دروددوستانی که اسیا تک دارن کسی نامحدود نقره ای شو استفاده کرده ؟ یه توضیحی میدین که چه جوره راضی هستین ؟ وقتی 36 گیگ تموم میشه سرعت چه قدر میشه ؟موقع فعال سازی پروفایل گیمینگ پینگتون چه قدر کاهش پیدا کرد ؟در کل نظرتون در مورد اسیا تک چیه ؟
-پارس انلاین هم تعرفه یک هفته 20 گیگ گزاشته بود تو این سرویس ها جدیدش ورداشته مثل اینکه ! تو پنل دوستان هم نیست ؟
عزیز سرویس های نامحدود شاتل چه جور هستن ؟ وقتی حداقل حجم تموم میشه سرعت به چند میرسه ؟
پروفایل گیمینگ هم فعال کردین تو پینگ تاثیر داشت ؟
کسی در جریان هست سرویس های بازی کامپیوتر هم به خوبی تشخیص میده یا نه ؟ اورجین و استیم اینا...حجم 20 گیگ آپدیت هم که ورداشتن !اشک شوق منو پارس آنلاین در اورد نامحدود 1 ماه بازی کن بدون اینکه از حجمت کم بشه 40 تومن !!!!!! عالیه + 20 گیگم آپدیت میتونی انجام بدی بازیهاتو سرور سونی تشخیص میده سرویس جدیدشون به نام انرژی عالیه شکر خدا
چرت گفتن من آسیاتک شبانه رایگان دارمامروز با واحد فروش صحبت کردم گفت کل ایران شبانه رایگان رو برداشتن؟ چرت گفت یا واقعا اینطوره؟
در مورد این بسته فقط حواستون باشه که بازی مورد نظرتون رو پشتیبانی کنه. این لیست بازی هایی هست که پشتیبانی میکنهاشک شوق منو پارس آنلاین در اورد نامحدود 1 ماه بازی کن بدون اینکه از حجمت کم بشه 40 تومن !!!!!! عالیه + 20 گیگم آپدیت میتونی انجام بدی بازیهاتو سرور سونی تشخیص میده سرویس جدیدشون به نام انرژی عالیه شکر خدا
کشته منو با اون gta saدر مورد این بسته فقط حواستون باشه که بازی مورد نظرتون رو پشتیبانی کنه. این لیست بازی هایی هست که پشتیبانی میکنه
لیست بازی ها | پارس آنلاین
من پارس آنلاینم هنوز هم شبانه دارم اتفاقا همین دیروز هم تمدید کردم.امروز که خواستم یه سرویس جدید از صبانت بگیرم دیدم همهی سرویسها شبانهی رایگانشون رو برداشتن. درصورتیکه سالها بود با این صبانت شبانه رایگان داشتم. بعد یه سرچ زدم دیدم نوشته پارس آنلاین و صبانت شبانههاشون رو جمع کردن. دوستانی که از بقیهی ISPها مثل پارس آنلاین استفاده میکنن هنوز هم شبانه رایگان دارن یا نه؟ همهی شبانهها برداشته شد؟ بدون شبانه که بدبختیه.
اونی که این لیستو نوشته هیچ درکی از بازی نداشته!کشته منو با اون gta sa