بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

5016434019.png

اینم سرعتمه. سرویسم 8 مگ محدوده. قول 16 مگ تا پایان سال بهم دادن. در واقع محدودیتی از طرف من برای سرعت دانلود نیست. با این سیگنال من تا 40-45 مگ جواب میده. محدودیت سرعت از ISP هست که تا عید 16 میشه.

- - -ویرایش - - -

منظورتو نفهمیدم. چه پورت هایی رو میگی. اینترنت من تمام پورت هاش بازه.

مثلا رو كنسول ايكس باكس وان ميتوني فيفا تو سيزن حريف پيدا كني؟ (فقط پارس آنلاين ميتونه تا اونجا كه من خبر دارم)
من قبلا از سيستك سرويس مي گرفتم ولي به شدت نوسان داشت (حدود يك سال پيش) الان پتياك دارم، ولي پورتهاش بسته هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

مثلا رو كنسول ايكس باكس وان ميتوني فيفا تو سيزن حريف پيدا كني؟ (فقط پارس آنلاين ميتونه تا اونجا كه من خبر دارم)
من قبلا از سيستك سرويس مي گرفتم ولي به شدت نوسان داشت (حدود يك سال پيش) الان پتياك دارم، ولي پورتهاش بسته هست

Sent from my iPhone using Tapatalk
آره مشکل خاصی نیست. تمام پورت ها بازن. من نوسان ندارم.

5016434019.png

اینم سرعتمه. سرویسم 8 مگ محدوده. قول 16 مگ تا پایان سال بهم دادن. در واقع محدودیتی از طرف من برای سرعت دانلود نیست. با این سیگنال من تا 40-45 مگ جواب میده. محدودیت سرعت از ISP هست که تا عید 16 میشه.

- - -ویرایش - - -

منظورتو نفهمیدم. چه پورت هایی رو میگی. اینترنت من تمام پورت هاش بازه.
اینجوری باشه که خیلی خوبه :D

شاتل هم داره ولی من شهرستان هستم فقط یه ISPسرویس وایرلس ارائه میده که قیمتاش وحشتناکه شبانه رایگان هم نداره
شاتل خودش وایرلس نداره. یه شرکتی به نام آفاق نت بوده که داشته ورشکسته میشده شاتل خیلی ارزون اونو میخره و از دکل های اون استفاده میکنن وایرلس میدن. اسم دکل هاش هم هنوز آفاق نته. خیلی هم آشغاله.

سلام دوستان
من مي خواستم از شركت پتياك اينترنت پوينت تو پوينت بگيرم،مي خواستم بدونم كه كسي تجربه اي ازشون داره يا نه؟از لحاظ سرعت چطوره؟
متاسفانه امكان گرفتن اينترنت روي خط تلفن نيست چون خط ها فيبر هست و بايد از محابرات نت گرفت كه الان از مخابرات اينترنت دارم خيلي اوضاع خرابه
مي خوام سرويس پيونت تو پوينت بگيرم و بهترين شركتي كه به نظرم پيدا كردم همين پتياك بود
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون

سلام

میخام سرویس نامحدود شاتل بگیرم،سرعت 3MB . پینگ این شرکت خوبه؟ این نامحدودش مشکلی ایجاد نمیکنه؟ سرویس گیمینگش چه طوره؟

ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا یه راهنمایی بکنید
کدوم شرکت برای انجام بازیهای اینترنتی بهتره؟
وایرلس بگیریم یا ای دی اس ال؟
پتیاک چطوره؟

آخرین ویرایش:
سلام

میخام سرویس نامحدود شاتل بگیرم،سرعت 3MB . پینگ این شرکت خوبه؟ این نامحدودش مشکلی ایجاد نمیکنه؟ سرویس گیمینگش چه طوره؟

ممنون
سلام
پینگ این شرکت چند وقتی بود بالا پایین زیاد داشت اما الان خیلی خوب شده راحت زیر 100 میده از گوگل نامحدودش چرا بعد از مصرف زیاد سرعتت کم میشه باید سرویس ارتقا بدی تا سرعتت عادی بشه وایرلس سرویس گیمینگ نداره
دوستان لطفا یه راهنمایی بکنید
کدوم شرکت برای انجام بازیهای اینترنتی بهتره؟
وایرلس بگیریم یا ای دی اس ال؟
پتیاک چطوره؟
من مدت ها بود adsl داشتم بار ها isp عوض کردم اما بعد از این که وایرلس گرفتم کلا خودمو از adsl راحت کردم مشخصا وایرلس بهترین انتخابه چه برای گیمینگ چه برای کارای دیگه ببین کجا بهت میتونن سرویس وایرلس بدن ارزش هزینه اولیه رو داره راستی برای این سرویس باید حداقل 3 طبقه داشته باشین

سلام
پینگ این شرکت چند وقتی بود بالا پایین زیاد داشت اما الان خیلی خوب شده راحت زیر 100 میده از گوگل نامحدودش چرا بعد از مصرف زیاد سرعتت کم میشه باید سرویس ارتقا بدی تا سرعتت عادی بشه وایرلس سرویس گیمینگ نداره

ممنون بایت جوابت

فقط من می خواستم بدونم این محدودیت سرعت از چقدر شروع میشه؟ این لیست تعرفه های نامحدود شاتل :

الان مثلا برای آرت 4 ، از 22گیگ بیشتر دانلود کنم میرم تو محدودیت سرعت؟ نوشته حداقل ، نباید حداکثر باشه؟ :-s

ممنون بایت جوابت

فقط من می خواستم بدونم این محدودیت سرعت از چقدر شروع میشه؟ این لیست تعرفه های نامحدود شاتل :

الان مثلا برای آرت 4 ، از 22گیگ بیشتر دانلود کنم میرم تو محدودیت سرعت؟ نوشته حداقل ، نباید حداکثر باشه؟ :-s
والا این حداقل رو نوشته یعنی بیشتر از این میتونی مصرف کنی من به شما پیشنهاد میکنم برید سرویس art1 بخرید هر موقع سرعت شما محدود شد ارتقای سرویس بدید به art2
حالا این ارتقای سرویس چطوری کار میکنه ؟! مثلا شما میای 28 تومن دادی برا ارت 1 که 30 روزم از دوره شما باقی مونده باشه شما میای مابقی پول رو برای ارتقا به ارت 2 واریز میکنید یعنی شما 8 تومن برای ارتقا واریز میکنید حالا هر چقدر اینترنتتون زمانش کمتر باشه یعنی مثلا 15 روز مونده باشه این هزینه میشه دور و ور 5 تومن من هر موقع سرعت اینترنتم کم میشه اینکارو میکنم با همین روش ماهانه بالای 100 گیگ مصرف میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or