Meelfee
کاربر سایت
دوست من مخابرات داره منظقه پونک پینگ 4.2.2.4ش همیشه 102ه.مخابرات دارم و دو روزه 24 ساعت پینگم با 4224 روی 130 قفل شده!دارم خواب میبینم یعنی؟
![]()
دوست من مخابرات داره منظقه پونک پینگ 4.2.2.4ش همیشه 102ه.مخابرات دارم و دو روزه 24 ساعت پینگم با 4224 روی 130 قفل شده!دارم خواب میبینم یعنی؟
![]()
من 2 ماهه وایرلس دارم و هر روز با پینگ 120-104 دارم با X1 و PS4 خیلی راحت بازی میکنم .....کسایی که اینترنت وایرلس رو اینجا تبلیغ میکنند متاسفانه کنسول ندارند اگه کسی وایرلس داره و با کنسول نسل هشتمی تست کرده و nat type 2گرفته اینجا با مدرک اعلام کنه چون به احتمال بسیار زیاد با این نوع اینترنت نمیتونید انلاین بازی کنید
nat typeشما چی هست یه عکس از بخش تست PS4میزاری؟چون خودم تو فکرم هست بگیریممن 2 ماهه وایرلس دارم و هر روز با پینگ 120-104 دارم با X1 و PS4 خیلی راحت بازی میکنم .....
عالیه،اما سرعت آپلودت خیلی پایینه اگه از 8.8.8.8استفاده کنی احتمال بسیاز زیاد درست میشه
کسایی که اینترنت وایرلس رو اینجا تبلیغ میکنند متاسفانه کنسول ندارند اگه کسی وایرلس داره و با کنسول نسل هشتمی تست کرده و nat type 2گرفته اینجا با مدرک اعلام کنه چون به احتمال بسیار زیاد با این نوع اینترنت نمیتونید انلاین بازی کنید
دقیقا منم از آواگستر وایرلس گرفتم و تو تست پی اس 4 به نت تایپ نرسیده failed میده!کسایی که اینترنت وایرلس رو اینجا تبلیغ میکنند متاسفانه کنسول ندارند اگه کسی وایرلس داره و با کنسول نسل هشتمی تست کرده و nat type 2گرفته اینجا با مدرک اعلام کنه چون به احتمال بسیار زیاد با این نوع اینترنت نمیتونید انلاین بازی کنید
اینترنت وایرلس سیستک منطقه شهرک غرب همین لان یهویی :dدوستان الان بهترین پینگ رو طرفای ونک کدوم ISP میده؟![]()
ISP هست طرح شبانه داشته باشه؟
الان این وایرلس سرعت آپلودش چقدر هست؟یکی از دوستان از تست بر رویps4عکس گذاشته بود سرعت آپش 20کیلوبایت بوداینترنت وایرلس سیستک منطقه شهرک غرب همین لان یهویی :d
معمولا پکت لاس 0% هست و پینگ خیلی پایین. اکثر نقاط تهران به همین خوبی سرویس میدن.
![]()
اینترنت وایرلس سیستک منطقه شهرک غرب همین لان یهویی :d
معمولا پکت لاس 0% هست و پینگ خیلی پایین. اکثر نقاط تهران به همین خوبی سرویس میدن.
![]()
الان این وایرلس سرعت آپلودش چقدر هست؟یکی از دوستان از تست بر رویps4عکس گذاشته بود سرعت آپش 20کیلوبایت بود
منظورتو نفهمیدم. چه پورت هایی رو میگی. اینترنت من تمام پورت هاش بازه.پورت های مثل پارس آنلاین باز هست یا بسته ست؟