GameMasterr
کاربر سایت
پارس آنلاین و شاتل خوبن برای گیم . آسیاتک و صبانت هم همینطور ولی بستگی دارند به ... .دوستان کسی تو مراغه پارس آنلاین داره ؟
دوستان یه کمکی میکنید در مورد انتخاب اینترنت ؟ الان های وب دارم ولی پینگش زیاد جالب نیست !
دنبال یه شرکتم با خارج پینگ خوب بده ! حجم ماهانه حد اقل 40 گیگی بشه جور کرد ! هزینه ماهیانه هم دورو بر 60 تومن.
های وب حجمش خیلی ارزونه ولی پروفایل گیمینگ نداره !
شنیدم اسیا تک هم سرویسی مثل فشفشه داره ولی تو سایتش نبود درسته ؟
افتضاحه، افتضاح. در بهترین حالت ممکن یه کپ 100 گیگی می زنن بعدش سرعت می ره 128 می شه پدرمونو در میارن. اصلا چیز خوبی نیست این آمریکایی ها از کپ 1 ترابایتی کامکست می نالن، ما باید چی بگیم؟ هر چند از همون اول Net Neutrality نداشتیم توی ایران ولی این "طرح دیدن ویدیو" و ... هنوز اوضاع رو دارن بدتر می کننوزیر ارتباطات زمان اجرایی شدن عرضهی اینترنت نامحدود را اعلام کرد - زومیت
این وزیر کارش بد نبوده خیلی ولی حس می کنم میزنن می ترکونن اینترنتو
سلام
دوستان ما تلفن گرفتیم متاسفانه یا خوشبختانه فیبر نوریه
و تانومائه چیه از اونا هم ساپورت نمیکنه
میخواستم 16 مگ مخابرات رو فیبر نوری بگیرم میخواستم ببینم کسی راضی هست اصلا از سرویس های حجمی مخابرات
چون فیبر هم هست فقط از مخابرات میتونم بگیرم
من نزدیک به 8 سال کاربر شاتل بودم و قبل از اونم 2 سال کاربر همیارنت. با جابجایی خونه دقیقاً مشکل شما رو داشتم و فقط مخابرات و آسیاتک بهم سرویس میدادن. با توجه به اینکه هنوز هیچ کسی رو ندیدم که از آسیاتک راضی باشه، سرویس 8 مگابیت (1مگابایت) مخابرات رو گرفتم و کاملاً راضیم (فکر کنم اسمش یاقوت یا همچین چیزیه). تو چهار ماهی که داشتم فقط یه بار قطعی داشته (حدود 3 ساعت از طرفای 8 صبح تا 11 قطع بود)سلام
دوستان ما تلفن گرفتیم متاسفانه یا خوشبختانه فیبر نوریه
و تانومائه چیه از اونا هم ساپورت نمیکنه
میخواستم 16 مگ مخابرات رو فیبر نوری بگیرم میخواستم ببینم کسی راضی هست اصلا از سرویس های حجمی مخابرات
چون فیبر هم هست فقط از مخابرات میتونم بگیرم
مطمینید پارس انلاین همین کارو میکنه ؟داستان این پروفایل گیم از این قراره که ما در تکنولوژی ADSL دو نوع Mode داریم: Interleave و Fast
مد Interleave در حقیقت برای خط های با نویز بالا هست که با مرتب سازی بیت ها قبل از ارسال باعث میشه هرگونه ارور احتمالی در ارسال بیت ها شناسایی و تصحییح بشه اما در مد Fast این اتفاق نمیفته. نتیجه این کار اینه که در مد Interleave کشش خط یا حداکثر سرعت قابل ارائه روی خط به میزان قابل توجهی افزایش پیدا میکنه اما اینکار به قیمت افزایش زمان رسیدن بیت ها که همون پینگ هست تموم میشه. اما در مد Fast چون این کار انجام نمیشه کشش خط پایین تر و پینگ کمتر هست.
پس به طور خلاصه مد Interleave : سرعت بالاتر و پینگ بالاتر
مد Fast : سرعت کمتر و پینگ کمتر
مثلا اگر شما یک خط عالی داشته باشی رو مد Interleave راحت تا 16 مگابیت سرعت میگیری اما این مقدار در مد Fast به حدود 9 الی 12 مگابیت کاهش پیدا میکنه
حالا بعضی شرکت ها این قرار دادن خط روی مد Fast رو اسمش رو گذاشتن پروفایل گیم که یه چیز من درآوردی هست و همچین چیزی در واقعیت وجود نداره!
اکر پشتیبان ISP تون سواد کافی داشته باشه و بهش بگید که مد ADSL رو براتون بزاره روی Fast میشه دقیقا همون پروفایل گیم.
آره همینهمطمینید پارس انلاین همین کارو میکنه ؟
من از های وب نت دارم زنگ زدم که این کار رو انجام بدن گفتن که امکانش نیستpath mode ماله کله شرکته ! نمیتونیم که کل شرکتو عوض کنیم ! چی کار میتونم کنم پشتیبانی های وب پینگمو کم کنه ؟