FEARR
کاربر سایت
سلام به همگی
کسی اینجا سرویس ptp شاتل استفاده میکنه؟کسی هستش که این سرویس رو داشته باشه؟
سلام دوست عزیز...
بله من از این سرویس استفاده میکنم، سوالی بود در خدمتم...
سلام به همگی
کسی اینجا سرویس ptp شاتل استفاده میکنه؟کسی هستش که این سرویس رو داشته باشه؟
متاسفانه هیچ شرکتی نیست که مثل مخابرات اجازه بده شبا راحت دانلود کنی شاتل که اگه زیاد مصرف کنی پروفایلت میره توی بلک لیست آسیا تک هم که پینگ فضایی 500m/s داره تنها صبا نت و های وب میمونهدوستان مخابرات داره دانلود شبانه اش رو جمع میکنه از اول مهر!!!! شرکت جایگزین که دانلود شبانه خوبی بده معرفی کنین جایگزین مخابرات ...... بکنیم.
مگه وقتی سرویس های نامحدود رو حذف کردن آب از آب تکون خورد من مطمئنم این حذف دانلود شبانه کم کم به شهر های دیگه هم سرایت میکنه حالا ممکنه این قضیه به خاطر کمبود پهنای باند تو همدان زودتر از بقیه شهر ها اتفاق افتاده باشهمتاسفانه این اتفاق فقط داره تو همدان میوفته گویا!
راهش اینه! زنگ بزنید 2020 کاری که ما دیروز کردیم و گفتیم به مدیریت تهران میخایم نامه بدیم و امضا جم کنیم که مدیریت همدان رو تغییر بده !
زنگ بزنین عین همین جمله رو بگید! بسه دیگه هرکاری خواستن کردن
ببین مثلا اگه 10 گیگ ترافیک بخری میتونی 20 گیگ با حداکثر سرعت دانلود شبانه داشته باشی بعد از اون سرعت دانلود میشه 25 اگه بخوای سرعت دانلود شبانه مثل قبل بشه باید ترافیک بخریاین اینترنت صبا نت سرویس رایگانش تا چه حد میتونی دانلود کنی؟بعد از این محدوده سرعتش تا چند میاد پایین؟
بحث کیفیت هم که بماند...
سلام دوستان این اینترنت 16 مگ گیگی هزار تومن پارس انلاین جریانش چیه من ماهانه سی گیگ مصرف دارم ارزش داره بگیرم برای بازی انلاین گاهی هم دانلود دارم
سلام من میخوام اینترنت محدود بگیرم اما بین اسیا تک و شاتل و پارس انلاین موندم بنظرتون کدوم بهتره؟؟؟؟
پشتیبانی-قطع و وصلی نداشته باشه-قیمت بسته هاش چطوره؟؟؟و......
و یا اینکه صبا نت نامحدودا 512 kb بگیرم نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟سرعتش دانلودش چطوره؟زیاد دانلود بکنم سرعتش میاد پایین؟؟؟