکی از دوستان اینجا گفته بود که پیشگامان هم خوبه )
به هیچ وجه سمت شاتل نرید پشیمون می شیدممنونم. این سرعت 120 دیگه خداییش خیلی پایینه. من تا الان از نت ایرانسل استفاده میکردم سرعتش زیر 2 مگابایت نبود برای همین گفتم حداقل 8 بگیرم. که با توضیحات شما شاتل باید بهتر باشه.ممنونم داداش. پارس انلاینم در نظر داشتم اما شاتل رو به خاطر دانلود اپدیت و بازیها گفتم شاید بهتر باشه.
در هر حال ممنونم.
Sent from my SM-G800H using Tapatalk