بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بسار خبر خوبی بود !! اما وزیر یک سری چیزها رو در نظر نمی گیره !! اول فقط افزایش سرعت بدون کاهش پینگ که مستقیما مربوط به کیفیت سرویس هست دردی رو دوا نمی کنه !! دوم برخورد جدی با تمام isp هایی که قانون محدودیت دانلو برای کاربران نامحدود گذاشتن ( آسیاتک مزخرف و شاتل بوق... :| ) . در آخر هم باید کاهش قیمت اعمال بشه هنوز هم گرونه !!! من که بعید می دونم با زیرساخت بشه به جایی رسید ... تا دست این شرکت ( !!!!!!! :|) قطع نشه تغییر چندانی روی نمیده ...

بسار خبر خوبی بود !! اما وزیر یک سری چیزها رو در نظر نمی گیره !! اول فقط افزایش سرعت بدون کاهش پینگ که مستقیما مربوط به کیفیت سرویس هست دردی رو دوا نمی کنه !! دوم برخورد جدی با تمام isp هایی که قانون محدودیت دانلو برای کاربران نامحدود گذاشتن ( آسیاتک مزخرف و شاتل بوق... :| ) . در آخر هم باید کاهش قیمت اعمال بشه هنوز هم گرونه !!! من که بعید می دونم با زیرساخت بشه به جایی رسید ... تا دست این شرکت ( !!!!!!! :|) قطع نشه تغییر چندانی روی نمیده ...
وزیر همه ی این مسائل رو میدونه ولی باید از جایی فشار وارد بشه تا تحرک به سمت اینترنت با کیفیت در کشور شدت بدگیره و فقط نشینن همدیگر رو نگاه کنن و فقط بلومبونن. این خواسته ی وزیر از زیرساخت یه هشدار هست به شرکت ها و حتی خود زیرساخت که تا زمانی که دولت یازدهم سر کار هست بحث کیفیت و سرعت اینترنت باید به جد پیگیری بشه.

اینا همه وعده های الکیه بخدا اگه دیدین کیفیت نتتون یه ذره بیشتر شد باید مراسم بگیرین بخاطرش

بعد نتی که کاهش پینگ نداشته باشه یه قرون هم ارزش نداره واسه ما گیمرا

دولت جدید در طول این یکسال فقط حرف زده ما که عملی ندیدیم! امیدوارم بطور جدی این قضیه رو پیگیری کنند و یه تحولی در ارتباطات کشور ببینیم! حرف زدن هیچ فایده ای نداره.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دولت جدید در طول این یکسال فقط حرف زده ما که عملی ندیدیم! امیدوارم بطور جدی این قضیه رو پیگیری کنند و یه تحولی در ارتباطات کشور ببینیم! حرف زدن هیچ فایده ای نداره.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
موافق نیستم.
دولت جدید در زمینه اینترنت داره بسیار کوشش می کنه تا تغییر و تحول ایجاد کنه اولین موردش هم کاهش 20 درصدی پهنای باند بود که هر 1 گیگابایت از 5000 تومان شد 4000 تومان و 100 گیگابایت از 260-250 هزارتومان شد 190 هزار تومان.
کدوم یکی از دولت های قبل این کار رو کردن ! (8 سال دولت قبل که فاجعه برای اینترنت به بار آوورد).
در ضمن دولت الان در محاصره گروه کنترل کننده اینترنت هست و خیلی دستش بسته است با این حال داره واقعا زحمت می کشه.

سرویس کردی مارو داداش،بیخیال میشی ؟

ایشون سوال کردن جواب دادم شما مشکلی داری ؟ پیام خصوصی برای همین جاهاست.احترام اینجا حرف اول رو میزنه.بنده به کسی بی احترامی نکردم.رفتارها ما ایرانی ها همینه.همیشه همین بوده تغییر هم نمیکنه

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

جو گیر نشید. ربطی به دولت و این جور مسائل نداره. آمار سازی هم کاری بوده که تمام دولت ها در طول دوره وزارتشون برای پر بار کردن پرونده دوره کاریشون! (چه کاری؟) انجام دادند، ولی کیفیت اینترنتی که ما می بینیم، هر روز بد تر از دیروز. تا وضع همینه که بیان تو تریبون آمار تحویل ملت زخم خورده بدن، تغییری محسوسی به وجود نخواهد آمد.
این آمارها به کجای کیفیت اینترنت تزریق شده که ما خبر نداریم؟!:)

ایشون سوال کردن جواب دادم شما مشکلی داری ؟ پیام خصوصی برای همین جاهاست.احترام اینجا حرف اول رو میزنه.بنده به کسی بی احترامی نکردم.رفتارها ما ایرانی ها همینه.همیشه همین بوده تغییر هم نمیکنه

شما میتونستی خیلی واضح اسم isp رو ذکر کنی،حدوداً 2 الی 3 بار از اینترنت خودت تعریف کردی،گفتیمOk. هیچ ربطی هم نداره به کسی که من چطور رفتار میکنم .

آقای وزیر ما بخدا این چیزارو نمیخوایم ! فقط تنها آرزوی من یه اینترنت باکیفیت بدون افت سرعت و تایم اوت و کانکشن لاست ، نامحدود ، حتی سرعت بالا هم نمیخوایم دستت درد نکنه همون ۲۰۰ ک ب ما راضی هستیم ولی ارزون و نامحدود و با ثبات ! پینگ هم زیر ۱۰۰ مثل همه جای دنیا نخواستیم ما به پینگ زیر ۲۰۰ هم راضی هستیم . حالا هی شما بگو سرعت :| الان اینهمه ISP دارن ۸ مگ ۱۰ مگ میدن سرعتشونم عااالیه ولی مثلا ماهی ۲ گیگ ؟!؟؟!!؟؟ یعنی با این سرعت فقط ما میخوایم پیج باز کنیم ؟

شما میتونستی خیلی واضح اسم isp رو ذکر کنی،حدوداً 2 الی 3 بار از اینترنت خودت تعریف کردی،گفتیمOk. هیچ ربطی هم نداره به کسی که من چطور رفتار میکنم .

شما اگر خیلی پست های من رو دنبال میکردی میدیدی که نوشته رسپینا.شما قانون جنگل حالیت میشه فکر کنم.مسئول بخش پیگیری خواهد کرد.

کسی اینحا هست ریت دانلودش بالای 1 مگ باشه؟ اگه هست لطفا سرویس و شرکت ارایه دهندهش رو برام پخ کنه ،ممنون میشم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or