zilyzal
کاربر سایت
ظاهرا دیگه تمام سرویس دهنده ها نت شبانرو حذف کردن یه سریا هم مثل اسیاتک زرنگی کردن اسمشو به بسته ویژه تغییر دادن ملت اشتباها بخرن و بعد از اینکه دیدن حجمشون سریع تموم شد مجبورشن دوباره حجم بخرن
نت منم حدود 1 ماه دیگه زمانش تموم میشه با اینکه پینگ فوق العاده ای میده ولی مجبورم عوضش کنم شبانه رایگان رو حذف کردن حجم هم گرون میفروشن
الان بین سرویس دهنده ها کدومشون حجم های زمان دار یا همون بسته های فشفشه دارن؟ های وب بسته های حجمی خوبی داره 50گیگ یک ماهه 30ت ولی خود سرویسای حجمیش سرعت ثابت ندارن همرو زده از 1 تا 16مگ معلوم نیست فقط رو 1مگ هست یا بالاتره اینجا که 2تا16 گرفتم فقط 2مگه یک کیلوبایت هم بالاتر نمیره
بقیه سایتا مثل شاتل و اسیاتک توی خود سایتشون چیزی نزدن کسایی که سرویس میگیرن و به پنل دسترسی دارن چنین بسته هایی رو ارائه میدن؟ اگر ارائه میدن لیستش رو بذارید.
نت منم حدود 1 ماه دیگه زمانش تموم میشه با اینکه پینگ فوق العاده ای میده ولی مجبورم عوضش کنم شبانه رایگان رو حذف کردن حجم هم گرون میفروشن
الان بین سرویس دهنده ها کدومشون حجم های زمان دار یا همون بسته های فشفشه دارن؟ های وب بسته های حجمی خوبی داره 50گیگ یک ماهه 30ت ولی خود سرویسای حجمیش سرعت ثابت ندارن همرو زده از 1 تا 16مگ معلوم نیست فقط رو 1مگ هست یا بالاتره اینجا که 2تا16 گرفتم فقط 2مگه یک کیلوبایت هم بالاتر نمیره
بقیه سایتا مثل شاتل و اسیاتک توی خود سایتشون چیزی نزدن کسایی که سرویس میگیرن و به پنل دسترسی دارن چنین بسته هایی رو ارائه میدن؟ اگر ارائه میدن لیستش رو بذارید.
همه سرویس دهنده ها نت شبانشون رو حذف کردن اسیاتک هم تغییرش داده به بسته ویژه و 5گیگ ترافیک بین الملل 10گیگ ترافیک داخلی بهتون میده که بعد از تموم شدنش حجم خودتون کم میشه (پستای بالارو چک کنید)سلام، توی تهران کدوم آی اس پی رو پیشنهاد میکنین الان؟ نظر خودم بیشتر روی های وب و شاتل هست اما نمیدونم توی تهران چطوره سرویس دهیشون. اینجا اسیاتک دارم نسبتا راضیم، شبا رایگان 2 الی هشتش راحت 5-6 گیگ دانلود میکردم با یه سرویس 30-40 تومنیش، دنبال یه ای اس پی هستم که همچین سرویس داشته باشه، یعنی یه سرویس محدود سریع داشته باشه که رایگان شبانه هم داشته باشه و بتونم راحت دانلود کنم شبا، و روزا هم باهاش کار کنم، + یه چیزایی مثل فشفشه یا گیگ باکس داشته باشه که بتونم 50 گیگی رو ارزون بخرم برای هر ماه.