دوستانی که تو هر شهرستانی سرعت 2 مگ مخابرات رو دارن سرعت دانلود و پینگشون چقدره؟؟
سلام
یه isp وایرلس که پینگش ثابت زیر 150 باشه،تایم اوت نداشته باشه،قیمتاش هم مناسب باشه و منطقه جنوب تهران هم ساپورت کنه معرفی کنید من سرعت دانلود اصلا مد نظرم نیست فقط پینگ و تایم اوت مد نظرمه.این مخابرات آشغال اعصاب برامون نذاشته یه ذره ثبات نداره،دقیقه ای و ساعتی پینگش تغییر میکنه،به طور داعم داره تایم اوت میده.تازگی ها که گیت وی هاشم تعطیل کردن و شده یه دونه واقعا آشغال شده.
آقا من نامحدود میخوام.
ماهی 50 تومن میتونم هزینه کنم و پینگ پایین و سرعت دانلود حداقل 200 کیلوبایت میخوام و از این مسخره بازیای ترافیک سرعت بالا و تبادل اطلاعات حداقل فلان گیگ و ... نداشته باشه
اصن همچین شرکتی وجود داره؟ :d
در حال حاضر محدود 2Mbps 10GB آسیاتک دارم و از سرعت دانلود بسیار راضی ام اما از پینگ نه.
سرویس 256 طلایی نامحدودش رو 1 ماه گرفتم، به غلط کردن افتادم :d
(منطقه ی مخابراتی شهید نصراللهی تهران)
ماکس نت هستمتو بازی LoL پینگ 150 بدون لگ و دیلی ! ولی هر 10 دقیقه یدست پینگ میشه 1000 و برا 2 ثانیه نت ریده میشه!
الانم که داشتم بازی میکردم یهو دیسکانکت شدم هر 2 مین یه 30 ثانیه دیسکانکت میداد! تکلیف چیه؟
یک لحظه حس کردم مشکل UDP عید پیش اومده . من هنوز تست نکردم چون ریسکه و بن میشم!منم دقیقا الان از لول دیسی شدم وصل نمیشد! مودمو ریست کردم ریکانکت شدم ولی لگ شدید هیچ تیم فایتی نفهمیدم چی شد!
مخابرات
الان نگاه کردم دیدم هیچکس چیزی ننوشته گفتم شاید مال نت خودم باشه
الانم 4.2.2.4 پینگ میگیرم رو 230 و تایم اوت داره
هزینه مساله ای نیست براتون؟
Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk
در حد ماهی 30،40 تومان باشه.من آنتن وایرلس ندارم بهترین شرکتش کدومه که قیمتشم مناسب باشه؟؟؟
آنتن وایرلس بسته به فاصله ی شما از دکل شرکت قیمتی حدود ۲۲۰ تا ۴۰۰ هزار تومن داره که با هزینه کابل کشی و در صورت نیاز به روتر وایرلس داخلی حدودا از ۴۸۰ تا ۶۳۰ هزار تومن هزینه اولیه داره! برای همین سوال کردم مشکلی از بابت هزینه ندارید.سرویس ماهی ۳۰ و ۴۰ تومن هم دارند ولی همه ی اینها در صورتیکه منزل شما ارتفاع خوبی داشته باشه و کلا به دکل دید مناسبی داشته باشه! ۳ تا شرکت هستند که مناطق مختلف تهران رو ساپورت میکنن. تهران وای فای ، سیستک ، ارتباط گستر. شرکت های دیگری هم هستند که فقط شمال تهران سرویس دهی دارند.
Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk