lich-king
کاربر سایت
SNMP رو اصلا پيدا نميكنم تو تنظيمات .
فايروال هم غير فعال هستش و كابل هام هم با كيفيتن. فكر كنم مشكل بايد همين snmp باشه.
باو سرعت من 8 مگابیت هست باید 1 مگ باشه ، من 4 5 روز اعصابم از این سرعت خورد شده بود آخر رفتم این تنظیماتو دستکاری کردم برای من درست شد گفتم شاید واسه این دوستمونم جواب بده .فایروال رو آف کنیم؟SNMP رو فعال کنیم و روی Public قرار بدیم؟؟! ...پسورد مودم و تنظیمات دسترسی به ویندوز رو احیانا احتیاج ندارید؟!
من متوجه نشدم فعال کردن SNMP و خاموش کردن گزینه های امنیتی چجوری سرعت شما رو فضایی کرده!!
دوست عزیز اطلاعاتی که در بخش مشخصات فنی خط در مودم ذکر شده اعم از سرعت و SNR و ... فقط با هماهنگی ISP و یا مرکز مخابراتی قابل تغییر هست (مثلا بهبود SNR یا تغییر سرعت آپ شده ی روی خط) نه دست کاری در تنظیمات مودم ! (البته با تغییر روی مود های مختلف اتصال مثل GdmT یا T1 یا ADSL و ... میشه تا حد بسیار کمی تغییر ایجاد کرد اون هم بسته به خطوط و شبکه های مختلف متفاوت هست) تا زمانی که ISP سرعت خط شما رو بالا نبره یا محدودیت رو برنداره به هیچ وجه با دستکاری تغییری بزرگی ایجاد نخواهد شد.باو سرعت من 8 مگابیت هست باید 1 مگ باشه ، من 4 5 روز اعصابم از این سرعت خورد شده بود آخر رفتم این تنظیماتو دستکاری کردم برای من درست شد گفتم شاید واسه این دوستمونم جواب بده .
من هم همین مشکل رو دارم 2روزه پارس آنلاین داری شما هم ؟سلام دوستان مشکل Dc من دوباره برگشت LOL
من سرعتم کلا مشکل داره ولی با این کار فعلا رو لپتاپم سرعت 1 مگابایت میگیرم ولی رو ps4 و گوشی به شدت افت سرعت دارم .دوست عزیز اطلاعاتی که در بخش مشخصات فنی خط در مودم ذکر شده اعم از سرعت و SNR و ... فقط با هماهنگی ISP و یا مرکز مخابراتی قابل تغییر هست (مثلا بهبود SNR یا تغییر سرعت آپ شده ی روی خط) نه دست کاری در تنظیمات مودم ! (البته با تغییر روی مود های مختلف اتصال مثل GdmT یا T1 یا ADSL و ... میشه تا حد بسیار کمی تغییر ایجاد کرد اون هم بسته به خطوط و شبکه های مختلف متفاوت هست) تا زمانی که ISP سرعت خط شما رو بالا نبره یا محدودیت رو برنداره به هیچ وجه با دستکاری تغییری بزرگی ایجاد نخواهد شد.
این های وب ویژه جام جهانی چی هست؟؟
مشکل سرعت شما احتمالا برای اینه که روی تک کانکشن سرعت شما محدود شده و نمیتونید سرعت مطلوبی بگیرید ولی در IDM چون چند کانکشن همزمان دانلود یک فایل رو انجام میدن سرعت فول دریافت میشه.من سرعتم کلا مشکل داره ولی با این کار فعلا رو لپتاپم سرعت 1 مگابایت میگیرم ولی رو ps4 و گوشی به شدت افت سرعت دارم .