بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان.. من میخوام شرکت نتمو عوض کنم شهرما هم فقط پارس انلاین . های وب . پیشگامان . ایدین نت داره.. میخواستم بدونم از کدوم از این شرکتا بگیرم خوبه ؟ :d فقط هم واسه دانلود باسرعت بالا میخوام :d

2 مگ محابرات ، ساعت رایگان از 1 تا 7 مگه نیست ؟ چون از من انگار حجم کم کرده
سرعت هم که چند روزی خراب شده یک بار 30 یه بار 300 اصلا معلوم نیست دارن چیکار می کنند.

2 مگ محابرات ، ساعت رایگان از 1 تا 7 مگه نیست ؟ چون از من انگار حجم کم کرده
سرعت هم که چند روزی خراب شده یک بار 30 یه بار 300 اصلا معلوم نیست دارن چیکار می کنند.

از 2 تا 6 رایگانه بعدش تو تعدادی از شهر ها شبانه رایگان رو برداشتن

به نظرتون مخابرات بمونم یا برم ISP ی که مخصوص شهر ما هست ؟؟؟ هم از جهت پینگ هم سرعت دانلود
الان مخابرات راضی نیستم ، بعضی اوقات خیلی خوبه ولی بیشتر اوقات بده تا خوب ! ، البته میگن مشکل دارن و درستش میکنن ، واسه همین دو دل موندم

به نظرتون مخابرات بمونم یا برم ISP ی که مخصوص شهر ما هست ؟؟؟ هم از جهت پینگ هم سرعت دانلود
الان مخابرات راضی نیستم ، بعضی اوقات خیلی خوبه ولی بیشتر اوقات بده تا خوب ! ، البته میگن مشکل دارن و درستش میکنن ، واسه همین دو دل موندم
اول کلی پرس جو کن یا کسایی که سرویس دارند ، برو به صورت عینی ببین که چطور هست بعد تصمیم بگیر چون ممکن بدتر از مخابرات باشند.
البته فکر کنم پینگت بهتر از قبل شه.

دوستانی که از مخابرات دارن مشکلی با باز کردن پیج ها ندارن ؟ با بدبختی یه سایت رو باز میکنم، ولی سرعت دانلود زیاد مشکلی نداره.

اکثر سایت ها با چند بار رفرش باز میشن.

پینگ هم که میگیرم نه تایم اوتی هست نه نوسان آنچنانی.

تمام اتفاقات در مورد مخابرات درسته متاسفانه.
مخابرات تا جا داشته و در توانش بوده، طی این هفته های اخیر نوسان داشته. یک چیزایی آدم می بینه که با هیچ حرکت و منطق و اصلا هیچی جور نیست.

از نظر سرعت کاملا متغییر شده، گاهی در حد همون جلبک هست، گاهی خیلی خوب می شه( مخصوصا ،مخصوصا سرعت شبانه. یک هفته ای بود کلا شبا dial up شده بود، دو سه شب هست درست شده و انتظار می ره دوباره خراب بشه.)

در مورد لود کردن صفحات فقط می شه بدو بیراه گفت بهش. داری خوب و خوش کارتو می کنی یک دفعه نابود می شه، نه صفحه ای لود می شه، نه ری لود ها جواب می ده، در حالی ping هم مثل سابق مزخرف و نفرت انگیز و توهین امیز. گاهی می ره و گاهی می یاد. گاهی باز ping داری ولی انگار نت قطع هست و تا ریست نکنی درست نمی شه.

با این وضعیت هم خودتون قضاوت کنید وضع بازی ها چطور هست، یک آب خوش از گلوی ما توو این بازی ها پایین نرفت این چند سال. واقعا اینا با این خدمات ارزنده ای که می دن خیلی بهشون فشار می یاد...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or