بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چرا هی سرعت نت مخابرات میره بالا؟ :| آتیش زده به مالش؟ :دی نه به شهرای دیگه نه با مشهد!

اول که گرفتم سرعت روزانه بود 260 بعد شد 400 الان 780 ـه سرعت :دی هی داره زیاد میشه :دی
فاز مخابرات چیه ؟:دی

کلا پینگم بهتر شده انگار! اصلا عالی شده مخابرات چند وقته :دی دوستان مشهدی جدا نگرفتن مخابرات یک اشتباه بسیار بزرگه :دی

3898480144.png

اینی که الان 5.70 ـه موقعی که گرفتم 1.8 بود :دی:دی:دی کم کم رسید به 5.70 :دی

چرا هی سرعت نت مخابرات میره بالا؟ :| آتیش زده به مالش؟ :دی نه به شهرای دیگه نه با مشهد!

اول که گرفتم سرعت روزانه بود 260 بعد شد 400 الان 780 ـه سرعت :دی هی داره زیاد میشه :دی
فاز مخابرات چیه ؟:دی

کلا پینگم بهتر شده انگار! اصلا عالی شده مخابرات چند وقته :دی دوستان مشهدی جدا نگرفتن مخابرات یک اشتباه بسیار بزرگه :دی

3898480144.png

اینی که الان 5.70 ـه موقعی که گرفتم 1.8 بود :دی:دی:دی کم کم رسید به 5.70 :دی

اینو یادت باشه که هرچی بیشتر بالا بره بدتر سقوط میکنه!!:دی

دوستان من جدیدا یه مشکلی با های‌وب پیدا کردم!
سرعت دانلودم با لینک های داخلی 800KB/s هست ولی با لینک های خارجی به زور تا 150KB/s میره !! با چندین و چند لینک مختلف هم تست کردم !
به نظر شما مشکل از کجاست ؟ من زنگ بزنم به پشتیبانی دقیقا چی بگم !؟

سرعت دانلودم با لینک های داخلی 800KB/s هست ولی با لینک های خارجی به زور تا 150KB/s میره !! با چندین و چند لینک مختلف هم تست کردم !
مشکل از اینه که اینجا ایرانه !! بنده نتم 2 مگ مخابراته ، تقریبا در اکثر اوقات سرعتم با سرور های خارجی پایینه . به پشتیبانی که زنگ بزن ، اگه به جایی نرسیدی میتونی از این vp*n های داخلی بگیری ، با اونا با سرعت عادی به سرورهای خارجی وصل شی . اگه خواستی اینو تو گوگل سرچ کن
فروش اکانت رفع محدودیت سرعت دانلود اینترنت
=> پرشین تولز

مشکل از اینه که اینجا ایرانه !! بنده نتم 2 مگ مخابراته ، تقریبا در اکثر اوقات سرعتم با سرور های خارجی پایینه . به پشتیبانی که زنگ بزن ، اگه به جایی نرسیدی میتونی از این vp*n های داخلی بگیری ، با اونا با سرعت عادی به سرورهای خارجی وصل شی . اگه خواستی اینو تو گوگل سرچ کن
فروش اکانت رفع محدودیت سرعت دانلود اینترنت
=> پرشین تولز
می‌دونم بعضی ISP ها بعد از اینکه دانلود از یه حجمی بره بالاتر سرعت رو محدود می‌کنن، ولی این چیزی که من دارم محدوده ! و هرچی دانلود کردم حجم خریدم ! نهایت حروم‌**** اگه بخوان سرعتم رو محدود کنن ! :|

دوستان بنده شاتل دارم جدیدا اصلا نمی شه بازی کرد واقعا افتضاح شده.
اینم خوب میگم هیچ توی 16 دقیقه بازی انلاین 350 مگ ترافیک مصرف می کنه!:|
زنگ زدم پشتیبانی می گم من مشکل دارم و از این حرفا یارو میگه برو نرم افزار DU Meter رو نصب کن و برام موقع استفاده ی ترافیک عکس بگیر:|
بد بختی 3 بار زنگ زدم فقط خودش بر میداره:|

های وب دانلود شبانش رایگانه ؟
خوبه من جایگزین پارس کنمش ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or