بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان خواستم بدونم راه حلی یا پیگیری از سمت مخابرات نمیشه انجام داد تا بتونن سریع تر پورت تخلیه کنن یا اینکه پورت اضافه کنن؟
هر شرکتی زنگ زدم میگن 3-4 هفته طول میکشه تا پورت خالی شه !

دوستان خواستم بدونم راه حلی یا پیگیری از سمت مخابرات نمیشه انجام داد تا بتونن سریع تر پورت تخلیه کنن یا اینکه پورت اضافه کنن؟
هر شرکتی زنگ زدم میگن 3-4 هفته طول میکشه تا پورت خالی شه !

اگه اشتباه نکنم در صورتی که isp تو 3 روز تخلیه نکنه پورت رو می تونین به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنین ... البته صحتش رو دوستان باید تایید کنن

اگه اشتباه نکنم در صورتی که isp تو 3 روز تخلیه نکنه پورت رو می تونین به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنین ... البته صحتش رو دوستان باید تایید کنن
نه....خط خودم تخلیه شده
الان به هر ISP زنگ میزنم میگن الان نمیتونیم بهتون سرویس بدیم چون همه ی پورت های اون منطقه پر هستن و باید تخلیه بشن !!!!!
الان یعنی کاری نمیشه کرد؟

پارس آنلاین خوبه اینجا . تهران رو نمیدونم . یه تحقیق بکن در موردش
پارس آنلاین نوشهر همون شرکت بزرگراه رایانه(بزرگراه سرقت)هست که یکسال کاربرشون بودم دهنم سرویس شد دوتا از دوستام هم از این شرکت گرفتند مثل چی پشیمونند!
واسه هر ستا دوستان قطعی مکرر داشت و هر بار میرفتیم پیشش مودم رو کانفیگ میکرد و15000 تومان میگرفت کانفیگی که توی اینترنت هم هست!قشنگ موقع ها سر ما کلاه میذاشت
ما خونه ی جدیدمون خط نداره مخابرات نوشهر هم که هیچی حالیش نیست دارم سعی میکنم خط بگیرم برم همون شاتل که سرویس گیم هم داره

اندیشه سبز خزر-استان گیلان

4741104391.png

71840443014844725751.jpg

فووووری

لطفا همه شرکت کنن
بچه ها ISP های خوب از نظر شما کدوماست ؟
من دانشجو تبریز که بودم یه نت داشتم 10 مگ 38 تومن میدادم شبا یک مگ برثانیه سرعت دانلودش بود
حالا برگشتم نت مخابرات تهران راضیم نمیکنه
سرعت بالا میخوام و قیمت مناسب
مخابرات دیگه قابل تحمل نیست
یه نت میخوام محدودم بود شبانش حداقل یک مگ برثانیه سرعت دانلود بده
یا نامحدود با سرعت و قیمت مناسب معرفی کنید

سلام
ISP خوب دارای شبانه رایگان در کرج چی هست؟
در حال حاضر مخابرات دارم. شانس قبلش نامحدود داشتم راضی بودم، تغییرش دادم به شگفت انگیز الان برامون قبض اومد 411 هزار تومن اینترنت :| کلا شبانه رو پولی کردن حرفی نزدن، من هم دانلود میکردم و هی میرفته توی پاچم :|
ممنون میشم دوستای کرجی کمک کنن.

سلام
ISP خوب دارای شبانه رایگان در کرج چی هست؟
در حال حاضر مخابرات دارم. شانس قبلش نامحدود داشتم راضی بودم، تغییرش دادم به شگفت انگیز الان برامون قبض اومد 411 هزار تومن اینترنت :| کلا شبانه رو پولی کردن حرفی نزدن، من هم دانلود میکردم و هی میرفته توی پاچم :|
ممنون میشم دوستای کرجی کمک کنن.

دقیقا برا منم 200 تومن اومده :| رفتم تو کار های

فووووری

لطفا همه شرکت کنن
بچه ها ISP های خوب از نظر شما کدوماست ؟
من دانشجو تبریز که بودم یه نت داشتم 10 مگ 38 تومن میدادم شبا یک مگ برثانیه سرعت دانلودش بود
حالا برگشتم نت مخابرات تهران راضیم نمیکنه
سرعت بالا میخوام و قیمت مناسب
مخابرات دیگه قابل تحمل نیست
یه نت میخوام محدودم بود شبانش حداقل یک مگ برثانیه سرعت دانلود بده
یا نامحدود با سرعت و قیمت مناسب معرفی کنید

آسیاتک هست .10مگ محدود
(اینترنت پرسرعت شهاب 200 گیگ در ماه2 تا 8 صبح رایگان
)3,629,000 ريال
همینطور که میبینی 38 تومن نیست و 362 تومن در ماه باید پول بدی .سرعتشم همه ساعات ثابته روی 1500kb/s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or