بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شما با اکثریتشون حرف زدید من اطلاع دارم 110 هزار مشترک در شهر کرج فقط داره اسیاتک
حالا بقیه جاها هیچی
شما با چند نفر حرف زدید که میگید اکثریت
پینگ عامل اصلیش مخابراته و سیم کشیها
همسایه دارم که سیم کشیشو از دم کافو تا خونه عوض کرده تو محله ما با پینگ 60
منم با پینگ 180
اون افراد که میگن ناراضین،اگه جای بهتری هست چرا نمیرن
بقول قدیمیا اونا هم خر میخوان هم خرما
برا شبانه که بیشتر جاها جمع کردن موندن اسیاتک
بعد میگن پینگ بالاست
برا اونا دانلود مهمتره که نرفتن .که اسیاتک هم شبانه داره و اونا راضین و براشون اسیاتک تو اولویت اوله
و گر نه در عرض 24 ساعت میتونستن جمع کنن از اسیاتک و برن

خب 110 هزار نفر مشتری توی کرج داره که چی ؟ با 110 هزار نفر ارتباط داری ؟ چند نفرشون راضین ؟ چند تا گیمر داره که راضی باشن ؟

یعنی چی حرف زدم ؟! آمار داره میگه فقط 4000 تا شکایت توی سامانه 195 ثبت شده

مشکل پینگ به خیلی عوامل بستگی داره ، قبل از اینکه حرفی بزنی تحقیق کن ، اطلاعات غلط نده

من توی ساختمون نوساز زندگی میکنم ، فاصله خونه تا مرکز مخابراتی هم 300 متر نمیشه ، اگه مشکل اصلی پینگ از سیم کشی بود الان نباید پینگ بالای 180 باشه

اونایی که ناراضین یا رفتن یا اگه جای بهتری بود حتما میرفتن ، در ضمن کسی که هر دو رو با هم بخواد انتظار خیلی بالاییه ؟!

اسیاتک هم داره شبانه رو حذف میکنه ، توی سرویس هاش هم شبانه رایگان رو به بسته ویژه تغییر داده ، نگران اینم نباش

در ضمن هیچ ISP توی 24 ساعت سرویس رو جمع نمیکنه ، حالا رو چه حسابی داری میگی ،الله و اعلم

مشکل اینجاست شما ها رو طوری عادت دادن که به همه چیز قانع باشید

این پست خودت که آسیاتک رو پیشنهاد نمیدادی

اسیاتک بدرد انلاین بازی کردن نمیخوره
تنها مزیت اسیاتک شبانش بود که اونم یه خورده به فنا رفته
یه سرویس کاهش پینگ بگیر ببین فایده ای برات میکنه،اگه نکرد برو شاتل سرویس گیم داره

دوستان با این دوستمون لطفا بحث نکنید ایشون خیلی منطقی هستند و ملاک هاشون تعداد صفحات فروم همسایه و تعداد شکایات ثیت شده است که چون بیشتر پس بدتره ایشون بجز اینکه به اون تاپیک ارجاع بدن کار دیگه ای ندارن پسر جون میگم من تعداد زیادی افراد انلاین (نه تاپیک چرتو پرت) بهت معرفی میکنم در شهرهای مختلف همگی زنده بیان برات بگن وضعیتشون نه مضخرفات 4 تا بچه تی نیجر بهت رفرنس بدم همیچین میگی قانعیم انگار داریم برا اسیا تک تبلیغ مجانی میکنیم یا داریم براش شیرینی مییدیم انگار که راضیم ایم همه این شرکتها هر 4 تاشون یک مضخرفن اینقدر نگو این خوبه اون بده اون تایپیک نکنه نشستی 3000 صفحه خوندی یا مشق شب نوشتی ار روش که اینقدر سنگ اونجا به سینه میزنی( تو همون تاپیک چند صفحه که بخونی میبینی باز هم نظرات ملت از زمین تا اسمون با هم فرق میکنه همون رفرنس ابکی خودت ) باز هم میگم برای دوستانی که میخوان سرویس انتخاب کنند به عنوان کلام اخر دیگه جوابتو نمیدم (تو بجای اینکه جواب بدی فقط بلدی متلک بپرونی یا رفرنس بدی بهون تایپک 3000 صفحه ای )انتخاب شرکت برای اینترنت کاملا نسبی و منطقه ای است و هیچ نسخه ای نمیشه برای دونفر با دو منطقه و مرکز و حتی محله متفاوت باهم پیچید دوستانی که میخوان سرویس جدید از هر شرکتی بگیرین بعد از انتخاب نوع سرویس بهترین راه برای اینکه از کیفیت سرویس اگاه بشید اینه که کسی که در همون مرکز و در حالت بهتر در نزدیک تو محله شماست بتونه با اطلاعاتش بهتون کمک کنه در غیر اینصورت نظرات بقیه نمیتونه راهنمایی دقیقی برای شما باشه
وسلام......................

آخرین ویرایش:
دوستان با این دوستمون لطفا بحث نکنید ایشون خیلی منطقی هستند و ملاک هاشون تعداد صفحات فروم همسایه و تعداد شکایات ثیت شده است که چون بیشتر پس بدتره ایشون بجز اینکه به اون تاپیک ارجاع بدن کار دیگه ای ندارن پسر جون میگم من تعداد زیادی افراد انلاین (نه تاپیک چرتو پرت) بهت معرفی میکنم در شهرهای مختلف همگی زنده بیان برات بگن وضعیتشون نه مضخرفات 4 تا بچه تی نیجر بهت رفرنس بدم همیچین میگی قانعیم انگار داریم برا اسیا تک تبلیغ مجانی میکنیم یا داریم براش شیرینی مییدیم انگار که راضیم ایم همه این شرکتها هر 4 تاشون یک مضخرفن اینقدر نگو این خوبه اون بده اون تایپیک نکنه نشستی 3000 صفحه خوندی یا مشق شب نوشتی ار روش که اینقدر سنگ اونجا به سینه میزنی( تو همون تاپیک چند صفحه که بخونی میبینی باز هم نظرات ملت از زمین تا اسمون با هم فرق میکنه همون رفرنس ابکی خودت ) باز هم میگم برای دوستانی که میخوان سرویس انتخاب کنند به عنوان کلام اخر دیگه جوابتو نمیدم انتخاب شرکت برای اینترنت کاملا نسبی و منطقه ای است و هیچ نسخه ای نمیشه برای دونفر با دو منطقه و مرکز و حتی محله متفاوت باهم پیچید وسلام .............

حرف زدن بلد نیستی حداقل حرف نزدن رو که بلدی!

کلا همه چیز الکی هست ، همه چیز آبکی ، اون آمار ، اون پست هایی که ملت میزنن ، همه چیز دروغ و اشتباست ، همچین میگه زنده انگار اونایی که توی فروم پست گذاشتن آدم نبودن ، از کجا این منطق اوردی ؟!!

اگه قانع نبودی که نمیومدی بگی پینگ آسیاتک خیلی خوبه !! این اسمش چیه ؟؟!! اسمش تبلیغه !! یا معنی خوب بودن رو نمیفهمی یا بالا خونه رو اجاره دادی !!

اصلا هیچ شرکتی خوب نیست ، من اصلا در مورد خوب بودن هیچ شرکتی صحبت نکردم و نمیکنم ، اصلا تو چرا سنگ آسیاتک رو به سینه میزنی ؟!!

اصلا حرف من چیز دیگه ای بود باز طرف میاد از مرکز مخابراتی و منطقه و محله حرف میزنه ، خوشحالم که از اول تا اخر اصلا بحث اصلی رو نفهمیدی

با این دسته ادما از اول باید گفت تو درست میگی =D>

آخرین ویرایش:
خب 110 هزار نفر مشتری توی کرج داره که چی ؟ با 110 هزار نفر ارتباط داری ؟ چند نفرشون راضین ؟ چند تا گیمر داره که راضی باشن ؟

یعنی چی حرف زدم ؟! آمار داره میگه فقط 4000 تا شکایت توی سامانه 195 ثبت شده

مشکل پینگ به خیلی عوامل بستگی داره ، قبل از اینکه حرفی بزنی تحقیق کن ، اطلاعات غلط نده

من توی ساختمون نوساز زندگی میکنم ، فاصله خونه تا مرکز مخابراتی هم 300 متر نمیشه ، اگه مشکل اصلی پینگ از سیم کشی بود الان نباید پینگ بالای 180 باشه

اونایی که ناراضین یا رفتن یا اگه جای بهتری بود حتما میرفتن ، در ضمن کسی که هر دو رو با هم بخواد انتظار خیلی بالاییه ؟!

اسیاتک هم داره شبانه رو حذف میکنه ، توی سرویس هاش هم شبانه رایگان رو به بسته ویژه تغییر داده ، نگران اینم نباش

در ضمن هیچ ISP توی 24 ساعت سرویس رو جمع نمیکنه ، حالا رو چه حسابی داری میگی ،الله و اعلم

مشکل اینجاست شما ها رو طوری عادت دادن که به همه چیز قانع باشید

این پست خودت که آسیاتک رو پیشنهاد نمیدادی
یک-من صد و ده هزار نفر رو گفتم بخاطر اینکه بدونی جمعیت اون فروم 1 چند هزارم کاربرای اسیاتک هم نیست که شما میگی اکثریت،این رو برا شما گفتم اگه اکثریت کشور رو در نظر نگیریم شما باید از بیش از 55هزار نفر پرسیده باشی فقط تو کرج که بتونی اکثریت کاربرای کرج راضین یا نه ،حالا تو کل کشور این رقم میلیونی هست و شما میشه بگید چجوری این امار میلیونی رو بدست اوردید که به ضرس قاطع فکت ناراضیتی میدی
دوم اسیاتک پایه قدرت خودشو که شبانشه رو حذف نمیکنه بلکه تغییر حالت میرش و بسته ویژه همون شبانه هست
سوم ما تحقیقاتمونو کردیم از سن ما گذشته،تجهیزات قدیمی مخابرات عامل اصلی پینگه
چهارم پس جای بهتری نبوده که نرفتن
پنجم انتظار بالایی نیست ولی در وضعیت حال حاضر باید انتخاب کرد بین همینایی که هست
ششم اگه isp ای تخلیه نکرد با شکایت به 195 ظرف 24 ساعت تخلیه میکنه خودم اقدام کردم
بحث قناعت نیست من نیازم دانلوده سالی 3 ترا دارم دانلود میکنم و چیزی حدود 200 تومن میدم هیچ حجم اضافه ای هم نیازم نمیشه تو هر جایی هستم بدور از تعصب و با منطق نه با حرف سرسری و بدون تدبیر و با صحبتهای فکت گونه به هر کسی از isp های متفاوت سرویسهای مختلف پیشنهاد میدم
من بنا به نیاز پیشنهاد میدم
میگم مشکلات اسیاتک رو ،و خوبیاشو هم میگم
سعی کردم هیچ موفع صحبت فکت گونه نکنم
3.کمی مشکل پینگ (((چون اسیاتک سرویس دانلود هست و برای اون بهتره و به عنوان اکانت گیمینگ بقیه isp ها ریت دانلود رو کاهش میدن و باعث پایداری بهتر میشه و چون دانلود مهمتره تو اسیاتک برا همین برا گیم انلاین نباید سمت اسیاتک اومد)))
اگه هم خواستی بیای ماهی سه تومن بده بگیر سرویس کاهش پینگ بگیر

یک-من صد و ده هزار نفر رو گفتم بخاطر اینکه بدونی جمعیت اون فروم 1 چند هزارم کاربرای اسیاتک هم نیست که شما میگی اکثریت،این رو برا شما گفتم اگه اکثریت کشور رو در نظر نگیریم شما باید از بیش از 55هزار نفر پرسیده باشی فقط تو کرج که بتونی اکثریت کاربرای کرج راضین یا نه ،حالا تو کل کشور این رقم میلیونی هست و شما میشه بگید چجوری این امار میلیونی رو بدست اوردید که به ضرس قاطع فکت ناراضیتی میدی
دوم اسیاتک پایه قدرت خودشو که شبانشه رو حذف نمیکنه بلکه تغییر حالت میرش و بسته ویژه همون شبانه هست
سوم ما تحقیقاتمونو کردیم از سن ما گذشته،تجهیزات قدیمی مخابرات عامل اصلی پینگه
چهارم پس جای بهتری نبوده که نرفتن
پنجم انتظار بالایی نیست ولی در وضعیت حال حاضر باید انتخاب کرد بین همینایی که هست
ششم اگه isp ای تخلیه نکرد با شکایت به 195 ظرف 24 ساعت تخلیه میکنه خودم اقدام کردم
بحث قناعت نیست من نیازم دانلوده سالی 3 ترا دارم دانلود میکنم و چیزی حدود 200 تومن میدم هیچ حجم اضافه ای هم نیازم نمیشه تو هر جایی هستم بدور از تعصب و با منطق نه با حرف سرسری و بدون تدبیر و با صحبتهای فکت گونه به هر کسی از isp های متفاوت سرویسهای مختلف پیشنهاد میدم
من بنا به نیاز پیشنهاد میدم
میگم مشکلات اسیاتک رو ،و خوبیاشو هم میگم
سعی کردم هیچ موفع صحبت فکت گونه نکنم
3.کمی مشکل پینگ (((چون اسیاتک سرویس دانلود هست و برای اون بهتره و به عنوان اکانت گیمینگ بقیه isp ها ریت دانلود رو کاهش میدن و باعث پایداری بهتر میشه و چون دانلود مهمتره تو اسیاتک برا همین برا گیم انلاین نباید سمت اسیاتک اومد)))
اگه هم خواستی بیای ماهی سه تومن بده بگیر سرویس کاهش پینگ بگیر

تعداد مشترکش هر چقدر میخواد باشه ، آماری داری که بگه حالا هر تعداد راضین ؟ به خصوص گیمر ها ؟

اره آسیاتک خیلی کارش درسته ، همونطور که آپلود رایگان رو حذف کرد ، همونطور که خیلی از طرح ها حذف کرد ، همونطور که سرویس ها رو گرون کرد ، همون طور هم شبانه رو نگه میداره

خود همون 195 حداقل حداقل 24 ساعت زمان میبره تا جواب شکایت رو بده ، هر طور هم حساب کنی ، هیچ ISP توی 24 ساعت نمیاد تخلیه کنه ، نمیخواد چیزی رو بگی که از قبل میدونم

منطق ؟ کدوم منطق ؟ منطقی که میگه مشکل پینگ فقط از سیم کشی و مخابراته ؟! این منطق رو میگی ؟

حرف سرسری و بدون تدبیر هم به این میگن که به ملت بگی " هم خر میخوان هم خرما " به جای اینکه بگی حقشون هست

حداقل ادعای چیزی رو نکن که وجود نداره

حرف زدن بلد نیستی حداقل حرف نزدن رو که بلدی!

کلا همه چیز الکی هست ، همه چیز آبکی ، اون آمار ، اون پست هایی که ملت میزنن ، همه چیز دروغ و اشتباست ، همچین میگه زنده انگار اونایی که توی فروم پست گذاشتن آدم نبودن ، از کجا این منطق اوردی ؟!!

اگه قانع نبودی که نمیومدی بگی پینگ آسیاتک خیلی خوبه !! این اسمش چیه ؟؟!! اسمش تبلیغه !! یا معنی خوب بودن رو نمیفهمی یا بالا خونه رو اجاره دادی !!

اصلا هیچ شرکتی خوب نیست ، من اصلا در مورد خوب بودن هیچ شرکتی صحبت نکردم و نمیکنم ، اصلا تو چرا سنگ آسیاتک رو به سینه میزنی ؟!!

اصلا حرف من چیز دیگه ای بود باز طرف میاد از مرکز مخابراتی و منطقه و محله حرف میزنه ، خوشحالم که از اول تا اخر اصلا بحث اصلی رو نفهمیدی

با این دسته ادما از اول باید گفت تو درست میگی =D>
بببین بچه درست صحبت کن چیزی که تو میگی چرند گویی نه حرف زدن در جواب کسانی مثل تو باید گفت جواب ابلحان خاموشی است و در اخر اره تو راست میگی !!!!!!واقعا ادمهای کوته بینی مثل تو که باشن مملکت از اینه که هست هم بدتر میشه تو جز دهن بینی چیز دیگه ای حالیت نیست اینقدر اطلاعات کمه که نمیشه باهات بحث کرد اسیا تک اپلود به تنهایی حذف نکرده بخاطر بخشنامه 152 سازمان تنظیم مقررات همه شرکت ها اینکارو کردن اسیا شبانه حذف نکرده اینو میتونی از همون تاپیک 3000 صفحهای از دوستان بپرسی که پارس و اسیا هیچ کدوم بدون هیچ محدوددیت شبانه ارائه میدن پینگ اسیا تک من با سرورهای اروپا بین 90 تا 100 ( نه تنها من بلکه خواستی با اسکرین شات از نقاط مختلف ایران برات عکس میذارم ببینی که نگی اسیا تک کلا بده )همیشگی ثابته تو بعد از 8 سال سابقه مولتی پلیر نمیخواد به من کیفیت خوب نشون بدی من نگفتم اسیا تک بدون اشکال هست قطعا دارای اشکال هم هست مثل بقیبه اشون تو اگر حرف نزنی کسی نمگیه لالی !!!!!! حرف من در مورد بی اعتبار بودن اون تاپیک برای این هست که اکثریت قریب به اتفاق کاربرا حرفه ای از نت استفاده نمیکنند برای همینه که میگم اون فروم منبع استناد نیست حرف منو ظاهرا نمیفهمی که میگم بخاطر یک تاپیک راهنمایی اشتباه نکن با نظر قطعی نگو بده یا خوبه الان شیر فهم شدی

آخرین ویرایش:
این بحث ها دیگه از طرف من تموم شده هست ، هیچ سودی که نداره فقط باعث بی نظمی تاپیک میشه

بببین بچه درست صحبت کن چیزی که تو میگی چرند گویی نه حرف زدن در جواب کسانی مثل تو باید گفت جواب ابلحان خاموشی است و در اخر اره تو راست میگی !!!!!!واقعا ادمهای کوته بینی مثل تو که باشن مملکت از اینه که هست هم بدتر میشه تو جز دهن بینی چیز دیگه ای حالیت نیست اینقدر اطلاعات کمه که نمیشه باهات بحث کرد اسیا تک اپلود به تنهایی حذف نکرده بخاطر بخشنامه 152 سازمان تنظیم مقررات همه شرکت ها اینکارو کردن اسیا شبانه حذف نکرده اینو میتونی از همون تاپیک 3000 صفحهای از دوستان بپرسی که پارس و اسیا هیچ کدوم بدون هیچ محدوددیت شبانه ارائه میدن پینگ اسیا تک من با سرورهای اروپا بین 90 تا 100 ( نه تنها من بلکه خواستی با اسکرین شات از نقاط مختلف ایران برات عکس میذارم ببینی که نگی اسیا تک کلا بده )همیشگی ثابته تو بعد از 8 سال سابقه مولتی پلیر نمیخواد به من کیفیت خوب نشون بدی من نگفتم اسیا تک بدون اشکال هست قطعا دارای اشکال هم هست مثل بقیبه اشون تو اگر حرف نزنی کسی نمگیه لالی !!!!!! حرف من در مورد بی اعتبار بودن اون تاپیک برای این هست که اکثریت قریب به اتفاق کاربرا حرفه ای از نت استفاده نمیکنند برای همینه که میگم اون فروم منبع استناد نیست حرف منو ظاهرا نمیفهمی که میگم بخاطر یک تاپیک راهنمایی اشتباه نکن با نظر قطعی نگو بده یا خوبه الان شیر فهم شدی

چی شد جوابتو نمیدم ؟! حتی واسه حرف خودت هم ارزش قائل نیستی ! چه انتظاری از بقیه داری !!

ادمایی پرادعایی مثل تو فقط میتونن اینقدر واسه مشکلات این ISP ها بهانه بیارن ، درک اینو نداری که اینا همش باند بازی و مافیاست ، همه با هم فقط تلاش میکنن جیب کاربر رو خالی کنن ، حالا طرف اومده میگه تقصیر سازمان تنظیم مقررات هست ، طفلکی آسیاتک اصلا هیچ نقشی نداره

کی گفت آسیاتک شبانه رو حذف کرده ؟ حتی سواد خوندن فعل ها رو نداری ؟ یعنی تا این حد ؟=))

8 سال که سهل ، 100 سال دیگه هم بگذره معنی کیفیت رو نمیفهمی ، اگه واست خوبه ، مبارکت باشه

بچه به امثال تو میگن که با اینکه میدونید حقیقت چیزه دیگست ولی فقط از رو لج بازی حرف خودت رو میزنی

خدا رو شکر این گزینه Ignore هست ، حیف وقت که صرف همچین ادمایی کرد

اینم نمونه پستهات که به بقیه نشون بده چقدر تناقض توی حرفات هست

چند روزی هست که با اسیا تک بعنی 15 دقیقه نمیشه بازی کرد یکسره قطع میشه از طرف من همه چی اکی اما معلوم نیست چه گندی دارند میزنند جالب اینه که اگر زنگ بزنی بهشون اندازه یک خر حالیشون نیست همیشه میگن همه چی اکی هست من به دوستان پیشنهاد میکنم وقتی انطور مشکلات دارن که میدونند مشکل از خودشون نیست
دوستان عزیز همین الان متوجه شدم که از فردا اسیا تک میخواد اپلود فری بر داره و اپلود را هم مثل دانلود محاسبه کنه که این برای ماهایی که بازی انلاین انجام میدیدم یعنی دوبرابر شدن هزینه لطفا سریعا اعتراض کنید هم کانال هم بخش انتقادات یا هر راه دیگه که میتونید ادرس تلگرام من میدارم کسی خواست سایت خود اسیا تک یا تلفن 1544 هم هست
سلام ای اس پی چیه >>؟؟؟ من دقیقا چند وقته این مشکل پیدا کردم پینگ اکیه یکدفعه میره بالا لگ بدجور میگیرم بعضی وقتها میاد پایین بعضی اوقات هم دیسکانکت میشه واقعا رو مخه اکثر اوقات شب بیشتر میشه این مسله من اسیا تک دارم

آخرین ویرایش:
چی شد جوابتو نمیدم ؟! حتی واسه حرف خودت هم ارزش قائل نیستی ! چه انتظاری از بقیه داری !!

ادمایی پرادعایی مثل تو فقط میتونن اینقدر واسه مشکلات این ISP ها بهانه بیارن ، درک اینو نداری که اینا همش باند بازی و مافیاست ، همه با هم فقط تلاش میکنن جیب کاربر رو خالی کنن ، حالا طرف اومده میگه تقصیر سازمان تنظیم مقررات هست ، طفلکی آسیاتک اصلا هیچ نقشی نداره

کی گفت آسیاتک شبانه رو حذف کرده ؟ حتی سواد خوندن فعل ها رو نداری ؟ یعنی تا این حد ؟=))

8 سال که سهل ، 100 سال دیگه هم بگذره معنی کیفیت رو نمیفهمی ، اگه واست خوبه ، مبارکت باشه

بچه به امثال تو میگن که با اینکه میدونید حقیقت چیزه دیگست ولی فقط از رو لج بازی حرف خودت رو میزنی

خدا رو شکر این گزینه Ignore هست ، حیف وقت که صرف همچین ادمایی کرد

اینم نمونه پستهات که به بقیه نشون بده چقدر تناقض توی حرفات هست
خدایییش خیلی ابلحی این پست چی رو ثابت میکنه وقتی این مصوبه اجرا شد برای اولین بار خود من اعتراض کردم اونموقعی که ادمهای ساده لوح بد بینی مثل تو تو خواب بودن تو اصلا نمیفهمیدی چه اتفاقی داره میفته اصلا حالیت نبود و الان نیست متاسفم برات فقط حاشیه میسازی یک کلمه اشتباه کردم خیلی خوبه برات وقتی چیزی نمیدونی برای بقیه نسخه نپیچ لجبازی حدی داره همون اول اگر فهمشو داشتی میفهمیدی که هیچ شرکتی اینتر نت قطعا خوب یا بد وجود نداره کاش اینقدر شعور داشتی که اینو بفهمی و تصعبی به این قضیه نگاه نکنی نقل قول که اوردی بیشتر حرف منو ثابت میکنه که از تو که فقط بلدی نوشته فروم بخونی نتیجه بگیری من عمل کردم اطلاع رسانی کردم و بمحض اینکه دچار مشکل شدم بجای خاله زنک بازی مثل تو ار بقیه خواستم تجربه اشون اشتراک بذارن

@majidazad
بحث رو ادامه ندید بحث بی فایده ای هست
ایشون میگه اکثریت ناراضی هستن من میگم با اکثریت صحبت کردید ناراضی بودن
میگه شما صحبت کردید راضی بودن
فکت رو ایشون اعلام میکنن بعد منتظره من ناقض حرفشونو بیارم تو یه جامعه اماری چند میلیونی

دوستان سلام به همه به هیچ عنوان بسته گیمینگ پارس آنلاین خرید نکنید
طی 2 روز تست من از این بسته متوجه شدم از حجمم کم میکنه ! سیستمشون باگ داره شدید
من وای فای مودمو خاموش کردم مودمو روشن خاموش کردم حجممو یادداشت کردم رفتم 2 ساعت بازی کردم 100 مگابایت از بسته نامحدود گیمینگ مثلا! از حجمم کم کرده حالا خدا میدونه تو این چند ساعت و 1 ماه استفاده از این بسته که نامحدود نیست اسمشو گذاشتن نامحدود از حجم من کم
کرده پوله دو تا بسته دادم که از حجمم کم نکنن باز دیدم داره کم میکنه تماس گرفتم با پشتیبانی با بخش فنی دست آخر گفتن اولویت بندی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! منو میگی ؟!!!! گفتم یعنی چی ؟ جواب درست ندادن فقط میگن باشه پیگیری میکنم الان 195 هم شکایت کردم هر چند که تاثیری نداره
دوستان بازیهایی هم که پشتیبانی میکنه خنده داره بازیای موبایل اومده تو لیست PS4 !!!! و بازیای قدیمی پشتیبانی میکنه اما از حجمتونم کم میکنه چه نامحدودیه من نمیدونم دیگه غلط بکنم این بسته گیمینگو بخرم مثلا بتلفیلد 1 که یه دنیا و خودمون داریم میریم تو لییستشون نیست بتلفیلد چندین ساله پیش تو لیستشونه نوشته کالاف دیوتی یعنی چی کدوم نسخشو ننوشته یعنی خیلی خنده داره پول مفت میگیرن از مردم
بازیه دستینی 2 نیست بتلفیلد 1 نیست از حجمتونم کم میکنه این بسته ی انرژی شون
وظیفه خودم دونستم که گیمرم اطلاع بدم همه دوستانم حجم بخرین خیلی به صرفه تره البته اونم حجم خوریو بگذریم .... به بقیه دوستانتونم هم بگید. یا علی

من وای فای مودمو خاموش کردم مودمو روشن خاموش کردم حجممو یادداشت کردم رفتم 2 ساعت بازی کردم 100 مگابایت از بسته نامحدود گیمینگ مثلا! از حجمم کم کرده حالا خدا میدونه تو این چند ساعت و 1 ماه استفاده از این بسته که نامحدود نیست اسمشو گذاشتن نامحدود از حجم من کم
کرده پوله دو تا بسته دادم که از حجمم کم نکنن باز دیدم داره کم میکنه تماس گرفتم با پشتیبانی با بخش فنی دست آخر گفتن اولویت بندی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! منو میگی ؟!!!! گفتم یعنی چی ؟ جواب درست ندادن فقط میگن باشه پیگیری میکنم الان 195 هم شکایت کردم هر چند که تاثیری نداره
دوستان بازیهایی هم که پشتیبانی میکنه خنده داره بازیای موبایل اومده تو لیست PS4 !!!! و بازیای قدیمی پشتیبانی میکنه اما از حجمتونم کم میکنه چه نامحدودیه من نمیدونم دیگه غلط بکنم این بسته گیمینگو بخرم مثلا بتلفیلد 1 که یه دنیا و خودمون داریم میریم تو لییستشون نیست بتلفیلد چندین ساله پیش تو لیستشونه نوشته کالاف دیوتی یعنی چی کدوم نسخشو ننوشته یعنی خیلی خنده داره پول مفت میگیرن از مردم
وظیفه خودم دونستم که گیمرم اطلاع بدم همه دوستانم حجم بخرین خیلی به صرفه تره البته اونم حجم خوریو بگذریم .... به بقیه دوستانتونم هم بگید. یا علی
من شاتلم و خبری از بقیه isp ها ندارم ولی خواستم ازت تشکر کنم که سعی داری بقیه بچه ها رو آگاه کنی که سرشون کلاه نره.درود بر شرفت

• Like
Reactions: hrdpc1
اره اون لیست گیمی که دادن واقعا مسخره است جالب تر اینه که چنتا بازی قدیمی که کمتر الان بازی میکنند گداشته و قسمت جالبترش اینهکه علاوه بر او لیست مسخره یک قسمتش نوشته xbox one game که کل لیست دادنشو میبره زیرسوال این یعنی باید همه گیم ها ایکس باکس وان ساپرت کنه که حالا با گزارشی که دوستمون دادن مشخصه که موجودیت و کاربرد بسته گیمش زیر سواله!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or