بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

16 مگ نمیده. زر مفته. با بهونه ی خطتت نمیکشه و قطع و وصل میشه نهایت 4 مگ بهت میدن! ولی برای گیم بهترینه. من پینگم زیر 140 هست و بدون لگ و دیلی و قطع شدن تو psn بازی میکنم

- - -ویرایش - - -

اگه برای گیم میخوای قطعا پارس انلاین. برای کارای دیگه ای اس پی دیگه ای بگیر
اي بابا منم اين سرويسو امروز ثبت نام كردم
گفت ١٠ روز ديگه وصل ميشه
يعني واقعا ٤ مگ بيشتر نميده؟
البته كاربردم فقط بازي و تلگرام و وب گردي اگ براي اينا اوكي باشه مشكلي ندارم

اي بابا منم اين سرويسو امروز ثبت نام كردم
گفت ١٠ روز ديگه وصل ميشه
يعني واقعا ٤ مگ بيشتر نميده؟
البته كاربردم فقط بازي و تلگرام و وب گردي اگ براي اينا اوكي باشه مشكلي ندارم

گفتم که، زر مفت زیاد میزنن. 16 مگ رو بین 4 نفر شیر میکنن. چرا بدن یه نفر. دزدن دیگه.

ولی همونم کفاف کارا رو میده. چون محدود هست، هر جی سرعت پایینتر باشه بهتره.

گفتم که، زر مفت زیاد میزنن. 16 مگ رو بین 4 نفر شیر میکنن. چرا بدن یه نفر. دزدن دیگه.

ولی همونم کفاف کارا رو میده. چون محدود هست، هر جی سرعت پایینتر باشه بهتره.

سرعتی که بهتون میدن بستگی به کیفیت خطتون داره یعنی میشه از 16 مگ تا 2 مگ
ربطی به دروغ و این چیزا نداره

کیفیت خط قبلش 12 مگ صبا نت بوده. وقتی روش سوار بوده و بدون قطعی کار میکرده میشه کیفیت خط یا دروغ؟

توی مناطق مخابراتی دیگه ی تهرانم همین بساط بوده. احتمالا فقط به بالا شهریا میدن که تمایل به خرید نشون بدن.

کیفیت خط قبلش 12 مگ صبا نت بوده. وقتی روش سوار بوده و بدون قطعی کار میکرده میشه کیفیت خط یا دروغ؟

توی مناطق مخابرتی دیگه ی تهرانم همین بساط بوده. احتمالا فقط به بالا شهریا میدن که تمایل به خرید نشون بدن.
بنده ذینف که نیستم و نه تبلیغاتی می کنم
شما می تونی بری تو کانفیگ مودمت و Snr مودمت نگاه بندازی
اگه دیدی خوبه زنگ بزن به پشتیبانی پارس آنلاین براش بیشترش می کنند

خدا كنه پينگش خوب باشه و قطعي و افت نداشته باشه
همون ٤ مگ هم بسمه
گفت ١٠ روز ديگ وصل ميشه...ممكنه زودتر وصل شه؟
پسوردو كي ميدن؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

نمیگم که زینفی هستی. دوستم سر پرست بخش فروشه. گفت مناطقی که کاربر زیاده و پورت کم اینجوری سرویس میدن.

منظورت ازsnr چیه؟ مخفف چیزی هست ؟ کدوم بخش مودم دنبالش بگردم؟

- - -ویرایش - - -

خدا كنه پينگش خوب باشه و قطعي و افت نداشته باشه
همون ٤ مگ هم بسمه
گفت ١٠ روز ديگ وصل ميشه...ممكنه زودتر وصل شه؟
پسوردو كي ميدن؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

6-7 روزه رانژه میشه. یوزر و پسورد رو براتsms میکنن. مودم رو یبار ریست فکتوری کن، بعد خودت ست آپش کن.

بعد از راه افتادن سرعتت 2 مگه طبق قوانین کشور یه زنگ بزن پشتیبانی بگو سرعتم رو زیاد کنید. البته خودشونم بت زنگ میزنن.

زنگ زدم پارس انلاین یک خانم برداشت گفتم من سرویس میخوام فقط قبلش چند تا سوال داشتم قبل ازاینکه چیزی بگم گفت اول شمارتو بگو شمارمو گفتم گفت منطقتون پشتیبانی نمیشه فهمیده بود از پایین شهرم گفتم خانم دوست من الان داره تو سایتتون هم زدید پشتیبانی میشه بعد از اینکه گوشی رو. زد رو بوق دوباره جواب داد خب بگو گفتم سوال دارم گفت شماره نمایندگی محلتون رو میدم از اونجا بپرس گفت خب نمیخوای سوالمو جواب بدی با بی شرمی گفت نه از همونجا بپرس
اینقدر بدم اومد که بی خیال شدم رفتم یک استعلام زدم تو سایت های وب خودشون زنگ زدن قشنگ پشتیبانی دادن خیلی خوش برخورد منو قانع کرد یک ساله فشفشه دار بخرم یعنی پارس انلاین موقع خرید اینه موقع خرابی خدا رحم کنه از اینجا به همه میگم بی خیال این isp بشید

زنگ زدم پارس انلاین یک خانم برداشت گفتم من سرویس میخوام فقط قبلش چند تا سوال داشتم قبل ازاینکه چیزی بگم گفت اول شمارتو بگو شمارمو گفتم گفت منطقتون پشتیبانی نمیشه فهمیده بود از پایین شهرم گفتم خانم دوست من الان داره تو سایتتون هم زدید پشتیبانی میشه بعد از اینکه گوشی رو. زد رو بوق دوباره جواب داد خب بگو گفتم سوال دارم گفت شماره نمایندگی محلتون رو میدم از اونجا بپرس گفت خب نمیخوای سوالمو جواب بدی با بی شرمی گفت نه از همونجا بپرس
اینقدر بدم اومد که بی خیال شدم رفتم یک استعلام زدم تو سایت های وب خودشون زنگ زدن قشنگ پشتیبانی دادن خیلی خوش برخورد منو قانع کرد یک ساله فشفشه دار بخرم یعنی پارس انلاین موقع خرید اینه موقع خرابی خدا رحم کنه از اینجا به همه میگم بی خیال این isp بشید
یسری شماره ها رو فیبره، پشتیبانی نمیکنن. ما هم پایین شهریم

- - -ویرایش - - -

با کلی اشنا بازی و لایی بازی هم پینگ 8888 رو از 180 رسوندن به 120 هم سرعتم رو اوردن رو 9 مگ. دیدی فقط زر مفت میزنن!!! خط من تا منطقه مخابراتی 1 کیلومتر هم فاصله نداره. کابل هم اوکی هست و سری اخر کابل مسی هاست! مشکل فقط زر مفت زدنه!

http://79.127.116.238/

برین اینجا رو چک کنید . یکی از دوستام صحبت کرد باهاشون گفتن از نظر قیمت عالی میدیم حالا ببینم قراره تعرفعه هارو کی بذارن ...

از خود سایتش معلومه چه اعجوبه ای میخواد باشه منتظر بودن نمیخواد :d

پس ایرانیان نت بلاخره وارد فاز عملی اینترنت فیبر نوری شد... انشاءالله که به زودی این سرویس به استان های تحت پوشش ارائه بشه و ایران هم وارد فاز اینترنت های چند ده مگابیتی روی بستر فیبر بشه.
مطمئنا با ورود اپراتور چهارم شرکت های دیگه هم وارد میشن تا رقابت رو شروع کنند.

سلام
من از PTP شاتل استفاده میکنم و چون فیبر هستم میتونم یه سرویس از مخابرات هم روی خط بگیرم.
حالا سوالم اینه:
میتونم از هر دوتا سرویس همزمان و روی یک مودم استفاده کنم؟ امکان داره پینگ و تایم اوت بهتر بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or