بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

والا پینگ های 8.8.4.4 ، 8.8.8.8 و 4.2.2.4 من همشون زیر 50 و 80 هستن ولی پینگ بازی ها بالای 135 هستش همشون :| چه خبره اصلا؟ این اقای وزیر از وقتی خبر اتصال مستقیم به سرور های بازی رو داد پینگ من داغون شد! قبلا 100 بود الان زیر 140 نمیاد!
زیر 50؟
از کدوم شرکت سرویس دارید؟

نت قبلی من های وب بود. قیمت و سرعت فوق العاده ای داشت ولی خب پینگش خیلی نوسان داشت و مناسب نبود.
امروز پارس آنلاین ام فعال شد. پینگ مناسبی داره و نوسان نداره اصلا ولی خب خرید حجم خیلی گرون تموم میشه تو پارس انلاین. تست پینگ هارو هم گزاشتم. آذربایجان شرقی هستم.

4.2.2.4.jpg 8.8.8.8.jpg

• Like
Reactions: rabid
نت قبلی من های وب بود. قیمت و سرعت فوق العاده ای داشت ولی خب پینگش خیلی نوسان داشت و مناسب نبود.
امروز پارس آنلاین ام فعال شد. پینگ مناسبی داره و نوسان نداره اصلا ولی خب خرید حجم خیلی گرون تموم میشه تو پارس انلاین. تست پینگ هارو هم گزاشتم. آذربایجان شرقی هستم.

View attachment 79420 View attachment 79421
سرویس گیم رو گفتید براتون فعال کنه ؟
زیر 50؟
از کدوم شرکت سرویس دارید؟
قبلا در این مورد بحث بود ، اون پینگ 50 به DNS های معروف fake هست.(از طرف سرویس دهنده )

دوستان آسیا تک یا شاتل برای بازی آنلاین کدوم بهتره ؟! ... از نظر پینگ میگم .
من معمولا وقتی با آسیاتک تست پینگ با 4.2.2.4 میگیرم پینگم در بهترین حالت 140 هست و تا 260 هم بالا میره
توی بازی اورواچ هم توی سرورهای اروپا پینگم 150 تا 200 اینا متغیر هست

دوستان آسیا تک یا شاتل برای بازی آنلاین کدوم بهتره ؟! ... از نظر پینگ میگم .
من معمولا وقتی با آسیاتک تست پینگ با 4.2.2.4 میگیرم پینگم در بهترین حالت 140 هست و تا 260 هم بالا میره
براتون گفتید که سرویس گیم رو فعال کنند ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or