کسی این دو تا ISP رو امتحان نکرده؟
چرا هی سرعت نت مخابرات میره بالا؟آتیش زده به مالش؟
نه به شهرای دیگه نه با مشهد!
اول که گرفتم سرعت روزانه بود 260 بعد شد 400 الان 780 ـه سرعتهی داره زیاد میشه
فاز مخابرات چیه ؟
کلا پینگم بهتر شده انگار! اصلا عالی شده مخابرات چند وقتهدوستان مشهدی جدا نگرفتن مخابرات یک اشتباه بسیار بزرگه
![]()
اینی که الان 5.70 ـه موقعی که گرفتم 1.8 بودکم کم رسید به 5.70
![]()
سلام دوست عزیزسلام دوستان . اينترنتم چند روزه قطعه . نامحدوده مخابرات . كسي مشكل منو داره ؟ چه كنم ؟
مشکل از اینه که اینجا ایرانه !! بنده نتم 2 مگ مخابراته ، تقریبا در اکثر اوقات سرعتم با سرور های خارجی پایینه . به پشتیبانی که زنگ بزن ، اگه به جایی نرسیدی میتونی از این vp*n های داخلی بگیری ، با اونا با سرعت عادی به سرورهای خارجی وصل شی . اگه خواستی اینو تو گوگل سرچ کندوستان من جدیدا یه مشکلی با هایوب پیدا کردم!
سرعت دانلودم با لینک های داخلی 800KB/s هست ولی با لینک های خارجی به زور تا 150KB/s میره !! با چندین و چند لینک مختلف هم تست کردم !
به نظر شما مشکل از کجاست ؟ من زنگ بزنم به پشتیبانی دقیقا چی بگم !؟
میدونم بعضی ISP ها بعد از اینکه دانلود از یه حجمی بره بالاتر سرعت رو محدود میکنن، ولی این چیزی که من دارم محدوده ! و هرچی دانلود کردم حجم خریدم ! نهایت حروم**** اگه بخوان سرعتم رو محدود کنن !مشکل از اینه که اینجا ایرانه !! بنده نتم 2 مگ مخابراته ، تقریبا در اکثر اوقات سرعتم با سرور های خارجی پایینه . به پشتیبانی که زنگ بزن ، اگه به جایی نرسیدی میتونی از این vp*n های داخلی بگیری ، با اونا با سرعت عادی به سرورهای خارجی وصل شی . اگه خواستی اینو تو گوگل سرچ کن
فروش اکانت رفع محدودیت سرعت دانلود اینترنت
=> پرشین تولز
دوستان من جدیدا یه مشکلی با هایوب پیدا کردم!
سرعت دانلودم با لینک های داخلی 800KB/s هست ولی با لینک های خارجی به زور تا 150KB/s میره !! با چندین و چند لینک مختلف هم تست کردم !
به نظر شما مشکل از کجاست ؟ من زنگ بزنم به پشتیبانی دقیقا چی بگم !؟
های وب دانلود شبانش رایگانه ؟
خوبه من جایگزین پارس کنمش ؟