بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کرمانشاه-حسابگر
مال شمام سرعتش پایینه؟

بله سرعتم کمه به علت packet loss شدید که ایجاد شده

- - -ویرایش - - -

کسی از پارس انلاین نداره به ما بگه اونا هم همین مشکل رو دارن یا نه ؟؟؟؟ پارس انلاین هم افت سرعت و PACKET LOSS شدید داره اخیرا ؟

- - -ویرایش - - -

کسی از پارس انلاین نداره به ما بگه اونا هم همین مشکل رو دارن یا نه ؟؟؟؟ پارس انلاین هم افت سرعت و PACKET LOSS شدید داره اخیرا ؟

از کجا میشه فهمید packet lossداره ؟

- - -ویرایش - - -

مال من خطم رانژه شده اما هنوز وصل نشده فردا وصل شد ميگم چطوره وضعش

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

از کجا میشه فهمید packet lossداره ؟

CMD رو باز کنید و بنویسید ping google.com -t و بعد از 20 تا پینگ cntrl+c رو بزنید و مینویسه میزان packet loss رو

مال من خطم رانژه شده اما هنوز وصل نشده فردا وصل شد ميگم چطوره وضعش

چی شد ایا راضی هستید؟ از پارس انلاین گرفتید ؟ packet loss داشتید تا الان ؟ ( یعنی تو CMD بزنید Ping google.com -t و بعد از 20-30 تا ببینید در طول روز packet loss دارید ؟ )

CMD رو باز کنید و بنویسید ping google.com -t و بعد از 20 تا پینگ cntrl+c رو بزنید و مینویسه میزان packet loss رو

چی شد ایا راضی هستید؟ از پارس انلاین گرفتید ؟ packet loss داشتید تا الان ؟ ( یعنی تو CMD بزنید Ping google.com -t و بعد از 20-30 تا ببینید در طول روز packet loss دارید ؟ )

سرويس منم وصل شد
خط رو ٩ مگ بستن و سرعت دانلود هم حدود ٩٠٠ تا ١ مگه با idm...
اپلود هم ١ مگ بستن
پينگ هم با ٨.٨.٨.٨ حدود ١٣٠ تا ١٦٠
فوق العاده با كيفيت و استيبله...

چیشده تازگیا با قندشکن هم نمیشه رفت ؟؟!
مشکل از قندشکن منه یا نه ؟

- - -ویرایش - - -

به حول و قوه ی الهی پینگ ما هم رفت بالای 300
viewer.php
[/URL][/IMG]

سرويس منم وصل شد
خط رو ٩ مگ بستن و سرعت دانلود هم حدود ٩٠٠ تا ١ مگه با idm...
اپلود هم ١ مگ بستن
پينگ هم با ٨.٨.٨.٨ حدود ١٣٠ تا ١٦٠
فوق العاده با كيفيت و استيبله...

پارس انلاین بودید دیگه ؟ چه سرعتی خریداری کردید؟ اگه واستون packet loss ( یا همون افت سرعت ) ایجاد شد ما رو هم خبر کنید

آخرین ویرایش:
پارس انلاین بودید دیگه ؟ چه سرعتی خریداری کردید؟ اگه واستون packet loss ( یا همون افت سرعت ) ایجاد شد ما رو هم خبر کنید

بله...٢ مگ خريدم اما امروز خطو تا ١٣ مگ بردن بالا گفتن ديگ بيشتر نميكشه

یه دو سه هفته اس زنگ میزنم شاتل تلفن گویاش میگه سرویس من خارج از شبکه شاتل دچار افت سرعت شده
عادی شده کلا . یه روز کامپوتر رو روشن کنم پکت لاس نداشته باشم تعجب میکنم.

دوستان خط من فیبر نوریه
سرویس الانم مخابرات ۵۱۲ نا محدود که سرعت دانلود بالای ۳۰ نمیاد! مشکل پینگ دارم از هیچ شرکت دیگه هم نمی تونم سرویسی بگیرم چون فیبر نوریه (به گفته خودشون)
چیکار کنم واقعا کلافه شدم یکی راهنمایی کنه :(

همه اماده باش تغيير در راه است - ايرانيان نت -اپراتور چهارم - سرعت ٢٠ مگ تا ١٠ گيگ - كرج شروع به واگذاري شده - تهران تا اخر امسال تكميل ميشه و از بعد از نمايشگاه تلكام ٢٠١٥ شروع به واگذاري كرده - روي بستر فيبر نوري فقط سرعت ٢٠ مگ به بالا ميده كاربرا رقابت با مخابرات! - قيمت دولتي - بقيه isp ها فكري هم به حال خودشون حتما انجام بدن كسي سمت شرق نيرو هوايي هست ثبت نام كنه زودتر به ما بدن:d موفق باشين iHamid4Wizard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or