بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شاتل که رسما گند زده.امروز وسط مچ کلا نت دیس شد.مودم وصله ولی کلا قطعه.اعصابم خورد خورده پشتیبانی هم نتیجه ای نداره.باید همه زنگ بزنیم 195 از شاتل دزد شکایت کنیم

بنده حدودا 8 ماه هستش Overwatch بازی میکنم که سرورش تو اروپاست ... قبلا پینگم حدود 100 تا 110 بود ... الان حدودا یک ماه یا بیشتر میشه که اومد رو 145 و بیشتر ... زنگ زدم پشتیبانی طرف خیلی راحت گفت به ما مربوط نیست و ما فقط کیفیت تلگرام رو بررسی میکنیم (وات د فاک؟)
از سامانه 195 : http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx شکایت ثبت کردم از بابت کیفیت بد اینترنت (چون یکبار بمدت یک روز پینگ اومد رو 1200) دیروز بعد 2 هفته از ISP (بنده اینترنت مخابرات تبریز دارم) زنگ زدن و کلی حال دادن و پینگ برگشت به 100 و بعضا 95 ... دیدم پینگ بهتر شده رفتم از شکایت انصراف دادم ... باورتون نمیشه همین که انصراف دادم یک ساعت بعدش دوباره پینگ رفت رو 150 ... الانم هم 145 هستش... از شکایتتون زود انصراف ندین دوستان!

دوستان شاتل حدود یکساله توی خونه جدیدم دارم . قطعی خیلی زیاد داره اول میگفتن خطتون نویز داره سرعتو اوردن پایین مشکل نویز برطرف شد اما هنوزم قطعی زیاد داره حالا میخوام کلا قطع کنم شاتل رو.
من چی بگیرم که قیمت بسته هاش خوب باشه و پینگم پایین باشه ؟ و یه سوال دیگه اینکه اگر مودم همراه اول بگیرم میشه nat type2 گرفت ازش یا مثل گوشی نمیشه؟

mrlj_آسیاتک.jpg

po7o_ping.jpg

gice_ping.jpg

آسیاتک سرعت دانلود 14 مگابیت بدون نوسان با دانلود شبانه کاملا راضی ام و از بقیه شرکت ها خیلی بهتره بخصوص شاتل دزد

• Like
Reactions: E_R_B
طی پیگیریهایی که انجام دادم پیشگامان بهترین پینگ رو داره میده
منم سوئیچ کردم از شاتل به پیشگامان
پیشنهاد من به دوستان تهرانی اینکه که از پیشگامان استفاده کنند

والا پینگ های 8.8.4.4 ، 8.8.8.8 و 4.2.2.4 من همشون زیر 50 و 80 هستن ولی پینگ بازی ها بالای 135 هستش همشون :| چه خبره اصلا؟ این اقای وزیر از وقتی خبر اتصال مستقیم به سرور های بازی رو داد پینگ من داغون شد! قبلا 100 بود الان زیر 140 نمیاد!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or